-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt már énis felvetettem valahol... szerintem jó lenne.
Akár lehetne heti 1 élő adás is... pl a hétvégi összefoglaló simán lehetne egy élő adás.De lehet hogy a csapat kamera szégyenlős.
Meg 1-1 nagyobb review simán lehetne így készült videó összefoglaló stb stb.
Rengeteg dolog van amivel lehetne növelni az oldal ázsióját meg közönségét is, és ha sikeres akkor pénzt is hozna. (Amiből pl lehetne venni teszt hardvert ami mindig hiányzik...)
Főleg annak fényében hogy Mobilaréna TV már van pl "házon belül" is.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mert a Youtube és a Facebook egy nagy átbaszás. Arra való, hogy a reklámpiac nagy részét a Google és a Facebook a markában tartsa. Vagyis az oda publikált dolgok szimplán forintban nagyságrendekkel kevesebbet érnek, mint a PH-n megjelenők, mert a szolgáltatást biztosító cég veszi le róla a nagy hasznot, téged pedig, aki hozza neki a nézőt alamizsnával dobálnak. Emiatt csak annyira célunk ezeket a felületeket használni, ami nem megy a rovásunkra.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Ha belegondolsz a The VR videóit megnézik 100 ezren, a Duna tv műsorait meg kb jobb napokon ennyien ami miliárdos állami finanszírozásból gazdálkozik.
A duna nézettsége főleg nyugdíjas aki nem célközönsége a reklámoknak az a 100 ezer VR-t néző meg fiatal
és meggyőzhetőek hogy vegyenek ezt azt.
Ezért is szóllatam fel a múltkor amikor EZT (1:11) halottam és mint hitet emlegették az AMD-t sok fiatalt el lehet így érni és befolyásolni. -
Z10N
veterán
Szoval a kora tavaszi launch-bol lett junius. A polaris-bol meg csak update. Mi a fraszt huzzak tovabb az idot. A latszolagos ido elnyouket sikerul megint el "tili-tolozni". Csak azt ne mondjak, hogy a marketing osztaly az elnevezesekkel bajlodik (ala m400). Hogy akarnak igy nagy bevetelre szert tenni, amikor meg csak update fazisnal tartanak. Paper launch utan par nappal mar a boltok polcain kene lennie a kartyaknak.
Mar csak ebben remenykedek:
"AMD has also confirmed that the event will be live streamed (common practice for product launches)"Majus 26-n akkor mi lesz? Az update bejelentese?
Ezt az am4-s Carizzo-t is mar ki kellett volna adni tavasszal, de meg a lapokrol se volt egy szemernyi info se.
Amugy figyelni kell majd Raja-t, mivel azt mondta, ha jon a launch akkor iszik egy corona-t.
Ui: Valaki a hivatalos XFX-nel elszolta magat es majus 26-n lesz a press-nek zartajtos bejelentes. A publik pedig akkor junius 1.
-
törölt tag
Figyi te istenátka nem veszek 1080-at! Megvárom mit tud felmutatni AMD mert szeretnèk màr èn is pirosat az 5870 Toxic utàn.
Remèlem az új csúcs AMD-ből bármi is legyen a neve lesz Sapphire Toxic. Nálam a Ti a mérce ha gyorsabb lesz játèkok alatt megveszem.
Ui: Mit fogok èn ezért a hsz-ért Mordorba kapni.
-
-
-
-
törölt tag
Igen ott is azt beszélik ha egy 480 as lesz egy 390 es teljesítményében és fele fogyasztásában akkor az vajon bejön e az embereknek majd, mondhatjuk azt hogy kapsz egy 970 est 70-80 ezer forintért 950 es fogyasztásával.
Látszik hogy abban a mezőnyben akarnak először ütni ahol a legnagyobb az eladott kártyák száma, és ezt meg merem kockáztatni hogy elsősorban a Kínai piac miatt van így. Jön az a bizonyos népkártya amit már régen vártak sokan. -
törölt tag
-
törölt tag
Okos ember tudja mikor beszéljen ,
az okosabb meg tudja mikor hallgasson...
Amerikában már kiadták az Oculus Riftet van már játék is hozzá
Egyszerűen nem értem hogy a DUO hol van ???
Értem hogy Európában csak két hét mulva jelenik meg és addig csak úgy lehet hozzájutni ha amcsiból rendeled postán ... de hát attól még Amerikában nem jelent meg a startra?? Ez nekem felfoghatatlan.
Azt hittem nyomnak hozzá egy VR szemüveges ALL in PACKot megjelenésre. -
-
Televan74
nagyúr
Mindenki várta az olcsó és jól működő freesyncet,de nem így lett. Csak a drága 1440p gamer monitorokon van többségében ami alig olcsóbb mint a gsynces megoldások.Egy szúk játékos réteg nagyon jól elvan velük.Ha jobban terjedne a freesync akkor talán az nv is elgondolkodna a támogatásán.
-
Jack@l
veterán
A hírértéke ennek nem is igazán az hogy elment egy ősrégi ember, hanem hogy mivel foglalkozott:
Mr. Rogers departure from AMD will be a major setback, especially for the HSA foundation, since he was the brains behind the whole “CPU and GPU on one bus idea. The HSA has not been able to gain good software support for its architectures. Also, since NVIDIA is not on the HSA foundation, it is pretty much given that he was picked up by NVIDIA for his work on HSA compliant processors.
-
Petykemano
veterán
Szerintem ha a cég nem látna benne potenciált, halott lenne az egész, nem akarna befektetni. Az, hogy nem tudtak megegyezni arra utal, hogy nem annyira elkeseredettek. Önmagában az, hogy valaki be akar fektetni arra utalhat, hogy lát potenciált.
De az is igaz,h ogy ha Az AMD akár külön is érne valamit bármelyik nagyobb piaci szereplőnek, már rég felvásárolták volna. Mint ahogy akkor is, ha most épp nagy VR boom előtt állnánk.
Nehéz megítélni. De ha tényleg VR boom van, és a befektető azért akar befektetni, akkor nyilván szeretné, ha abból kijönne a maximum, de az elég nyilvánvaló, hogy az AMD nem engedheti meg magának, hogy eldobja a zent. Ha csak GPU gyártó maradna (belőle), akkor hamarosan 3 szereplős piacon lenne kénytelen elszenvedni az integráció hiánya miatti kiszorulást. A zennel legalább az esélye megvan, hogy visszakapaszkodjon. Elvileg. De VR gyártóként valószínűleg lenne egy rövid csillogás, aztán kaputt.
-
Crytek
nagyúr
Az a jó hogy ha az embernek igaza van (az amd semmire nem ment a nagy jövő terveivel eddig sem) ezt igazolják az eladások a bevétel stb, akkor jönnek a nyomorék fogyatékos félremagyarázások.
Attól hogy én naponta venném az amd "szarjait" megváltoznának?? NEM! Akkor ne velem vonjál le ilyen dolgokat ,mer csak magadat égeted az írásoddal.
-
Milka 78
nagyúr
Neked meg már ki is jött egy f@ca FC blokk,már veheted is...vga is olyan sztori lesz,mint a Dózer proci?
Csak az FX...ja...DDR4-es platform 6 henger,12 szelep...csak nem Inteled van?
Látlak én még bezöldülni ,úgy ahogy kékültél és akkor sem hittél nekem
A mostani vizem rámegy a 980/980ti-re,problem solved. -
-
Z10N
veterán
128 bit-hez boven eleg az 1GB, ha meg a szamitasi teljesitmenyet is megnezed nem fogol vele 1920x1080 fole menni. Ha 192 bit lenne akkor 1536MB illene melle, de igy marad az 1GB.
ui: 2GB a 7800-n lesz, illetve ott is lesz 1GB-os 7850. De ha kivarod lehet lesz 2GB-os 7750 DDR3-mal
#5417 es #5418: Flash gyanus. Neha meg a mai gepeken is akad UVD-vel.
-
TESCO-Zsömle
titán
Erre én csak ezt tudom mondani:Mire elég 600 watt?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest