Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
Arra gondoltam, hogy mire NVnek lesz olyan megoldása, mint amilyen az AMD-nek van most, addigra az AMD már rég kiadott egy újabb, jobb megoldást. Akkor megint ott vagyunk, hogy miért vegyünk Geforce-ot NV-re, ha van jobb? AMD most tudna szakítani a helyzeti előnyével. Csak meg kéne tudni ragadni.

-
Dyingsoul
veterán
Na igen, így ahogyan Abu írja. Ugyanerre gondoltam én is, és olvastam felvetéseket a szemmozgás követésére, de szerintem az is csak félmegoldás lenne ami egy plusz felesleges feature-nek tűnik az AMD megoldásához képest. Csak abban reménykedem, hogy pascal alatt majd meg tudják ezt oldani önmagukhoz képest sokkal jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS ROG Ally
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- PR-Telecom
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest