- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Kis iránymutatásra lenne szükségem a szakiktól.
Elkezdtem tableteket nézegetni és lassan körvonalazódik mit szeretnék:
-otthoni, főleg netezős tábla, keveset hurcolva (tömegközlekedésen biztos nem, esetleg vonaton, távolsági buszon), filmnézés (HDMI kimenet fontos!), minimális játék.
Így arra jutottam, hogy a legkényelmesebb méret az a 7,9" lenne, 4:3-as képaránnyal (netezés miatt szerintem ez jobb). Gyakorlatilag Androidos Ipad Mini klónt keresnék. Tudom, Kínából rengeteg lehetőség van, de az itthon kaphatóak között azért nincs olyan nagy választék.
Árban nem szeretnék túl sokat rászánni, páromnak is, nekem is van viszonylag jobb mobilja, tényleg csak főleg otthon lenne használva. Tehát max 50k körül.
Elvárások:
-Gyors, akadásmentes működés (a lag a halálom)
-HDMI kimenet
-IPS képernyő
-normális összeszerelési minőségAz Acer Iconia Tab A1-810 minden szempontból jónak tűnik, de ki tudja mikor és mennyiért ér ide.
Az itthon kapható márkák között (Myaudio-bár róluk csak rosszat hallottam, Prestigio, Concorde, Wayteq, vagy bármi ami kimaradt) találok hasonlót?(ha a WayteQ xTAB-100dci jó áron érkezik akkor lehet mégis bevállalom a 10"-t is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- Háztartási gépek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest