Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
Leírom hátha valakit érdekel a táblagép ideális méretválasztó vacilálásom..
Bementem ma egy MM-be, mert tököm ki volt már vele, hogy nem tudom, milyen méret lenne nekem ideális..
Asszonynak 7"-os 1280*800-as tabletje van, de nekem kicsi is a kezemben, meg olyan apróók a betűk rajta, akár netezek, akár csak a menüt lapozgatom, hogy nem tetszik :/Hordozni akarom mindenhova, utazáshoz és otthon is nyúznám, illetve legtöbbet otthon este ágyban netezés/olvasás-ra használnám. Megfogdostam minden létező méretet, és arra jutottam, hogy nekem a 7" kicsi, a 9,7-10" meg dög nagy, mert szeretném egy kézzel is használni. Így leszűkült a kör, aztán nézegettem a felbontásokat.. Arra jutottam, hogy az 1024*768 a legzsiványabb szerintem. A szememmel nincs semmi gond, de egy 8-9"-os gépnél az ennél nagyobb felbontás szerintem úgy tömörít, hogy nagyon nem tűnik használhatónak :/
Aztán megfogtam az iPad mini-t és arra azt mondtam h bazzzz, ilyen kell nekem ocsssóba
Ha hasonló képminőséget képes hozni egy Chiwu v88 mondjuk, akkor azt hiszem megvan a kiszemeltem. Telefonom Galaxy S3, állandóan azon csüngök, és a 8"-on nem mondanám pixelesnek, vagy csúnyának az 1024*768-at egyáltalán, még S3 mellett sem..
Azt meg, hogy mást zavar, ha filmnél van két fekete sáv, hát legyen.. Az van a Tv-ben is meg a notebookon is
(Megjegyzem még, hogy elkeserítően gyenge a tabletek háttérfénye szerintem. Az Amoledes Samsungoknak és Apple taboknak ezerszer világosabb a képe, mint a többinek maxra tolva, ez miért van? A tabletek nagy része még beltérben is tükröződik, az meg elég gyászos. Szoftveresen ezen lehet pöccinteni?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos autók - motorok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Battlefield 2042
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest