- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
Televan74
üzenetére
Azért ezek az effektek elég jól néznek ki, ilyet még nem nagyon láttunk egy játékban sem. Feltéve ha tényleg ilyen lesz. A sebességet meg majd meglátjuk, NV-vel szerintem nem lesz gond....
Azt tudom, hogy amióta NV kártyám van folyamatosan jönnek az NV-s játékok(AAA címek), és gyönyörűen megy minden, közben azt olvasom mindenhol, hogy a konkurencia kártyáin nem kevés problémába ütköznek a felhasználók. Engem az nem érdekel, hogy ez miért van így, ki/mi a hibás, ki kinek fizetett, egyszerűen jókor váltottam, és maximálisan elégedett vagyok. Most kétségtelen az NV fölénye, ha esetleg fordulna a kocka veszek AMD-t, ennyi....

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- ASUS ROG Strix RTX 3080 10G OC Gaming White (fehér)
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- Részletre. Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest