Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcika80
tag
Sziasztok! Mivel nem tudom hova tenni a problémámat ezért megkérdezem itt hogy hátha kapok tőletek választ
. Van egy Pipo s1 tabletem, a géppel semmi gond, tényleg azt tudja amit kel, nagyon gyors és erős.
De egy programot szeretnék rá feltelepíteni, "winulator" és mikor rá másolom az sd kártyára, nem megy a telepítés gomb, hiába nyomogatom, nem engedi feltelepíteni, csak mégsézni, ez mitől van?! Van rá valami megoldás? A tabletem rootolt, Erre a programra azért lenne szükségem, mert windowsos játékok mennének alatta, pl age of empires, starcraft, stb. Jó kis program, de sajnos nem akarja az igazságot.hogy mit tud a winulator program?!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest