- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gulyopapa
addikt
Rövid Prestigio 10.1 teszt ( hátha valakinek segítek vele ) :
Használtan vettem, vagyis cseréltem egy fényképező gépért, 1 hónaposan.
A gép jól összerekott, komoly benyomást kelt, a bőrtok még dob rajta. Nagyon lapos aminek örülök.
Viszonylag lassan bootol de ez nem lényeg. A képe HD felbontású viszont TFT paneles, annak hátrányaival ( közepes betekintési szögek, a fekete itt sötétszürke, a kontraszt közepes, de nem rossz ).
A gép alaphelyzetben elég gyors de vannak akadások, az áthelyezendő ikonok az ujj alatt "késnek". Az érintő képernyő minősége közepes ( néha 2-3x is rá kell nyomni valamire hogy reagáljon rá )
Torrentezni nem kell vele mert teljesen szétfagy tőle a rendszer, használhatatlan lesz, annyira belassul.
Videókat lejátssza egészen full HD-ig de van amikor még egy 1 gigás AVI is akadozik rajta..
Zenét nem próbáltam. Fényképeket jó kezeli.
Rengeteg program van a piactéren, fizetős és ingyenes. A gép kitűnően személyre szabható. Megvettem a HD widget-eket és nem csalódtam.
Mozgó hátteret ne tegyetek mert az még jobban akasztja a rendszert.
Az akksi élettartama közepes, 4 óra alatt 20% körülire szívja le magát.
WIFI-je elég jó, bár nem kiugróan jó. Az egész házban ( 1 szintes ) látja a routert.
Összességében 4-est adnék neki, főleg ezért az árért ( 50k )
Ja, van 2 pixelhibám is de ezért nem vittem vissza az eladónak, mert nem zavar ( csak fekete képernyőn láthatóak )
Olvasni is jó rajta.
Hát ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest