Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
hun_gery
üzenetére
Az alkatrész listát én is láttam, de a GPS meglep.. Sehol nem írják. Persze, ha a tiedben van, enyémben nincs, akkor de fogok örülni.

Amúgy úgy tudtam, hogy a Broadcom 4751 a GPS modul, azt pakolják más, új cuccokba.
Egyébként: Boradcom 4329
Itt nem említik a navit. De persze, jusson el hozzád, aztán kiderül, max írj verziót, vagy serialt, vagy bármi azonosítót is, aztán majd összevetjük pár hét múlva.

Amúgy a GPS mizéria miatt nem mertem az aliexpresseset megvenni. Mert gyanús, hogy amit ott árulnak: link, az a Herotab C9 belsejével van, arról meg Merimobileson azt írják folyamatosan, hogy jelenleg nincs kamera és GPS benne. De legtöbb helyen feltüntetik, hogy gps, aztán alul, hogy optional, máshol meg láttam olyat, hogy majd júniusban. Meg erről a vasról egyáltalán nem találtam semmi infót, mármint a C9re hasonlítóról.. Valamint GPSt, ha van is bennük, sehol nem tesztel senki, Galaxy Tabnál is írják, hogy lassan találja a műholdat, az X8as telefonom meg aztán.. Szóval ha olyan szintű benne a chip, akkor inkább a külső egység..
De majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX