Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
szeretnék egy tabletet. Fotózom hobbi szinten, fontos a gyönyörű, nagy felbontású és nagyjából színhű (ips) kijelző, nincsenek egetverő igényeim, talán még a "röccenésmentes" kezelés a fontos, ahogy az iPad is működik. De már a közelében-feeling is rendben lenne. Igazság szerint egy iPad lenne a legjobb, de az alma oprendszerétől irtózom, így marad a robot.
3D játék és egyéb hasonló "marhaság" nem lenne rajta, filmnézés igen, 1080p, tv-re néha-néha előfordulhat, hogy kikötném (ha lehet).
Amire használnám: levelezés, Opera (net) és fotók nézegetése, kisebb belenyúlás vagy szortírozás, crop-olgatás, stb. Kb. este lefekvés előtt, elalvás gyanánt
Illetve nem tudom, mennyit bírnak így nagy átlagban az androidos tabletek, de nem szeretném kétóránként töltögetni aktív netezéskor sem, a HTC Desire HD-m már nem mai vas, de hihetetlen, mennyire nem bírja akkuval - ebből is szeretnék kitörni a tablettel.Mit tudtok ajánlani, esetleg van-e "tutifogás" ? Az ár szempont, nincs szívem 200-at kiadni ezekre. (Még 40-et sem, de bilibe sem lóg a kezem, úgyhogy .. )
Szerk: Necro, üdv. Ugyanazt keressük lehet
- csak én nem vagyok a feleséged 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Robotporszívók
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Illetve nem tudom, mennyit bírnak így nagy átlagban az androidos tabletek, de nem szeretném kétóránként töltögetni aktív netezéskor sem, a HTC Desire HD-m már nem mai vas, de hihetetlen, mennyire nem bírja akkuval - ebből is szeretnék kitörni a tablettel.
- csak én nem vagyok a feleséged 
Dr.NX