Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
off: nem tudom eldönteni, hogy jófejek voltak, vagy nem akarták a fogyasztóvédelmet a nyakukba, de ma kaptam egy emailt az edigitaltól, hogy vegyem át holnap a csomagot, ők meg a megadott bankszámlára átutalják a 10 ezer forintnyi kedvezményt.
előzmény: szombat este rendeltem, fizetés egyböl siekrült is. akkor még a mastercard oldalán kivül nem volt infó sehol a 400db limitről (de hát én azt nem is nézegettem, csak utólag találtam rá mikor kezdtem dühös lenni), plusz fel is hivtam őket kedden (2-án) és telefonon sem mondtak semmit a 400db limitről, mégis fizetéskor az egész összeget levonta. ezt sérelmeztem a levelemben amit csatoltam a fogyasztóvédőknek is.
annyit írt a hölgy, hogy ott van a weboldalon "„Az Extreme Digital Zrt. fenntartja a jogot az akció korábbi lezárására. „ csakhát ugye gondolom ha lezárják arról értesíteni kellene a vevőket mondjuk a főoldalon legalább, szóval ez gyenge magyarázat - mindenesetre megpróbálta

végeredmény: elégedett vagyok, és maradok edigital vásárló
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Google Pixel topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G, (14.6") SM-X906B 128 GB tárhely 8GB RAM
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular akku 90+
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dr.NX