- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
awexco #51241 üzenetére
A jobb valogatott chipekkel siman lehet ugyanaz a fogyasztas.
Amugy azt se felejtsd ki hogy a 300W-ban benne van egy USB port is ezeken.
Nekem az az erzesem hogy kiengedett power limittel ezek meg fognak lodulni.
Foleg hogy mar jottek aib kartya bios szivargasok 2200-2400 orajelekkel a ref 2000-2200 elleneben.Ha igazam lesz akkor csunyat kap az Ampere.
AMD-nek tobbet ert ugy beloni oket hogy 300W-al hozzak amit a konkurencia.
-
Alogonomus
őstag
válasz
awexco #50641 üzenetére
Talán nem is közvetlenül a legyártás ára lenne magas, hanem a selejtarány kezdene gondot okozni. Minél több tranzisztorból áll egy chip, annál nagyobb eséllyel lehet a chip valahol-valamiért hibás.
Turing időkben például kvázi hibátlan Titan alig jött le a gyártósorokról, 94%-ban (4608/4352) hibátlan 2080Ti már volt értelmezhető mennyiségű, de csak 66%-os minőségű 2080 Super chipekből lett jelentősebb mennyiség. -
SaGaIn
senior tag
válasz
awexco #50641 üzenetére
Tesla V100 815mm2, Ez volt a legnagyobb amit valaha gyártottak
A navi 21 elvileg 505mm2--- ha ez igaz és még rádobtunk volna 20%-ot (80SP--->96SP) kb akkorák lennének mint az nvidia 3090 628mm2
Ezt az elméletet követve belefért volna még egy nagyobb "flagship" prémium áron
Kicsit úgy érzem nem is akarják úgy megverni az nVidiát, mint ahogy az Intelt most megverték (hogy szinte mindenben jobbak legyenek)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
awexco #50606 üzenetére
1. A konzoldizájnokra vonatkozóan az RTG nem dolgozik. Az egy leválasztott ágazat az AMD-n belül. Le tudnak kérni technológiákat az RTG-től, de vissza oda technológiát nem juttathatnak licenc nélkül.
2. Dolgoznak más semi-custom projekten. Nem csak a konzolokat kell összerakni, a Frontier és az El Capitano is egy semi-custom rendszer. Van egy rakás semi-custom megrendelés, és emellett a Sony és a Microsoft is fizeti az R&D zsét a konzolok továbbfejlesztéséért.
-
válasz
awexco #50606 üzenetére
Mindegyik cég ,Nvidia és AMD is tanult ( szerintem ) Intel hibájából. Intel legnagyobb lemaradását most annak köszönheti, hogy a zseni vezetés úgy döntött nem kellenek a régi fejlesztőmérnökök mert úgy sem kell nekik kapkodni alacsonyabb csíkszélre. Leállították az ilyen irányú fejlesztéseket és elküldték a mérnököket és élvezték az extra osztalékokat.
Most pedig minden 5x annyiba kerül nekik .Nvidiánál kifejezetten kiemelt pozícióba vannak ezek a mérnökök, anno még a tavaszi COVID idejében volt erről nyilatkozat a N.T. nek, hogy extra pénzt és lehetőségeket kaptak.
Amíg ilyen erős cégek vannak a piacon, addig itt hátradőlni nem lehet és a legnagyobb értéket ezek a nagy tapasztalattal rendelkező mérnökök képviselik . -
Mumee
őstag
válasz
awexco #50601 üzenetére
Az én szemem nem bírta a Balanced DLSS-t se igazán, nem beszélve Performance meg Ultra Performance-ról, de ez én vagyok.
#50604 Petykemano : Igen a Radeon Boost. A nem látható részek renderelésére eddig is próbálkoztak különböző dolgokkal, van is most is valami hasonló, múltkor ha jól emlékszem Abu írt valami ilyesmiről, hogy lehet hogy lesz a Navi2-ben.
-
Callisto
őstag
válasz
awexco #50601 üzenetére
Vannak helyzetek ahol valóban nagyon hasznos az upscaling, de a 73 fps-t nézem, mert maradok a minőségnél. Sőt, ha lehet inkább maradok a kevesebb FPS-nél natív felhasználással és állandó pacing-gel ha nem multiról van szó. Sokkal többet számít nekem a minőség, de ez én vagyok.
Eddig egy helyen láttam valóban nagyon jó és számomra nem zavaró AI upscaling-et: a madVR-ben. Biztosan van más videófeldolgozó is ami még jobb, de még ez is úgy megzabálja a GPU-t maximális beállítással, hogy öröm nézni a "slideshowt". Igaz real time, ezért nem csoda, de éppen ezért is olyan jó.
-
Mumee
őstag
-
do3om
addikt
válasz
awexco #50540 üzenetére
Az jó volt...vagyis lett. Miután nagy nehezen kijöttek a customok.
Meg ott azt hiszem helyén volt kezelve mint középkategóriás kari az előzetesek alapján is. Ha jól rémlik.
Jaj meg remélem azt nem írhatom már hogy jó volt, lett, lesz. Egy jó kis 6400LE kariba nehogy még beköszönjön. -
Mumee
őstag
válasz
awexco #50518 üzenetére
Ha elfogadjuk, hogy ennyien nem leakelhetnek félre a 6800XT-vel kapcsolatban és elfogadjuk, hogy a 6900XT +8CU ad közel 10% extrát, akkor egy 13-14k Firestrike pont nagyjából korrekt tipp a 6900XT-re.
Azonban ez csak Firestrike, ettől még a 6900XT pl. Timespy-ban nem lesz erősebb, hanem közel azonos.
5700XT is 2080 szintet hozott Firestrike-ban, Timespyban meg 2060 szintet.
Valós teljesítmény meg 2070S.
Szóval Firestrike-ban a 6800XT-nek le kell tudnia nyomni a 3090-et, hogy valós teljesítményben meglegyen a 3080... -
válasz
awexco #50502 üzenetére
igen, de az se az igaz még, mert zajosabb lett és cserébe nem igazán gyorsabb.
Az Xbox megjelenésér akarják hogy tuti legyen, majd kiderül sikerül e.
A Port royale-t nem láttam hogy frissítette volna magát DXR verzióban, csak a DLSS ből kapta meg az új verziót.
valami olyan van hogy van már teszt verzió belőle DXr 1.1 re ha jól olvastam, de egyelőre csak insider. -
Petykemano
veterán
válasz
awexco #50450 üzenetére
Eh, hát nagy meglepetésekre nem számítok a negyedévessel kapcsolatban.
A Rome képességei alapján azt várhatnánk, hogy robbanásszerű növekedés áll be. Mármint ezt is vártuk, hogy azért ilyen különbséggel azért csak fel kéne mennie gyorsan a részesedésnek minimum 20-30%-ra. hát mi minden történt? 2x annyi mag, elképesztően sok sebezhetőség az intel oldalán, borzalmas csúszások a termékeknél stb
Igen ám, de nem eszik olyan forrón a kását. Egyrészt ugye senki se cserél komplett gépparkot, legfeljebb rotálva szeretne bővíteni, viszont akkor itt mindenféle kompabitilitási-fordítási problémák előjöttek. Egyrészt.
másrészt meg ott vannak a rebate-ek. a notiknál úgy van kedvezmény, ha megfelelnek a feltételeknek.Viszont nagy a kétség, hogy vajon ha egy cég úgy dönt, hogy AMD-re vált, akkor kap-e ugyanolyan jó kedvezményeket, valamint hogy az AMD ki tudja-e szolgálni a volumen-igényeket. Abu korábban azt mondta, hogy pl a desktop OEM gyártók azért nem állnak szóba az AMD-vel , mert nem tud nekik megfelelő volument szállítani.
Tehát keresleti oldalról is óvatos tapogatózás lehet jellemző és nyilván az AMD se tud egyik negyedévről a másik negyedévre lényegesen több kapacitást keríteni.
Ezért én egyelőre továbbra is arra számítok, hogy negyedévente ilyen 2-3, esetleg max 4-5%-os előrelépéseket fogunk látni.
Ez igaz a gpu-kra is.
Szerintem hiába fogja -esetleg - az AMD megnyerni a benchmarkokat és lehet, hogya Mindfactory csodálatos adatokat fog közülni a remek AMD részesedésről (pl 60-70%) ebből semmit se fogunk látni még hónapok múlva sem a steam statisztikákban, de JPR kutatásokban sem, és nagy hiány lesz az AMD GPU-val szerelt notikból is az érdeklődés ellenére. Szintén a kedvezmény miatt.Szóval a technikailag mérhető siker ellenére is szolíd üzleti sikereket várok a továbbiakban is.
Ha a tendencia (a technikai fölény) marad, akkor is még 2-3 év kell, hogy akkor visszatekintve azt lássuk, hogy na hát legalább már látszik valami a befektetett erőfeszítésekből. Ha viszont ez idő alatt - míg épül a mindshare - jön valami használható az inteltől és/vagy az nvidiától, akkor persze minden visszazuhan defaultba. (Végre olcsón hozzájutok ahhoz, amit mindig is akartam. Köszpussz AMD) -
Petykemano
veterán
válasz
awexco #50383 üzenetére
Igaz, ami igaz.
A Vega 20 és a Navi10 is 40-42Mtr/mm2 értéket ért el
A Renoir valami 60+-t
A névleges, amit az Apple el is ér az kb 100Mtr/mm2Tehát HPL helyett HDL-lel biztos lehetne harapni 20-25%-ot a lapkaméreten. De ki tudja, akkor milyen frekvenciákat érne el.
Abu azt mondja, az AMD A HPL-re a Vega20-al állt át a gpu-k terén. Amikor az AMD még a GF-nél gyártott, mindig azt mondtam, szerintem azért használnak HDL-t, mert szűkös a GF kapacitás és azzal tudják maximalizálni a bevételt, hogy a rendelkezésre álló waferekből minél több terméket csinálnak. Ha helyette magas frekvenciát elérni képes terméket árulnak, ami versenyképesebb, azt csak kisebb volumenben tudták volna előállítani.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
awexco #50041 üzenetére
Akkor a logika nem erosseged mert 100% igy van.
Egy chip fejlesztesi koltsegbol csinalnak ket kulonbozo kartyat, es a hibas chipeket is el tudjak adni kisebnek letiltva.
Amit te mondasz ott ket chipet kell megtervezni, ketfelebol csinalni engineering sample-t, ketfelet tesztelni, ketfelet gyartani, es akkor a te elmeleted szerint a kishibasak kuka mert a kisebb kartyara a kisebb chip kerul.
Pontosan amiket fentebb irtam amiatt van altalabn ket tier kartya egy azonos chipen, hogy a kishibasakat is eladjak, es ket savot lefednek egy chip fejlesztesebol.
-
törölt tag
válasz
awexco #50034 üzenetére
Szerintem nem érted a működést. De itt van MíTú Zéró a kék Boratgatyás szuperhős ki nem tudásirigy
Kezdjük a Vafergyártással, a Vaferen hibák vannak, egy 30 centis Vafer kb 9.000 dollár.
Miniél nagyobb monolit GPUkat gyártasz annál biztosabb hogy beleesik egybe, ezért akarják a chipsetes technológiát ahol sok kis GPU dolgozik ezért drasztiksan javul a kihozatal. lásd az ügyes intel
Vegyük a Vegát példának. 4096 shader 64 ROPba van szervezve.
Amit Vega 56-nál ki hitte volna 56-ra lockolnak.
Városi legenda hogy a Vegában alapból 64 ROP van, NEM
Nincsenek tökéletes dolgok még Palvin Barbi is pukizik, huh most lehet lelkileg összetörtelek...
Fölé terveznek kicsit hogy a kihozatal jó legyen ez ilyen 2-4 plussz.
De ami nagyon sérül mondjuk 60 jó ROP van ott 56-ra korlátozzák.
Régen a Furyknál volt egy ati UNLOCK program ami megkereste a sérült részeket és választhattál Unlockoltál 3800 shaderre azaz 60 ROP-ra a program ajánlásával vagy az egészet fel oldhattad ez volt a nem ajánlott, ilyenkor a sérült részt is aktívvá tehetted
Ha zárlat volt lett egy drága kisült téglád. Emiatt ezt már Vegán és Navin nem teheted meg. -
stratova
veterán
válasz
awexco #50028 üzenetére
Egyszerre NV sem szokott ennyit, általában a felső, de nem csúcskategóriás lapkával indítottak egy ideje (erről náluk a memóriabusz is árulkodik).
GTX 680, 670 - GK104
GTX 980, 970 - GM204
GTX 1080, 1070 - GP104
RTX 2080, 2070 - TU104
RTX 3090, 3080-nál jött a csavar - GA102 és kicsit később a kisebb 3070 - GA104 -
Petykemano
veterán
válasz
awexco #49404 üzenetére
Értettem.
Olvastam már sokféle RAM technológiáról, MRAM, STT-MRAM, ReRAM, eDRAM, ZRAM
De többségében ezek ilyen kutatási whitepaper pdf-ek. Ezek közül talán legtöbbet az STT-MRAM-ról olvastam, ami 3-5x olyan sűrű lehet, mint az SRAM, olvasása hasonlóan gyors és olcsó (energia), de írása lassú és energiaigényes.
De ez a 3-5x sűrűség még mindig iszonyú messze van attól, hogy lapkába integrált memóriaként lehessen kezelni.Nem tudom, a HBM az valójában 3d stackelt DRAM lapkákból áll. Talán ha kijönnek az első 3d stackelt compute chipek, akkor meglátjuk, hogy az lehetséges-e, hogy a HBM egyik layere, tehát az amúgy DRAM lapkák közül az egyik a logic lapka. Mondjuk a legfelső, hogy hűthető legyen.
-
Petykemano
veterán
válasz
awexco #49397 üzenetére
Hát nem tudom
Szerintem SRAMbó nem lehet még 3d stackelve sem annyit alá.vagy fölé rakni, hogy ne kelljen VRAM.A sűrűséget talán az MRAM növeli.
A HBMnek én két lehetőséget látok:
1) Valami EMIB féle összeköttetés, ami olcsóbban megvalósítható, mint az interposer. Ez mondjuk kétséges.
2) aktív interposer
Az interposer az IO lapka. Ami tartalmazhat sokféle memória vezérlőt. Meg egy halom LastLevelCache-t
Ez egy paradigmaváltást jelentene.A GDDR jövője pedig lehetne valami olyan, mint a 3d xpoint. X réteg nagyon sűrű adattároló + y réteg dram gyorsítótár. Ezzel a kapacitás megoldódna.
Bár nem hiszem, hogy ezt ne Lehetne ugyanígy megoldani hbmmel. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
awexco #49295 üzenetére
Valójában az NV-nek nem. Ők már régóta partnerei a Samsungnak is, és fejlesztések egy részét oda vitték. Tehát mindkét bérgyártóhoz kidolgozták a szükséges dizájnkönyvtárakat.
A Samsung mellett egyébként a legfőbb indok, hogy nem kell iparági nehézfiúkkal együtt licitálni a kapacitásért. Az NV-nek ez nagyon kritikus, mert amit az Apple, Qualcomm, AMD, stb. simán bevállal, az számukra már az optimálisnál sokkal magasabb waferár.
-
gejala
őstag
válasz
awexco #49282 üzenetére
Hitmannek a minimumokkal van gondja, átlagokban sima ügy. De első rész is olyan volt, hogy minden mapon volt pár hely, ahol bezuhant 45 fps körülre és nem tudtál vele mit csinálni.
No meg DX11-ben brutál CPU limites is a rengeteg NPC miatt, de a DX12 kódot csak egy évvel a megjelenés után sikerült kikalapálni. -
Simid
senior tag
válasz
awexco #49265 üzenetére
"Kérdés AMD mivel megy előszöt 5nm-re ?"
A Zen4 CPU chiplettel, ez szinte biztos. Ez is legkorábban 2021H2. Ez előtt nem érdemes semmit sem várni a mobilba szánt chipeken túl (Apple, Qualcomm). Minden más csak 2022-től jöhet szerintem. Talán ha RDNA3 vagy CDNA2 chipletes, akkor abból is lehet valami demo termék jövőre.
-
válasz
awexco #49208 üzenetére
Szvsz nem parázik, csak egészségesen próbálja követni az eseményeket, és minden módon próbálja megőrizni a dominanciáját a dGPU piacon.
Hogy mennyit gyárt az AMD az RDNA2-őkből, azt nem tudjuk, majd kiderül, ha oda kerülünk.
Ami viszont sejthető, hogy a scalperek őket sem fogják kímélni, tehát esélyesen az első időkben ott is a botok fogják felvásárolni a készletek jó részét, hogy aztán haszonnal tovább értékesítsék. -
-
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
awexco #49081 üzenetére
"Ráugrani egy 3-4 év alatt kihaló technológiára ? Minek ? Pénzkidobás."
Az ő helyzetükben azért vállalhatják be, mert ez a pénzkidobás 100%-ban a felhasználóik oldalán csapódik le, akik 1, de abszolút maximum 2 évente veszik az új kártyákat. Aki ennél tovább akar egy kártyát venni ,az -mint vásárló- nem is kimondottan érdekli az nVidiát, hacsak nem a professzionális vonalat veszi. Ott vannak 4-5+ évre árazva a termékek. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
awexco #49037 üzenetére
Ezek a döntések stratégiaiak. Vannak bizonyos címek, amelyekre a cégeknek szerződése van. Például minden, ami Alien vagy Predator, arra az AMD-nek előszerződési joga van. Ezért egy csomó pénzt fizetnek. És egy ideje minden, ami Assassin’s Creed az ugyanide esik, szerződést kötöttek magára a márkanévre. Az NV-nek is van hasonló szerződése, csak ők például a Watch Dogsra kötötték meg.
-
-
válasz
awexco #48724 üzenetére
Ettol meg mindig nem ertem, hogy miert lenne irrelevans a TPU egy adott jatekra vonatkozo merese, mikor a hozzaszolo azon az egy jatek alatti performanszra linkelte az adott TPU merest
....
Kezdve pl. a Control-ban RTX-el azt állítja hogy 2,1-szer gyorsabb a 3090 mint a 2080TI. A valóság meg az hogy inkább csak 50%-al.
BTW osszessegeben en is elegge outdatednek talalom a teljes tesztcsomagjukat, de ettol meg az o diskurzusaban az adott jatekra vonatkozo meres teljesen valid...
-
Devid_81
félisten
válasz
awexco #48711 üzenetére
De a Big Navi is azert kozottuk van, tutira kapott par respin-t, lehet mar Z revizional jar
Banja a fene, csak legyen jo.En csak annyit szeretnek toluk, hogy legalabb annyival legyen jobb az osszes Big Navijuk az nVidiahoz kepest mint a mostani Navik voltak a Turingokhoz merve.
Avagy kozel hasonlo teljesitmeny de jobb ar, akkor en mar veluk vagyok.
Nekem mar nagyon bantja a szemem az nVidia pofatlansaga amugy is, ugyhogy innen vagy AMD vagy marad ami van es birja ameddig birja, de fel nem ulok az Ampere vonatra az is biztos. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
awexco #48511 üzenetére
Én azt nem tudom most, amit Abu mondot. Szó volt anno olyasmiről, hogy amíg a szabvány nem forrja ki magát és az ipar nem áll be mögé, addig minden egyes új DXR/RT generációval a korábbi megoldások kuka. Dereng vmi ilyesmi, de nem tudom ,hogy ez mit jelent az egyes GPU generációk időtállóságával kapcsolatban.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
awexco #47731 üzenetére
Az kevés, attól a 3080 árát elereszthették volna 1000-ig.
A másik meg, hogy nekem erős a gyanúm, hogy a prezentációban szereplő hatalmas gyorsulások mind RT mellett értendők, vagyis az RT nélküli címegkeb/szeráriókban nem lesz ekkora előny, lévén a sok extra RT meg Tenzor mag pihenni fog.
Én a BigNavi-t RT nélkül minimum a 3080 és 3090 közé várom.
Aztán persze lesz, ami lesz.
De ezen az áron lehet, hogy egy CPU+GPU csere itt is befigyel... -
válasz
awexco #47303 üzenetére
ha ez igaz akkor valószínűleg ezért. [link] E szerint a pletyka szerint legnagyobb Navi folyadékhűtős hibrid modell lesz, gondolom akkor az AIB partnerek megint csak átcímkézhetnek.Abu biztos tudja , hogy igaz e ez a szitu, de nekünk egyelőre ebből kell élni amit itt olvasunk. E szerint a legnagyobb 16 GB RAM 512 biten a kisebb nagy Navi 12 GB 384 biten.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
awexco #47273 üzenetére
a HBCC ugyanennek a mukodesnek egy masik megkozelitese volt, ugyan a piac meg a szoftveresek ertheto okokbol nemnagyon dijaztak, de szvsz jo kis pilotprojektnek felfoghato.
szvsz idevehetjuk meg az apuk kitalalasat.es sok-sok ev utan a fabriccal helyere kerult minden, es beerik a kitarto kiserletezes gyumolcse...
-
válasz
awexco #47271 üzenetére
A Programok adottak. Az IF. GPu-CPu között az energiahatékonyságot növeli mert kiküszöböl egy de akár két oda vissza történő adatmozgatást a GPU- és CPu között, ami nagyon jelentős energia megtakarítást eredményez, és ez mellett csökkenti jelentősen a késleltetést, ami ennyivel hatékonyabbá teszi a rendszert a konkurenciához képest.
Magyarul ha most Intel ilyen kapcsolat nélkül kívánná csak ezt az eredményt elérni akkor legalább 30 % kal gyorsabb gyorsítóra lenne szüksége mint az AMD adott MI100 gyorsítója és legalább olyan gyors CPU ra ekkora fogyasztással mint a TR az AMD től. Ez mindkettő hiányzik . Ami ezzel képes lehet felvenni a versenyt az Nvidia az Nv linkkel,de neki nincsenek CPU-k ezért megint bukta.
Tehát egyeduralkodó lehet az AMD.
ezért nyerhette meg az utóbbi két legnagyobb ilyen jellegű tendert és ezek a tenderek egy cég életében a legnagyobb bevételi és pozícióbeli forrásokat biztosítják lásd Intel, ami stratégia céggé vált az USA ban. Ezen az úton halad most AMD és minden de minden nekik kedvez. Ha ezt elszúrják akkor tényleg életképtelennek lehet őket nyilvánítani. Dehogynem tudnak gyártani ennyit, mert olyan nagy a piaci lehetőség hogy akár TSMC vel új gyárat is építtethetnek, meg fogja érni.
Nvidia is szerintem ezért akarja megvenni ARM-ot mert a szerver piac 90 %-a most szabad préda lesz, plusz a AI és a HPC szektor nőni fog a jövőben, akár hatványozottan is. Ha csak Intel nem csinál valami csodát akkor ez a szitu jelenleg. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
awexco #47255 üzenetére
Az ARM támogatja a CCIX-et. Van licencelhető IP-jük rá. Az Intelnek és az AMD-nek például nincs ilyen hardverük. Szóval itt az ARM a legnyíltabb, de annak is kell lenniük, mert ők a felzárkózok, míg az Intel és az AMD inkább ezt próbálja gátolni. Az Intel azért, mert védik a piacukat, az AMD pedig azért, mert az Intelt éppen agyonverik, és védik a következő évekre vonatkozó első helyüket. Az ARM például veszélyes lehetne rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Crucial 240GB SSD eladó
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest