- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
nextman #5964 üzenetére
De ez sajnos fizikai képtelenség,mert ahhoz nem normál wifit kell az eszközbe építeni hanem wifi repeater-t,ezt egyenlőre jellemzően csak modemba építik be,és felárat kérnek érte a "mezei" modemhoz képest,jócskán komoly hardveres különbségek vannak a normál wifi és e között,nem lehet simán swel elintézni... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
nextman #5951 üzenetére
Ezt most ne haragudj,de hogy gondoltad???
Ugyanazon a wifi jön be a jel amin te továbbosztod?
Most vagy én értek valamit nagyon félre,vagy neked 2 wifi van a telefonodban.. Mert ha azt akarod,hogy bejön a jel a telefonodra a wifin,és azt te továbbosztod a tablet felé ugyanazzal a wifivel,akkor nagyon nem gondoltál végig valamit,mert fizikailag képtelenség... ez csak akkor lehetséges,ha 2 wifi van a készülékben...
-
TTomax
félisten
válasz
CHIPman #5492 üzenetére
Én nem várom meg az 5%-ot sem,söt a 20-at sem,föleg mert megy a wifi,gps,és 3G folyamat a galaxy tabomon...Mivel nem vagyok benne biztos,hogy hw,vagy sw vezérelt az a "nagyon komoly" elektronika, így én inkább custom rommal 20% körül feldugom,annál is inkább,mert nem szeretek elindulni 20%-ra merült kütyüvel...
Olvasnivaló... -
TTomax
félisten
Kisütni nem kell,de arra nem árt vigyázni hogy ne merüljön le addig hogy kikapcsol,és ha egyszer feldugod tölteni akkor ott kell hagyni míg fel nem tölt teljesen...erre a két dologra érdemes odafigyelni.
-
TTomax
félisten
válasz
philoxenia #3621 üzenetére
Nem nincs,de van kiváltó lehetőség,csak ez attól függ mire kell... lehet élni usb nélkül ...
-
TTomax
félisten
Hát ez azért kiverte nálam a biztosítékot...milyen jogon kéred te számon,hogy valaki a szabadidejét nem kímélve tök ingyen megcsinál egy tesztet,és az nem a TE szád íze szerint történt?A te kedvedért majd elrohan megint egy ilyen tabért,hogy megnézze neked,megy-e a skype, persze mindezt ingyen csak hogy te boldog lehess,hiszen vásárolni már nem akarsz mert vettél netbook-ot...persze mi már neked elmondtuk hogy a skype megy,de videotelefonálás funkció nem elérhető benne a skype sara miatt.És még TE vagy felháborodva....gratulálok...
-
TTomax
félisten
Gondolkozz már egy kicsit,hogy miért nem megy...ez egy szimpla biznisz... azért nem megy.Ha tabletröl meg androidos telefonról menne akkor a szolgáltatók kinek adnák el a 3G csomagokat???Ezért nem megy...sajnos ez van...
Kis szerencsével egy kenyérpirítóra rá lehet húzni az androidot,rengeteg van belőle eladva.Mivel sajnos a tabletra is ezt húztak , így az sem kap támogatást. Gyanítom ez nem azért van mert a Skype nem tudja megcsinálni,vagy a gép lenne gyenge hozzá.Ez egy szívatás,de ez van... -
TTomax
félisten
A fring tökéletes,de PC-re nem telepíthető sajnos...
Van még a Clearsea,de az fizetős,az megy PC-vel is... 10napig használható a demo ingyenesen... -
TTomax
félisten
Várj,lerajzolom ...
Usb pendriveot épitesz...egy olvasóból megy egy microsd kariból...
Veszel egy ilyet...Meg egy MicroSd kártyát...
Szépen összedugod öket és kész a pendrive... ha a tabba akarod akkor a microsd-t belerakod (nem kell hozzá kikapcsolni,csak kivételkor unmount),ha meg a pc-be akkor meg beledugod az olvasódba ami elfér a kulcstartódon... de ha picit többet szánsz rá,egy elegánsabb megoldás is létezik... ime...
vagy,kicsit márkásabb....
Egyik sem túl drága,egy normal usb pendrivehoz viszonyítva,viszont kicsit lassabb!
És még mindig Samsung Galaxy Tab... -
TTomax
félisten
Galaxy Tab... Archost,ne vegyél...nekem volt Archos70, 8G-s flash,de samsungra cseréltem... a samsungból van 3G nélküli,azt jóval olcsóbb...Sokkal erösebb a tab, a több memória és az egyéb dolgok miatt... az usb-s dolog nem nagyon fog menni,de van egy alternatíva... filléres dolog az usb-s memkari olvasó,meg kell egy memória kari és kész is...
Archos hátrányai a tabbal szemben...
-a kijelző süllyesztve van, így azt te az életben normálisan le nem tudod törölni...
-feleannyi ram mint a tabban,ezt nagyon érezni...
- a kijelzőn semmilyen védelem nincs,nagyon könnyen sérült
-rövidebb készenléti idö...
-nincs market hivatalosan
-a home,back,stb gombok a kijelzön vannak,nincs hozzá dedikált gomb (marha zavaró)
-800X480 kijezö (böngészéskor nem tul komfortos)
-és legvégül a kegyelemdöfés... Nincs benne GPS.. sőt igazából kamera se... azt a 640X480-ast nem nevezném annak... -
TTomax
félisten
Nekem ma járt egy Dell Streak a kezemben,igen igen jól használható volt... a kijelző tűéles,és ugrott minden ahogy kell... a böngészés nem volt rossz rajta,pedig csak 5"...
-
TTomax
félisten
Na végre sikerült az USB-s net megosztás is .. wifin pedig gond nélkül megy a net megosztás..és az usb tölti is közben
-
TTomax
félisten
Igen,pontosan.A 10"nekem is csak azért kellett volna hogy ne kelljen a weboldalakon keresztbe scrollozni.Szerencsére a galaxy-val már ez nem olyan nagy gond 7"-on se.Teljesitménye kitünö,az Archos-al nem lehet egy lapon emlegetni!Én 350 fontért vettem,gyári független.Ha jobban utánna számolok az Archos volt a drágább ha az ár/értéket nézzük.Ugye se 3G modul se GPS és 130fonttal volt olcsóbb,igaz újjonan. . .de kevesebb RAM meg jóval gyengébb kamera.
-
TTomax
félisten
Hát végül egy Galaxy Tab-ot vettem.Most arrol pötyögög a parkolóban,nagyon tetszik nem bántam meg hogy eladtam az Archos-t!!!
-
TTomax
félisten
Na mindegy csak ez lesz.. Variálom itt mint a kutya a szexet,de olcsóbban nem fogom megúszni....
az 512flash zavar csupán... de az nagyon!meg ha jól olvastam 4G-ig lehet bővíteni microsd-vel...
-
TTomax
félisten
És ez??[link] Mit jelent ez az "external 3G supported'???Meg RJ45Lan,ilyet még nem is láttam...
-
TTomax
félisten
Valami nem kerek a történettel mert az N700-at most is forgalmazzák.. nem tudom látszik-e neked a link [link]
250font és simfree... ha nem lenne 7"-os nem is gondolkodnék,mert a V7-es még mindig 300font körül van,és úgy látom csontra egyforma a két gép!
Így lehet jobban látod... [link],és a cikk novemberi most meg már március van.
-
TTomax
félisten
válasz
philoxenia #2482 üzenetére
Viewpad7 meg a klónja,Commtiva N700...ez utóbbit elég olcsón tudnám 250fontért....
-
TTomax
félisten
Ezt örömmel olvasom,mert nekem normál sim-em van!
Ugy olvastam a Vega-ban nincs 3G modul,amikor kiadták akkor azt irták majd adnak ki olyat is,azóta semmi,ezért is lőttem ki.. merthogy cserélem az Archos-t a 3G modul hiányát nem tudom benyelni,ez van.Amúgy minden megoldás érdekel,még ha rezisztiv is! -
TTomax
félisten
Erre mondjatok már valamit,mert nekem nagyon bejövős...főleg hogy jár hozzá a dokkoló!
-
TTomax
félisten
Ezt láttátok már?Quake3 az archos a70-en...[link]
-
TTomax
félisten
válasz
Balinov #2236 üzenetére
Hááát a GPS-t könnyebben pótolod mint a 3G modult...nem is drága egy BT-s gps,ami akár a kocsiba maradhat,és akkut se zabál...de a 3G modul már macerásabb... a mifi marha drága a telód meg gyorsan merül ha azt fogod be tether...
A net meg kellhet mindenhol a gps jellemzően kocsiban inkább...
-
TTomax
félisten
válasz
T-Rex450Pro #2226 üzenetére
A *90# helyett esetleg próbáld meg a *90***1# variációt,hátha.....valami szerintem ott nem stimmel.
-
TTomax
félisten
Gyönyörüen tudtam csatlakozni a gépembe dugott usb-s mobil internetre ugy,hogy a wifire kiraktam teather modban.Hátránya,hogy a gépemnek igy mennie kell.Mivel csak mobil netem van igy nem sok választásom maradt.Holnapután érkezik egy c70-es nokia és akkor teljesen mobil lesz a tabletom,tudom a két gép árábol vehettem volna egy komolyabb tabletot is,de nekem nem jön be a 7"-os géppel való telefonálás.Egyébként ha valakit érdekel,nagyon meg vagyok elégedve az archossal minden téren,akksi jól birja uj fw szinte kéthetente,wifi stabil,de nem tul erös.Raktam fel egy launcher pro-t meg egy másik keyboardot ami iphone kinézetü.Most is erröl pötyögök az ágyban fekve,rendkivül kényelmes!
-
TTomax
félisten
Igen OMAP van benne,pontosan és én sem tudom ez most jó-e nekem vagy nem.
Ha valóban van benne GPS akkor tényleg jó vétel,a 3G-t én nem érzem akkora huzóerönek a jelenlegi internetárak miatt,de ez csak számomra nem szempont,mert ahogy nézem sokan nem igy gondolják.Persze itt külhonban más szinte minden sarkon van wifi,nagyon sok nyitott router van,és habár nem etikus de én azért használgatom.A GPS-t meg sajnos meg kell vennem,sajnos ezt tudtam amikor megvettem az archost.
-
TTomax
félisten
De jó kis gép ez,le se tudtam rakni
-
TTomax
félisten
froyo-hoz nincs magyar nyelv?
-
TTomax
félisten
Na megyek az Archos 70-ért megérkezett... 229font volt
-
TTomax
félisten
Hétfőn 5után megyek egy Archos70-ért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged