Hirdetés
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
PearCyp
tag
Halihó!
tegnap megjött az Ainol tornados, ami 1 napig jól is működött, majd megdicsérgettem, és másnap délelött elkezdett sz@rakodni...a problémám: egyszer csak lefagyott, vártam, semmi, jó akkor reset. újraindult, bootolt, betöltötte a launchert, ekkor a belső memória csatlakoztatásakor megállt. utána próbáltam reset, bekapcs, ugyanez, vártam 20 percet, egyszer csak elindult. gondoltam hohó, minden okés....
utána: nem ismeri fel a belső memóriát, nem tudok letölteni, telepíteni semmit, mintha egy az egyben meghalt volna a belső memória. nyomtam egy factory resetet, nem oldotta meg.
tehát most nincs belső memória. valaki segitsen pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest