- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
válasz
Laja333 #10461 üzenetére
Leeshetne már, hogy itt egyedül ti vagytok már csak akik hisznek az AMD féle csodákban. Ezt magyarázza mindenki hónapok óta. Ezeket az embereket neveztétek NV-s Trolloknak. Aztán most amikor meg igazuk lett, és tényleg nem jött a csoda, amiben hittetek, jön, hogy utólag könnyű okosnak lenni...
Pedig itt nem arról van szó, hogy utólag könnyű okosnak lenni, hanem, hogy az AMD eddigi teljesítménye alapján ez volt a várható. Sajnállak titeket, hogy még mindig nem értitek. -
Assdak
őstag
válasz
Laja333 #10457 üzenetére
Pont erről volt szó, hogy hol vannak azok az emberek akik nulla információ mellett már irogatták hogy veszik, pont mint te. Utána körbeekézel mindenkit, hogy ilyet senki nem írt. Most meg mikor visszanyal a fagyi, jöna hádehúde nem úgy volt az és jajjdemár.
Persze ha anyámnak farka lett volna, ő lehetne az apám.
Nagyjából ezek a "ha", meg "ha majd"-ok, maradtak utolsó mentsvárként az elvakult AMD fanoknak az utóbbi időben, de még mindig vannak akik ezekbe kapaszkodnak.. -
Laja333
őstag
válasz
Laja333 #10441 üzenetére
Ahh végre találtam valamit:
[link]Épp a témaindító do3om írta ezeket a sorokat:
"Nagyon szánalom, de majd a Nano, tele lesz vevők beszámolójával a topik."
Lehet a saját "jövendölésére" emlékszik, és ebből továbbgondolva jutott addig, hogy mindenki ezt írta.
A valóság az, hogy 160ezer környékén elég sok ember bevállalta volna a kártyát. Ennyi, pont. Az már a ti fejetekben él, hogy sokan ezt akarták venni, bármi is legyen az ára. -
-
-
Locutus
veterán
válasz
Laja333 #10349 üzenetére
Nézd, tagadhatod a jelenlegi helyzetet, és hivatkozhatsz kétes jóslatokra, miközben szándékosan nem foglalkozol azzal a kérdéssel, hogy a jóslat beteljesedéséig az nvidia sem ül a babérjain. Elvégre az elmúlt években is mindig erre alapozott az AMD.
Csak azt is látjuk, hogy ez a gondolkodásmód mennyire nem jött be, és milyen anyagi helyzetbe vezette az AMD-t...
-
Locutus
veterán
válasz
Laja333 #10330 üzenetére
Majd erre visszatérhetünk, ha lesz széles körben megfizethető VR szett, és hozzá való játékok, amiért érdemes is lesz beruházni. Azaz jövő ilyenkor, legkorábban.
Mindaddig ez csak a szokásos üveggömb mantra, ami eddig még sosem jött be az AMD-nek. Ugyanis mire tényleg szükségét érzi a user, addigra az nvidiának is lesz hozzá való terméke, ami újfent köröket fog verni a pirosakéra... -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Laja333 #10321 üzenetére
Csak nem mindegy, hogy mennyit érnek ezek a megoldások. A Latest Data Latch például nagyon sokat, és az így nagy előny az AMD-nek, de ilyen extrákat mindig az elején lehet szerezni. Ahogy kerülnek közel a határokhoz egyre nehezebb további előnyt szerezni, szóval az olló gyorsan záródik össze.
-
válasz
Laja333 #10321 üzenetére
Azért ez így eddig sem működött semmiben.
(#10315) sheep
A nagy kérdés az hogy amikor kijön jövő év elején az OR, akkor miként fog muzsikálni a két cég kártyáin.
Az én szempontomból (és a professzionális felhasználókat leszámítva a többség szempontjából) a kérdés úgy hangzik, hogy mire mainstream lesz a vr, addigra hogyan alakulnak az erőviszonyok. Persze, tudom, hogy a prof. felhasználók százmilliárdjai már ott állnak betárazva a bankszámlákon arra várva, hogy végre eljöjjön az év vége. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Laja333 #10317 üzenetére
De azzal előrébb lennének. De az nyilván problémájuk, hogy egy ilyen megoldás nem rajtuk múlik, mert nem rendelkeznek saját grafikus API-val, mint az AMD, így a saját VR csomagjuk tervezésében sokkal korlátozottabb lehetőségeik vannak.
Az NV a fentiek miatt teljesen más opciókat fejleszt a GameWorks VR-be. Nem véletlenül adják hozzá a multi-res shadinget. Nem tudnak olyan késleltetést elérni, mint a LiquidVR, mert nem tudnak kamerapozíciót módosítani képszámítás előtt, de el tudják érni, hogy a képkockán, ami nincs középen, vagyis a szem várható fókuszpontjában az legyen rossz minőségű, tehát kevés számítást igényeljen. Ezzel szintén csökken a késleltetés, de VR-ben a szemed mozoghat, tehát rá tudsz nézni a rossz minőségű képterületekre is, ami már baj. -
törölt tag
válasz
Laja333 #10225 üzenetére
A sima Fury magasabb Power Targettel is sokszor a 390X szintjén van, a Ti-nek meg több ROP-ja van szóval valószínűleg (itt is) az ami visszafogja a teljesítményt.
Legalább 96 ROP nagyon kellett volna ebbe a GPU-ba, még ha ez kevesebb shadert is jelentett volna sokkal "kiegyensúlyozottabb" konfig lehetne. -
válasz
Laja333 #10170 üzenetére
Jelenleg pletyka szinten esélyes a Witcher 3.
De garantálni még nem garantálták.Battlefront sem lepne meg, ha még DX11-el indulna (a win 10 elterjedtsége és a szélesebb tömegek elérése miatt)... de hogy a DX12 nem hoz sokat, ha lesz benne, (max annyit mint a Mantle eddig) az tuti.
Korábbi DICE játékokba meg tuti nem lesz visszaportolva. A BF4 motorját szerintem már annyira agyon customizálták hogy nem lehet bele semmi újat beletenni. (Értem ezalatt a sok "optimalizálást" az elmúlt 2 év alatt - ha most bejönne egy új motor akkor kezdhetnék előröl az időzítések, netcode meg minden optimalizálását az új megjelenítéshez pl.)
Szerintem amugy a Mirror's Edge lesz az első ami DX12-re készül elsődlegesen majd.
-
Loha
veterán
válasz
Laja333 #9727 üzenetére
Hasonlíts össze a PCperes teszttel, ahol ugyan ezzel a procival is teszteltek csak más VGAkkal.
SZVSZ két CPU szálnál nem használ többet a benchmark és szinte mindenhol procilimites DX12 alatt is, meg sok egyéb baja is van. Simán lehetne vele csinálni 960 vs Fury X tesztet azzal a végkövetkeztetéssel, hogy a 960 hozza a Fury X szintjét...
-
törölt tag
válasz
Laja333 #9667 üzenetére
Várjuk már meg legalább az első néhány DX12-es játékot az ilyen következtetések előtt.
Nem hiszem, hogy egy alfa játék benchmarkja lenne mérvadó ami köztudottan a fejlesztés első pillanatától a konkurencia hardveréhez lett tervezve. Sőt, nemhogy a játék de maga a motor is (egyébként az eddigi tesztek alapján az AMD-nek sincs miért örülni ha az ő eredményeik már bekapcsolt AC-val ilyenek...)
Majd ha itt lesznek a játékok és nV-n keményen lassulni fog az AMD-hez képest akkor lehet aggódni/örülni kinek mihez lesz kedve.
A szomorú valóság meg az, hogy jelenleg egyik gyártónál sincs olyan kártya a drágább régióban amire azt lehetne mondani, hogy igen, ezt nyugodtan megveheted nem fogod megbánni. -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Laja333 #9606 üzenetére
Az Intel a gen8-tól kezdve több compute parancslistát kezel, illetve a gen9 a Skylake-ben már képes mixált módra is, így képes egyszerre fogadni egy grafikai is több compute parancsot. Viszont az Intel ezt a képességét a driverben letiltja. Valószínűleg nem bíznak annyira a fejlesztőknek, mint az NV, hogy a hardverük miatt több path-ot írnak. Nem véletlenül olyan a DX12 amilyen. Ha a hardverben nem jó a multi-engine, akkor a driver ne jelezze vissza rá a hardveres támogatást, és akkor minden parancs a grafikai listába kerül. Ez pont azért van így felépítve, hogy a fejlesztőknek ne legyen szükséges architektúrákra butított kódot írni. Mondjuk egy Oxide megteszi, mert pénzesek, de szerintem lesz olyan, aki nem fogja extra munkában verni magát. Mondom ezt úgy, hogy szerintem az Oxide hozzáállása tényleg példás és követendő.
-
rocket
nagyúr
válasz
Laja333 #9606 üzenetére
Lassan mar csak APU-t kapni CPU-k helyett, igy kisse torz kepet fest, az, hogy no az APU eladas, ez nem jelenti azt, hogy tobben hasznaljak PC-n játékra az integralt GPU-t.
Ismerosi koromben mindenkinek BIOS-ban tiltva van, nem hiszem nagyot tevedek ha azt mondom, hogy a nagy tobbseg hasonloan tesz, de megis beleszamitodik az eladasokba.Aztan majd lehet aktivalni, ha lesz jatek ami mondjuk fizikara hasznalja a DVGA mellett
-
rocket
nagyúr
válasz
Laja333 #9593 üzenetére
Egyatalan nem kell belevenni a PC jatek piacba (meg) az APU-kat, egyelore beleposzintu grafikai teljesitmenyre kepesek, ha belevennek akkor meg az Intel lenne a kiraly ~65%-os piaci reszesedessel, nem hiszem sok ember lenne aki mondjuk egy Fable Legendset DX12 alatt APU-val akarna jatszani PC-n.
Akinek APU kell ott vannak a konzolok, aztan lehet valogatni 900-1080P-ig, 30-40-50-60 (ez valami bug, automatikusan alahuzta
) FPS-ek kozott.
Alig van a jelenlegi konzol generacion jatek ami 1080P-ben kepes stabil 60FPS-re. -
Egon
nagyúr
válasz
Laja333 #9326 üzenetére
Mert talán a szemüveges poénod nem személyeskedés
Nem, az tény - te magad ismerted el, hogy gyűlölöd az nV-t (így persze nyilván elfogulatlan véleményt várhatunk tőled...). Esetleg fogalmazhattam volna úgy, hogy vedd le azt a szemüveget, amely kiszűri a zöld bármely árnyalatát, nehogy véletlenül ilyen színt láss...
Örülök, hogy nem érzed szivatásnak, hogy az NV egy saját maga generálta erőforrásigényt kihasználva késztet arra, hogy megvedd az új kártyáit.
Erről beszéltem. Az állításodra mondjuk nem ártana némi bizonyíték, az Abu-mantra helyett. Egyetlen játéknál fordult elő, hogy a Kepler az indokoltnál lassabb volt a Maxwelles kártyákhoz képest (tudtommal ezt is javították utólag). További példákat hiába kértem Abutól itt, érdekes módon nem jöttek...
Ellenben az én példám (játékok megjelenítésére időzített driver), igencsak konkrét és kézzel fogható. Az AMD nyilván nem szívatja azzal a vásárlóit, hogy adott játék hónapokig játszhatatlan (míg nem jön újabb driver), ugye?
Persze tudom, neked ilyen sosenem volt, tehát a jelenség nem létezik, vagy user error...
-
Egon
nagyúr
válasz
Laja333 #9317 üzenetére
Érvelés helyett szokás szerint jön a személyeskedés?
Én legalább írtam konkrétumot, te még csak azt sem (az Abu-féle agymenéseket nem tekintem konkrétumnak, bocs. Csak ha máshol is megírják.).
Az árképzés része pedig valójábal Solt-nak ment (mivel az ő és cyberkind eszmecseréjéhez csatlakoztunk). -
Egon
nagyúr
válasz
Laja333 #9293 üzenetére
LOL, szórakoztató ez a topic. Esetleg vedd le a piros szemüveget, és próbáld úgy nézni a dolgokat, sokat segítene...
Szeretném, ha még sokáig "szivatna" az nV, pl. a játékok megjelenésére időzített driverpolitikával, satöbbi. Volt AMD-m, azt éreztem szívatásnak (nyilván mindenki a saját hibája miatt számol be szívásokról a Catalyst topicban, aki panaszkodik). Amíg van alternatíva, nem kérek belőle. Ami az árakat illeti: az Intelnek gyakorlatilag nincs konkurenciája a desktop procik felső kategóriájában, mégis 100 éve 1000 dollárról indul a legdrágább procijuk (nem mellesleg az első kétmagos AMD csúcsprocik is annyiról indultak: gyorsan eltanulták az Intel árazását...Szerethető cég, jah.).
-
Erdei88
veterán
válasz
Laja333 #9304 üzenetére
Mi ez a király többes? Melyik részét nem értetted?
Aki nem szeretne GTX980at venni, annak jó alternatíva a 390X. 390Xel kapcsolatos specifikációkat mindenki elolvashatja, és el tudja dönteni, hogy "átnevezett, tuningolt 290x" vagy esetleg egy forradalmi újítás.
A 200K-s Fury-tól sem marad le, annyival semmiképpen se mint amennyivel többe kerül
-
imi123
őstag
válasz
Laja333 #9297 üzenetére
Majd ha lesz lehetőséged nézz meg futás közben egy 970 vagy 980-as karit.
Utána jelentsd ki hogy ugyan azt tudja a 290X-ed.
Volt szerencsém 290-290X-970-980 kártyákhoz.
Nem mondom hogy a 290X rossz kártya,de nemhogy a 980-at a 970-et sem veri.
Ezt tapasztalatból mondom nem a tesztek alapján.Én régimódi vagyok.Csak a szememnek hiszek!
Sajnos a Microlaggal nem tud az AMD mit kezdeni DX11-ben.Kiegészítésként.Én nem vagyok FPS huszár.Nekem a folyamatos stabil futás többet ér mint a +10 FPS.
-
cyberkind
félisten
válasz
Laja333 #9297 üzenetére
Azt terveztem én is venni, de megláttam hogy 5000 fok és hangos, így a 780-ra esett a voksom.
Örülök ha nálad megy, nálam mindenestre a dual gpu-s csodákkal csak a baj volt, elegem is lett egy életre az Amd-ből, ez egynek, kettőnek meg az hogy a töketlenkedésük miatt ennyi az Intel proci és NV vga, miért is kéne szeretni egy ilyen totál balhere céget?
Én a legjobban annak drukkolnék ha megvenné valaki őket, Samsung/M$/Qualcomm, bárki aki jobban ért hozzá.
Ja, nem gyenge, csak a hbm-mel pont ott van mint az "elavult" 980 Ti, ami ráadásul nem lett beharangozva hogy na majd ez megszorongat mindenkit, tényleg nagyon jó, de tudom majd a DX12-vel.(#9298) fules
Nem is egy kategória a két kártya, + Titan X verő kártya vagy mi is, tehát eléggé nagy gond lenne ha a 970-et nem verné.
Persze hogy nem jobb, az egy presztízs kártya, ahogy a Titan Z is, mégis vettek mindkettőből, ahhoz képest nem is keveset.
De amúgy azért nem emlegetem mert ezekről szinte semmit se tudok, még a nevüket se, nem is érdekel a dual gpu/sli.
Vegyék csak, engem nem zavar, ha ők lesznek a jobbak akkor tőlük veszek a kártyát ennyire egyszerű, régen Amd volt, most meg NV van, bár az Xbox meg a Microsoft Lumia részleg után ez sok ideig eltartana. -
cyberkind
félisten
válasz
Laja333 #9293 üzenetére
Engem mondjuk az hogy bedobom a kártyát és megy még az a szaros 22 éves Doom 1 is, na ezt nem sikerült elérnem anno a 6990-nel, de amúgy jó kártya volt, csak nem volt használható sok játékban amit szerettem.
Nekem teljesítmény kell minden szórakozás nélkül, nos ez nem illik az Amd-re, de csak elég megnézni hogy a gyenge Fury X-nek milyen az ára, már azt se lehet mondani hogy ár/teljesítményben ász, a procikról nem tudok nyilatkozni, csak Intel-t hajtottam és maradok is ott, onnan is abszolút teljesítmény kell.(#9294) -Solt-
Ennél nem sokkal többe, bár ki tudja, amennyit nem szégyellnek kérni, de ez lesz ha így haladnak, a prociknál már megvan.
Drukkolnék én, de a tökölést még jobban utálom, és itt az megy, semmi más, várnak a csodára, ami nincs, a 970-est úgy viszik mint a cukrot még a vram hiba ellenére is.
Persze hogy jót tesz a DX12, aminek már jóval korábban kellett volna jönnie, de ez van, és még mindig nem jön, és én is meg sokan mások nem a jövőben akarunk játszani szépen és jól a Fury X-el dx12-ben, hanem most.Persze hogy konzolos is vagyok, eszméletlen címek vannak csak oda, még jó hogy kell.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Laja333 #9218 üzenetére
Ha nem is tudatosan (bár AMD-re demózták végig) de ez bizony a GCN-nek jobban fekszik. Szóval én az előzetes elvárásaimmal szemben inkább csodálkozok, hogy játszhatóan megy a Maxwelleken. Negyedére eső bedadogásról volt szó.
Amit én vártam, 60-80 FPS GCN-en, és 10-15 Maxwellen...
Viszont nagyon kíváncsi lennék ez kód szinten hogyan néz ki a játékban. Most akkor innentől kezdve a kedves fejlesztőnek lehet GCN1-2-3-ra, Maxwell2-re optimalizálni külön-külön? Akkor Keplert/Fermit ide sem véve még...
-
ffodi
veterán
válasz
Laja333 #8825 üzenetére
Szerintem érdemes tisztázni pár dolgot:
A szóban forgó tesztben egy Fury pro van. A tesztelőnek sikerült unlockolni, így egy teljes értékű fury x lett, szóval az eredményeket innentől érdemes úgy kezelni, mintha Fury X-szel készültek volna (ha nézel Fury x alaperedményeket, akkor a 7200-as GS teljesen reális) A kártya az alapórajelekhez képest elég tisztességesen meg lett tuningolva, a tuning arányosan (átlagos custom) 980Ti-re levetítve kb 1850-1950 MHz-es GPU órajelet és 2000+ MHz-es VRAM órajelet jelentene.
A tesztelt kártya ~ 11k GPU score-t hozott így, ami tényleg nem rossz az alap 7,2k-hoz képest. Ha a 980Ti eredményeket nézed, akkor a fent említett órajelek mellett 13k-13,5k GPU score-t hoz, ami ehhez képest kb + 20-25%.
Ha a stock hűtős tuning eredményeket tekintjük, akkor a fury-k (X) rendre 8500 körül GS-t hoznak 1150/600 MHz körüli órajeleken, ami léggel (gyári vízzel) kb a végük, ez pedig jó közelítéssel egy custom 980Ti alaperedménye.
Levwi:
"ja bocs még azt se tudják kivel gyártassák, meg hogy hogyan álljanak neki. hbm2 nv-nek nagy bukta lesz, mire ők kiadják a pascalt addigra amd is áttér a hbm2-re csak épp nekik már meglesznek a tapasztalatok nv-nek meg nem, de majd meglátjuk."
Sosem értettem az ilyen jellegű kijelentéseket. Oké, hogy lehet dolgokról olvasni/hallani, amik nyilvánosak, de hogy valójában melyik cég hol tart azt úgyis csak saját magok és az ipari kémek tudják.
-
KAMELOT
titán
válasz
Laja333 #8825 üzenetére
Már kérdeztem más topikban is! Ha annyira jó ez a fury, hogy 980Ti verő, akkor miért nem veszik? Senkinek nincs itt ilyen kártyája. Amíg hetente 10-12db 980-at vesznek az oldalon addig Fury-ből egyet sem!
(#8829) Levwi: HBM rammal szerelt fury x majd a pascal ellen megmutathatja mit tud! Még a maxwell-t sem tudja megverni, hát akkor majd a pascalt hogy fogja?!?!
-
KAMELOT
titán
válasz
Laja333 #8821 üzenetére
Miért te tudsz olyat mutatni akik vásároltak FURY-t? Amióta kapható azóta az oldalon nem láttam kiírva, hogy valaki vett volna ilyet!
daveoff kolléga jól írja. Kicsit olvass utána a dolgoknak utána írj ide! Amúgy meg a FURY X a Pascal ellenfele lesz inkább az meg fényévekkel elhúz mellette!
Annyira ki van centizve a fury...azért olyan meleg!
-
daveoff
veterán
válasz
Laja333 #8816 üzenetére
1. A GTX980 kikiáltott ellenfele a 390X
2. A Fury a 980Ti ellen megy, Fury X Titan X ellen, szerintem....
3. Az nem egy Fury, hanem egy teljes értékű Fury X szarrá húzva, meg forrasztva, LN2-vel....Szóval a betegre tuningolt csúcs Fury X-et, ami a Titan X ellenfele, majdnem behozom egy 980Ti-vel. Ráadásul out of box, minden tuning nélkül meg csúnyán lealázza.
-
daveoff
veterán
válasz
Laja333 #8805 üzenetére
Vak teszt volt, az a 10 ember csak gondolta, hogy melyik hardver melyik, és a 10-ből 9 gondolta jól. Az hogy ki milyen fan az itt nem oszt, nem szoroz szerintem, ha fogalma nincs melyik Sync ment, akkor lényegtelen. Én még nem próbáltam egyiket sem, de ez a teszt biztos a G-Sync irányába terelne mindenképpen, meg ugye a hardver is adott. Lehet, hogy a G-Sync valamivel drágább, de jobb is...
-
válasz
Laja333 #8500 üzenetére
Csakhogy ugyanannyi pénzért nem kérdés melyiket érdemes venni.
(Na jó van köztük 20-30 dodó, az aztán nagyon földhözverős difi.)Pesze igen, biztos sokan vesznek ref Ti-t is, ellenben nem ref Fury X-nem tudsz...
Kit érdekel ref vagy nem ref... vérpistike be tud menni a boltba, venni egyet és bepasszintja a gépbe és ezt hozza a dobozból kivéve és beszerelve mindenféle trükk nélkül. Hozzá sem kell nyúlnia, out of the box. Ennyi.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Laja333 #8500 üzenetére
Egy dolog a benchmark es egy dolog eles jatekbeli kornyezetben. Az hogy lefuttatod a benchmarkot nem sokat jelent.
Ez a srac csinalt videokat TX-el, Ti-vel meg FX-el, mindig a legujjab drivereket tolta, FX egy honapig volt nala es hat nem volt elajaulva tole sajnos.
Az hogy grafikonokon hogy mutat ez a loteri kutyat nem erdekli, neked ugyis a jatekok fognak menni otthon, azert veszed a kartyat nem benchmarkra
Orultem volna egy jo FX-nek, nem veletlen kuldtem vissza atvetel nelkul...
Inkabb veszek majd meg egy 980Ti-t, mert az legalabb jo.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Laja333 #8258 üzenetére
A Witcher 3-nál opció a low-level mert rengeteg korábban beígért dolog a DX11 miatt maradt ki. A GTA5 esetében nehézkes mert XO és PS4 konzolokon sem low-level az elérés, szóval valószínű, hogy a motor strukturálisan sem megfelelő a DX12-re. Így azért a váltás egy jó fél éves munka lenne.
-
imi123
őstag
válasz
Laja333 #8115 üzenetére
Látványos verésre ne számíts.
Ha rá is vernek 5%-ot DX12-ben az Nvidiára de drágábban és nagyobb fogyasztással akkor azért még az Nvidia tulajok nem fognak áttérni.
A Nano jó árazással nagyot dobhatna az eladásokon.Az Nvidiánál sem a 980 hozott sokat a konyhára henem a 970-es.Ha azt megveri a Nano és olcsóbb is lesz akkor lehetnek itt még szép Radeon eladások.
A kérdés mikor jön és mennyiért.Most elvileg uborka szezon van.Ha jól időzítenek akkor lehet versenyképes! -
mcwolf79
veterán
válasz
Laja333 #8112 üzenetére
És hosszabb távon (az AMD fanok úgyis a jövőnek élnek) szerinted ki fog AMD VGA-t venni a sorozatos AMD fiaskók után
Mert ahogy gbors írta (és pár hónapja én is ) ígéretekkel tele a padlás, de ezek nagy részéből semmi nem lett (vagy legalábbis töredéke az elvásároknak). -
smkb
őstag
válasz
Laja333 #8106 üzenetére
És? Éves szintről szól az 54% egyrészt. Másrészt meg attól, hogy nincs új termékük fél éve, be kell zuhannia felére a bevételnek? AMD termékeket csak akkor vásárolnak mikor megjelenik? Rég rossz, ha így van... Az Intel is tömegével adja el még mindig a Haswell alapú processzorait, pedig nem féléve jelentek meg.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Laja333 #8083 üzenetére
Ami lényeges első körben azt Maxwell2 és GCN is tudja (Abu is ezt írta) NV DX12 plusz effektjei pedig nem jelentősek ahhoz, amit GCN nem tud...
(#8084) gollo91: foglya
Minden attól függ majd, milyen DX12 motor lesz, mennyi feature-t használ. 10 pipeline-os motor bizonyos esetekben negyedére vetheti vissza a kis sávszéllel rendelkező Maxwellek teljesítményét is. TIER2 CPU-ban vesz le picit, talán az emulációk is... de ha kikapcsolható effektekről van szó, mint a Hairworks, akkor tökmindegy lesz, mert ha nagyon belassítaná akkor kikapcsolod. Főleg ha egy N+1-edik értelmetlen csilivili effektről van szó, / ami alig befolyásolja a látványt.
-
keIdor
titán
-
FLATRONW
őstag
válasz
Laja333 #7974 üzenetére
Nézőpont kérdése, attól függ ki milyen helyzetben akarja használni.
144 fps mellett, ahol még nem törik a kép a G és FreeSync használata mellett, ott még jobb a FreeSync 6-12 ms-al:
Azonban 45 fps mellett már a G-Sync jobb 12-30 ms-al:
200 fps mellett pedig teljesen mindegy, hogy G-FreeSyncet vagy egyiket sem használjuk, mert úgyis megtörik a kép.
Én magas minőség mellett akarok minél jobb élményt. ezért nekem a G-Sync a megoldás.
Aki pedig alacsonyabb beállítás mellett multizik, annak a FreeSync ajánlott, de csak abban az esetben hogy nem lépi túl a 144 fps-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest