- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Televan74 #10531 üzenetére
Az a baj, hogy ha kicseréli, akkor az sem feltétlenül ér valamit, mert a problémát az idézi elő, hogy az új program úgy terheli a VGA-t, amire a gyári tuning tervezésekor nem számítottak. Ergo a cserekártyánál is megvan esélye annak, hogy az sem lesz stabil.
Az utóbbi időben azért engedték meg a gyártók maguknak a már-már extrém gyári tuningokat, mert az elmúlt egy évben fokozatosan csökkent a programoknak a GPU-ra kifejtett terhelése. Amíg másfél éve tudtunk olyan programot választani a PH tesztbe, ami leterhelte a GPU-t 50%-ra is, addig ma már kénytelenek voltunk ezt a megkötésünket 30%-ra csökkenteni, mert több új játék 25%-ra sem terheli a VGA-kat. És a gyártók valószínűleg arra számítottak, hogy ez a trend belátható időn belül nem fordul meg, de úgy néz ki, hogy megfordul. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Televan74 #10307 üzenetére
Lehet érdemes lenne elnézned egy hallásvizsgálatra, no offense
Nem használsz túl sok fülest? Van egy ismerősöm, őneki rengeteget romlott már a hallása alattomosan... nekem is eléggé rossz már a vén fülem, és alig hallom a nagy frekis hangokat
mondjuk ezt még én is hallom... nem csak a magas frekvenciás whine, hanem mélyciripről is van itt szó. Utolsó videóban azért eléggé kellemetlenül hallatszik.
970-em szerencsére csak nagyon közelről 10 cm-ről hallható nyitott háznál...és ott se mindig, nagyon kell koncentrálni, hogy észrevegyem... meg se közelíti az utolsó videó kisgépet.Úgy látszik ezek a modern kártyák hajlamosak a tücsökzenére... de nem túl jó, hogyha így épül be a köztudatba.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Televan74 #10153 üzenetére
Arról van szó, hogy van két nagyon jövedelmező terület, amely befuthat a jövőben. Az egyik az AR, míg a másik a VR. Az AMD bemákolta a helyzetet úgy, hogy senki másnak nincs működő csomagja ezekre, és gyorsan alakítottak egy cégen belüli csoportot, hogy reagálni tudjanak az AR és a VR irányára. Ez lehetővé teszi, hogy hamar megoldjanak hardverekkel és szoftverekkel olyan problémákat, amelyek előreviszik ezeket a piacokat.
Ezt most ki kell használni, mert olyan többet nem lesz, hogy a konkurensek sehogy sem készültek fel egy már látható jövőképre. -
gtamate2
veterán
válasz
Televan74 #10104 üzenetére
Nem azt mondom hogy rossz kártya, de 3 év alatt előállhattak volna újításokkal úgy mint az Nv. Menőnek pedig nem igazán nevezném, kicsit örülök neki mert 2 éve alig fejlődött a középkategória én pedig pont akkor vettem a 660-am. (így még mindig jó áron mennek) Viszont a piac szempontjából a középkategória alig fejlődött teljesítményben.
-
tibcsi0407
félisten
-
HSM
félisten
válasz
Televan74 #9450 üzenetére
A 290-el csak a BS volt bizonyos lapokkal a gond. A melegedés a gyártók spórolása volt a hűtésen. A hőtermelésnek megfelelő hűtőt kellett volna rá tervezni, és akkor nem melegedtek volna. Ahogy a 390-nél már azért nagyjából sikerült nekik.
Azért így is volt pár jól sikerült típus.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Televan74 #9453 üzenetére
Probaljuk meg a gyarto honlapjan, ha mar ok gyartjak biztos tudjak mi van benne
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Televan74 #9444 üzenetére
Attól még igaz. A driveres hibákról ne is beszéljük, meg az x. patch után működő játékokról. Az előző komolyabb gépem ami amd-s volt csinált érdekes dolgokat, bekapcsolás után sötét maradt a képernyő és úgy maradt, resetre hozta csak be a wint, aztán az r9 290 néha összebaszta szivárványosra a képet úgy állt fel a win 8.1. Never again AMD!
(#9448) fules
A project cars sokkal jobban fut azonos beállításokkal a mostani i7-es gtx 860m-es notimon mint az előző amd-s asztali gépemen, ott több pályán 20 fps alá is benézett az fps most meg stabil mint a beton.
-
válasz
Televan74 #9262 üzenetére
Szerintem egyik sem jó. Userként az nVidia megoldása a legjobb, de akkor tudnám azt mondani rá, hogy jó, ha a játék tudná szabályozni, hogy hány mennyi fizikai erőforrást vihet el maximum a driver.
(#9263) HSM: a BF4 messze nem a legszélsőségesebb eset. A többit ld. fentebb.
-
imi123
őstag
válasz
Televan74 #9267 üzenetére
Én nagyon sokáig kitartottam mellettük.
Viszont nálam az verte ki a biztosítékot amikor elkezdték a driver kiadásokat hanyagolni.
Az látszik hogy DX11-ben a folyamatos Nvidiára mutogatás egy jó nagy hazugság volt.Nem tudtak mit kezdeni a driverrel.Az Nvidia volt a szemét amiért ők egy csomó energiát fektettek a driver fejlesztésre. -
Yllgrim
őstag
válasz
Televan74 #8992 üzenetére
Hat akkro jopar NV kartyat is rakjal oda melle, ne csak a refeket, a 3 980Ti custombol ami nalam jart 2-nek volt hangja terheles alatt rendesen, kb mint az MSI 290X-em, nem vicc. Hallotal tolem barmi megjegyzest a hangjara? A valasz helyes, nem. Hofokok ugyanott jartak fuggoen a beallitasoktol... Errol a hulyesegrol le kellene szokni, uncsi is meg nem egyeni eset.
-
-Solt-
veterán
válasz
Televan74 #8715 üzenetére
Ez így van! Nekem 100x szimpatikusabb az AMD, de szimpátiából nem fogom magam szívatni! Szó nélkül venném a Fury X-t, ha vagy olcsóbb lenne mint a 980Ti, vagy ugyanannyiért azt tudná, és értem ezalatt a tuning képességet is. Az ugyanannyiért (jelenleg) kevesebb nem pálya...
-
-
válasz
Televan74 #8126 üzenetére
Ezt senki nem érti. A 380 nem túl versenyképes a 960 ellen, viszont a 380X-nek az operatív paraméterei várhatóan +20-25% perf mellett sem lennének sokkal rosszabbak, és annak már egy levagdalt GM204 ellen kellene küzdenie, sokkal kisebb lenne a kontraszt. Funkcionálisan modern GPU, lehetne belőle sikersztorit csinálni.
-
rocket
nagyúr
válasz
Televan74 #7794 üzenetére
Nyitott a piac, nem licenszeken alapul, igy barki csatlakozhat.
Ez egy nagyon vegso forgatokonyv, es kicsi az esely valora valjon.Ennel meg az is valoszinubb, hogy az Intel ad penzt megmenteni az AMD-t.
Anno a M$ megmentette az Applet a csodtol, Intel erdeke, hogy a jelenlegi statuszat (minimalis jelentoseggel biro piaci szereplo) az AMD-nek fent tartsa. -
rocket
nagyúr
válasz
Televan74 #7791 üzenetére
NV-t nem daraboljak fel, van sok konkurens ceg, a dgpu piacon egyedul maradna nem szamit semmit.
Tenyleges csodbe nem tud menni az AMD, itt igazabol az a kerdes, hogy milyen osszegnel talalnak vevot, illetve ha kiszerveznek nehany penzemeszto szegmenst abbol milyen bevetelt tudnak realizalni.Intel helyzete mas, de ott meg sajat kezukben a megoldas, es siman adnanak x86 licenszet az AMD-t felvasarlonak. (alapbol nem transzferelheto a licensz az uj tulajdonosnak, ezert lesz nehez egyben vevot talalni, mert az Intel adhat masnak licenszt)
Zen az utolso komoly esely, de ehez meg kell fontolni az ATi kiszervezeset. (mar amit nelkulozni tudnanak, es megmaradt belole)
Egy biztos nagyot kell villantsanak teljesitmenyben, ugyanaz a teljesitmeny egy arban mint az Inteltol nem lesz eleg, mert a brand ertek nagyon megkopott az elmult evekben.
Mivel az Intel elsodleges erdeke az AMD piacon tartasa, siman elkepzelheto kicsit engedik hagy ficankoljanak a Zen-nel, es kicsit visszafogjak a piacra kerulo termekeket (szigoruan nem hivatalosn), persze ennek a rovidtavu befektetok nem fognak orulni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Televan74 #7730 üzenetére
A következő évben a HBM1/2 termelése ténylegesen felfut. De nem valószínű, hogy az NV elsőre vállalja. Azért elég kockázatos egyszerre architektúrát, csíkszélességet váltani a nagy teljesítményű interposerekhez való kötelező igazodással. Ezek önmagukban is problémásak, egyben pedig...
A Pascal gaming szempontból igazából azért fontos, hogy az NV-nek is legyen egy VR-re tervezett hardvere, mert az AMD-nek már ott a Fiji. Ahogy látod mindegyik VR játékot fejlesztő cég AMD-n demózott az E3-on, mert nem tudnak mást tenni. Lényegesen jobb az AMD VR csomagja, és ez megvásárolható az Oculus startra. Az NV ezt lekési, de a lényeg, hogy minél hamarabb hozzák a finomszemcsés preempciót és a GPGPU compute fejlesztéseket a Pascallal, mert ez kell a VR-nek.
-
törölt tag
válasz
Televan74 #7679 üzenetére
Nem tudom mire célzol, az ilyen eladási statisztikák érdekességképp szerintem ide is tartoznak. Az, hogy az eredmény nem annyira szép már más dolog... Eleve nevetséges, hogy ilyen kaliberű kártyák bekerülnek a Top 20-ba nemhogy az 5. helyre, de az is, hogy emellett alig van értelmesebb AMD kártya a seregnyi Maxwell ellen . Úgy, hogy elvileg nemrég startolt el az "új" sorozat + a Fury (nyilván utóbbiból alig van még, de szépen látszik, hogy a userek sem vették be az átcímkézést és aki ilyen kaliberű kártyákat venne az inkább a konkurenciához megy).
(#7680) Laja333: Májustól használom, vannak még kisebb-nagyobb bugok - főleg a beépített alkalmazásokkal, de amúgy bőven használható általános dolgokra és játékra is. A legnagyobb bug talán az volt, amikor az egyik buildben többször kellett a tálcára kattintani mert nem vette észre
Pont ezzel kezdtem, de azóta már javították.
Mondjuk én magyarról angolra moddolt 8.1-ről frissítettem és azóta már többször és frissült új buildre szóval nálam nagyobb a hibák lehetősége is ennek ellenére az utóbbi néhány build szerintem nagyon jól működik egy teszt OS-hez képest.
Hétvégén lehet felrakom az AMD-s gépre is és megnézem van e gyorsulás AMD procival + egy 260X-szel. -
HSM
félisten
válasz
Televan74 #7232 üzenetére
A Tonga technikailag egy remek cucc. Más kérdés, hogy bizonyos hülyeségek miatt nem sokan vették. Gondolok a 256bites ramra, és a 2GB méretére és az árára, a Tahitik egyszerűen jobb alternatívának tűntek mellette. A Maxwell-t meg kár mellé venni.
Sokan 960-at vesznek a Tonga helyett, ami nálam abszolút a no go kategória, 960 nekem akkor sem kéne ha ingyen adnák. Ennyit a piaci és technikai szempontok különbözőségéről.
1440P már azért elég nagy felbontás, szerintem tökéletes oda a Fury. Bár szvsz a 290/290X is. Novemberig meg aztán még sok víz folyik le a Dunán...
(#7233) Speed(R): Sajnos ez ilyen. A hardveripar már csak egy ilyen fura világ. Az innovációért áldozatokat kell hozni, ugyanis helyet foglalnak a csipben. A Maxwell-ben ez a "zseniális" húzása az Nv-nek, és a piaci sikerének is az egyik kulcsa, hogy semmi nincs benne, amire ma nincs feltétlenül szükség a játékokban, így "többet tudtak tenni bele" abból, amire viszont ma szükség van, és mindezt így jó fogyasztással és magas órajelekkel tudták tálalni.
Nekem a fő bajom ezzel az időzítés. Aki nem váltogatja sűrűn a kártyáját, annak nem biztos, hogy a DX12 előtt érdemes egy abszolút DX11-re "optimalizált" csipbe fektetni a pénzét.
Sajnálom, ha neked ezekről a "techblabla, mellébeszélés, üveggömbbe révedés, remény" jut eszedbe, ezzel magam részéről nem értek egyet. Filozófia az valóban előfordul a véleményemben, azt nem tagadom, de nem is látok benne kivetni valót.
Amúgy az AMD GCN-jébe is szépen apránként kerültek bele az újdonságok, itt az eladhatósági szempontok tekintetében az Nv lépett egy érdekeset a Maxwell-el, és úgy fest, bejött nekik. -
törölt tag
válasz
Televan74 #7127 üzenetére
Mondjuk ha olyan "luxuscikkeket" mint a 4xMSAA/VSR/DSR-t is szeretne használni értelmes FPS mellett ?
Esetleg akinek 144 Hz-es monitora van ? De WQHD-ban sem jobb a helyzet...Komolyan egyesek úgy állítják be mintha ez a kártya 4K-n kompromisszumok nélkül játszhatóvá tenne minden játékot, miközben a legtöbb esetben még az átlag 40, de inkább 30 sincs meg... "Smooth" 4K-hoz legalább 2 kell, a multi-GPU meg tudjuk mennyire jól és nyűgmentesen működik
Nekem is megy a Starcraft 2 4K DSR@60FPS-sel akkor a 970 is 4K-ra lett tervezve -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Televan74 #6354 üzenetére
A Samsung is mindig ugyanarra jut. Nekik az AMD-ből a GCN és a Mantle kell. Ezeket pedig elérhetik jóval olcsóbban úgy, hogy rendelnek egy semi-custom lapkát a saját technológiájukkal összerakva. A Xilinxnek a Zen kell, ezt pedig szintén elérhetik semi-custom üzletágon keresztül. Megvizsgálható a felvásárlás, de a semi-custom lehetőségével nagyságrendekkel kisebb kockázat megrendelni a terméket, és az a nyereség oldalán ugyanazt fogja hozni az adott cégnek. Még a 3rd party IP is része a semi-custom üzletágnak, tehát semmi hátránya nincs összerakatni a lapkát, mint összerakni.
-
daveoff
veterán
válasz
Televan74 #6213 üzenetére
Azért ezek az effektek elég jól néznek ki, ilyet még nem nagyon láttunk egy játékban sem. Feltéve ha tényleg ilyen lesz. A sebességet meg majd meglátjuk, NV-vel szerintem nem lesz gond....
Azt tudom, hogy amióta NV kártyám van folyamatosan jönnek az NV-s játékok(AAA címek), és gyönyörűen megy minden, közben azt olvasom mindenhol, hogy a konkurencia kártyáin nem kevés problémába ütköznek a felhasználók. Engem az nem érdekel, hogy ez miért van így, ki/mi a hibás, ki kinek fizetett, egyszerűen jókor váltottam, és maximálisan elégedett vagyok. Most kétségtelen az NV fölénye, ha esetleg fordulna a kocka veszek AMD-t, ennyi....
-
Locutus
veterán
válasz
Televan74 #6213 üzenetére
Az ember azért vesz új VGA-t, hogy az éppen új játékkal gond nélkül tudjon játszani. Sajnálots, hogy ebben rendre elvérzik az AMD. Nem segít ezen semmilyen technoblabla se. Reményem nekem is van, hogy a DX12 változtat ezen, de annyi ígéret volt már... a jelenlegi 290X és újabb leszármazottaiban meg a TDP tartalék nem lesz meg ahhoz, hogy jelentősen jobb teljesítményt érjenek el DX12 alatt. Logikusan a jobb kihasználtság ugyanis még nagyobb hőtermelést is jelent majd, csak erről szeret erősen hallgatni az AMD is.
-
-
FLATRONW
őstag
válasz
Televan74 #6107 üzenetére
Az igazat megvallva én nem félek a DX12 eljövetelétől, igazából várom is. Nekem 2 éve megvannak a kártyáim, nagyon megvagyok elégedve velük, azt kaptam amiért fizettem.
Hogyha a DX12-ből csak annyi valósul meg, hogy eltűnik a CPU limit, már jól jártam. A jelenlegi grafikai szinten CPU limit nélkül remélhetőleg jól fognak futni a DX12-es játékok.
Hamis illúzióim pedig nincsenek, tisztában vagyok vele, hogy a szebb játékokhoz már kevés lesz ez a teljesítmény. Abban is biztos vagyok, hogy a jelenlegi GCN-ek is kevesek lesznek hozzá. -
mlinus
őstag
válasz
Televan74 #6107 üzenetére
Nekem meg az az érzésem hogy bizonyos emberek gyakorlatilag nem is játszanak játékokkal, csak mindig a következő directxet várják. Így volt a 10.1-el, 11-el és most a 12-vel is. Sokat hallottam hogy az éppen aktuális verzió milyeen szar, de bezzeg a következő. Aztán rá nem sokkal, milyen szar az aktuális, majd a köv...
Tudom, nyilván vannak korlátai a dx11-nek és tényleg nagyon nagy javulást idézhet elő a 12. DE. ez nem ürügy arra, hogy a jelenlegi dx verziót ignoráljuk. Mert ha valaki ténylegesen azért vesz vga-t hogy játszon, akkor annak inkább az számít hogy mi van, és nem az hogy mi lesz..
de mondjuk most már mindegy, mert most már TÉNYLEG majdnem itt van a 12.
-
-
sixpak
nagyúr
válasz
Televan74 #5767 üzenetére
Persze, hogy megbocsájtják...ilyen vásárlóközönséggel, melynek egy kis (de hangos) része a saját anyja torkát elvágná, ha az a szájára veszi a szeme fényét....
Komolyan, azért nem merek venni egy 980-at, mert félek, hogy az én személyiségem is elferdül és egy habzó szájú vadállat leszek, aki azzal kel és fekszik, hogy a fórumokat bújva keresi a vitákat, ahol esetleg meg kéne védeni a kis kedvencét....Hiába, a fetisiszták köztünk járnak...isten óvjon mindenkit....
-
törölt tag
válasz
Televan74 #5388 üzenetére
"We've had emails back and forth with them yesterday also. I reiterate that this is mainly a driver issue but we'll obviously do anything we can from our side."
"What can I say but he should take better stock of what's happening in his company. We're reaching out to AMD with all of our efforts. We've provided them 20 keys as I say. They were invited to work with us for years."
Szóval szokás szerint majd napok, hetek múlva jön a normális driver, nem ez lesz az első eset...
(#5387) Malibutomi: Ha kizárólag egy gyártó hardverére fejlesztettek volna (bár ugye a dx11 nem low-level api...) akkor el sem indulna. Egyértelmű, hogy mindkét fél hibás valamilyen szinten.
-
HSM
félisten
válasz
Televan74 #5359 üzenetére
Én meg se vennék olyan kártyát, amin nem lehet monitorozni a VRM hőfokát, és nem állítható a feszültsége.
Valamikor sok sok évvel ezelőtt még elment, HD3870, 4850, de azóta tudja mind... Mármint, az igényesebb és referencia típusok. Érdekes, hogy akkoriban még az Nv is tudta, pl. a GTX260 refim....(#5361) Szaby59: Valamint hogy ne lássa a user, hogy a pórolós VRM üzemi hőfoka ~100 fok...
-
törölt tag
válasz
Televan74 #5326 üzenetére
Már megszedték magukat az elmúlt ~8 hónapban, amiben volt egy jó kis őszi/karácsonyi/tavaszi szezon is konkurencia nélkül...
Nyárra kevesen vesznek VGA-t, játék is alig jelenik meg (június végén az Akrham Knight utána július-augusztusban semmi) a lehető legrosszabb időben dobja piacra az AMD az új szériát és lehet, hogy az nV is pont ezért nem akar július-augusztusi startot a Ti-nek. -
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Televan74 #4863 üzenetére
Ez az...meg van az igazság,az egyetlen a hamisítatlan... a többi 50 teszt meg fizetett ganéj.PCLab...anyám
Viszont a proci része az érdekes,mert pl az i7 4770k-t állítólag szépen elkalapálta az 5930k alacsonyabb órajelen,legalább is most olvastam itt...Enyire nem ér semmit a HT?
Most akartam váltani 3570k->3770k-ra ha már jön az új gpu,de nem vágom van értelme -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Televan74 #4863 üzenetére
gurus teszt utan fura.
max egy nagyon rosszul szelloztetett ref 290x / 970 G1 kozott lehet ennyi kulonbseg.
szerk: 4 szalat hasznal ugy nez ki.
cain69: inkabb a generalizalhatosaga az ami erdekes. viszont ekkora mennyisegu hardverrel, idohianyban kb ez a legjobb amit ki lehet hozni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Televan74 #4660 üzenetére
Amióta eldöntötték, hogy jön next-genre, ideértve a PC-t, azóta részt vesznek a fejlesztésében. Az új effektek közül, amik vannak konzolon és most már elmondhatom, hogy lesznek PC-n is, a tesszellációt, az HDAO-t, a DoF-ot az AMD adta a fejlesztőknek, amit a végén megfejeltek egy CHS-sel, ami egy gyors igény volt. Egyetlen dolog nem jön PC-re, az pedig a temporális szűrés, mivel az gépi kódban fut a konzolokon, és magasabb szintre nem portolták. PC-n ez az eljárás jelen formájában működésképtelen, elméletben viszont lehetséges, a DX12 kínál is majd rá egy alapot.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Televan74 #4554 üzenetére
Részben egyetértek, csak a felsorolásból hiányzik a Tri-X. De ahogy előttem is írták, lehet hogy a 980 jól érzi magát egy Codegen házban is, a 290/X-nek meg nagyobb odafigyelés kell a szellőzésre, ettől még nem élhetetlen, és ez igaz a gyengébb hűtős modellekre is. Ne értsetek félre, tényleg egyszerűbb nV oldalon ilyen téren, de a Radeonokat is lehet kezelni.
-
TTomax
félisten
válasz
Televan74 #3843 üzenetére
Attól az oldatól csak ilyen hulladék tesztek jönnek...és még finoman fogalmaztam...már élből úgy indít,hogy Windows 7 Ultimate x64, a processzor is igen életszerű,no meg az is hogy két ref 980 raktak oda,amikor a non refek sem drágábbak,de legalább jobban boostolnak alapból,illetve egy szó sem esik se az órajelekről,se a fogyasztásról...egyébként tudták ezt még fokozni,ezen röhög a fél OCUK... [link] kanadai oldal... hazai reklámmal...
Tech content trusted by users in North America and around the world hát hogyne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- OLED TV topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged