- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror #7157 üzenetére
2003 körül még nagyon jó volt a piac. 2006 körül erősen betörtek az IGP-k és drágult a gyártás. Azóta évről-évre rosszabb a helyzet. Az NVIDIA korábbi prognózisa szerintem helyes, és abból kiderül, hogy nagyjából 2017 lesz az az időpont, amikor már nem lesznek dedikált GPU-k a piacon.
(#7160) wednesday: Nem azoknak most sincs igazán értelme. A VGA-piacon a lényegi bevételt a low-end és a mobil termeli.
(#7158) Malibutomi: A PC gaming nem múlik ki, csak átalakul. Lesz egy nagyon rossz átmeneti időszak, amit át kell vészelni, de utána növekedést valószínűsítenek az elemzők is. Szerintem sem lesz ezzel probléma, csak idő kell, amíg elérik a PC-k a konzolok tudásszintjét.
-
WayneGace
őstag
válasz
fatallerror #7141 üzenetére
Nem tudom miből szűrted le, hogy aggódom értük vagy az ipar miatt. Csak meglepődtem, hogy hagyják ekkorára duzzadni a kiadást. A fenti két úriember szerint nem hozta vissza a befektetést. 200 milliót biztosan nem hoz vissza 4, de 5 millió eladott példány sem. Steam és minden bolt leveszi a saját maga hasznát. Persze tudom, hogy nem csak néhány hónap számít, de a játékok akkor termelik a bevétel nagy részét. Nem a 75%-os leárazáskor.
Megjegyzem már láttunk néhány céget bedőlni és biztos nem tesz jó nekik az óriás projekt, ami többet visz, mint hoz. És nem is 100k dollár haszonért csinálnak egy projektet a nagy kiadók. THQ is szépen csődbe ment, EA is veszteséges negyedéveket zár. SEGA-nál is az minősül sikernek, ha nem veszteséges egy negyedév. A fentem említett tomb raidert kiadó square enix is veszteséget termel egy jó ideje. -
leviske
veterán
válasz
fatallerror #7039 üzenetére
Nem akarok okoskodni, de van értelme így összevetni a két megoldást? Számomra a Kaveri érdekessége pont nem a CF lehetősége dGPU-val, hanem az hogy van egy bővített funkcionalitású CPU-m, ami hatékonyabban tud fizikát, AI-t, meg mittomén még miket számolni. Amellett már csak felbontás és igények kérdése a dGPU.
(#7040) HSM: Miután besorolta, nyilván...
Más kérdés, hogy TBA alatt van-e a dolog, vagy nincs.
-
leviske
veterán
válasz
fatallerror #6994 üzenetére
Akárhogy nézem, ez rohadtul nagy kavarás. Ha az "R" után a családnév lesz, akkor a családon belüli teljesítményt jelző szám totál befog zavarni, függetlenül attól, hogy hol jelzik a generáció sorszámát. Példázom:
HD8950 > R9-850 / R9-580 >nem 8. gen.-val> R9-050 / R9-150 / R9-500 / R9-510
HD8870 > R8-870 / R8-780 >nem 8. gen.-val> R8-070 / R8-170 / R8-700 / R8-710
HD8790 > R7-890 / R7-980 >nem 8. gen.-val> R7-090 / R7-190 / R7-900 / R7-910A Nokiának a hasonló rendszere azért működött, mert a betű és az első szám mindent elmondott a telefonról (mire lett kigyúrva / és mennyire) és eztán csak a generációt kellett leközölni. Viszont VGA-k esetében egy GPU-ra több verzió is épül ugye és csak emiatt nem tehetik külön családba, mert akkor meg a 700-as család alatt már nem volna hely névnek az IGP-k számára.
MOD: Bár amennyiben a az 1/1,5 évenkénti generációváltást el akarják hagyni és egy-egy cuccot több évig is hajlandóak piacon hagyni frissítés nélkül, akkor erre tökéletesen alkalmas.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
CPU/APU jelölések után ez teljesen logikus lépés.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
nane
-
HSM
félisten
válasz
fatallerror #6938 üzenetére
A sima 7900-ak kifújós refi hűtése azért elég combos, brutálisan tud hűteni, ha kell. Ellenben ilyenkor megsüketülsz mellette. Így ránézésre itt inkább arra mentek rá, hogy halkabban működjön. Ettől függetlenül nekem se tetszik, úgy ahogy van.
Ellenben méretileg nekem ez túl kicsinek tűnik egy 7970-nél acélosabb karihoz, dehát majd meglássuk. -
Sonja
nagyúr
válasz
fatallerror #6928 üzenetére
Akkor ez most a nyáron (június-július) fog megjelenni?
Mondjuk nem lenne rossz.
-
-Solt-
veterán
válasz
Borzalmasan csúnya!
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Ez nem az a tipikus ref hűtés. Ha ilyen lesz kiváncsi vagyok hogy fog muzsikálni hűtés ès hang tekintetben.
#6931:
Tápcsatik meg azèrt lógnak ki mert nem fért el a pcb-n. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Én csalódnék, ha a piacra szánt verzión is így kiállnának a tápcsatik.
-
KillerKollar
őstag
válasz
Hogyha 550 dollárért hozza a 780 teljesítményét vagy akár el is veri akkor engem meggyőztek.
-
p87
senior tag
válasz
Elképzelhető, mert valamit lépni kell NV ellen.
Viszont így ez sem lesz megváltás, nagyobb ugráshoz kellene a 20nm.
Kíváncsi lennék új GPU-t kap-e vagy mivel ugye a Tahitiben le vannak tiltva blokkok tartaléknak ebben engedélyezték őket mert már sokat javult a gyártás. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6912 üzenetére
Szerintem még korai, bár ki tudja. nV elég sok kártyát dobott ki, ideje AMD-nek is lépnie valamit.
-
KillerKollar
őstag
válasz
Végre egy jó hír.Hónap végén terveztem GTX 780 SLI-t de ha kijön a 8970 és hasonló áron gyorsabb lesz a 780nál akkor 8970 CF lesz.
-
WayneGace
őstag
válasz
Meglepően korai lenne. Én örülnék neki. Ugye Abu azt mondta, hogy battlefield 4-el akarják promotálni a csúcskártyájukat. Szóval lehet, hogy előtte ki is adják.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
fatallerror #6673 üzenetére
Frostbite nem annyira fontos játékmotor egyedűl az EA használja.
-
WayneGace
őstag
válasz
fatallerror #6887 üzenetére
Elméletben ez jól hangzik. De a negyedéves eredmények mást mutatnak.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Érdekes!
8950-es nem arra a chip-re fog épülni mint a 70-es kártya.
7 GHz az jó lesz mindenképp. 8870-es meg igy elsőre tetszik. -
Sonja
nagyúr
válasz
Jöjjön is, mert erre várok.
Bár sajnos nem lesznek olcsóak, pedig egy 8950-et szerettem volna.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Azt akkor legalább elkezdhetnek már normális procikat is gyártani ami felnő a NAGYhoz!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
fatallerror #6885 üzenetére
egyszerűbb lenne letolatni vele a platóról és élesben vezetni....
Várom a napot, mikor 3 kattintással eljutok itthonról Suzuka-ba, SPA-ba vagy a Nordschleife-ra...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror #6869 üzenetére
Abu-ra várok titkon.
Ha a következő pár évben el is érik a 10nm-et, meg fognak állni, legalábbis, ha nem lép színre valami új technológia.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror #6867 üzenetére
Meddig akarják csökkenteni. Fizikailag van egy végső határ nem?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror #6853 üzenetére
20nm??? WTF?
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
fatallerror #6857 üzenetére
Nem csak drága, de a chip mérete se lehet kicsi, ha 28-as gyártó soron jön ki.
Ha jön a Gtx 780 nemsokára, kíváncsi vagyok Amd mit lép.
Előre hozza a startot, semmit, bevet Ghz E. Ultrat? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6857 üzenetére
Árát úgyis a piac adja meg, ha eleinte drága lesz utána úgyis csökkentik az árát.
Mondjuk 200k-ról indul, aztán 1 év múlva 140k-ra csökken. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6855 üzenetére
Ja ok, én rögtön legörgettem a speckókhoz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6853 üzenetére
Előbb még 8-as szériának (kéne) jönnie.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
fatallerror #6849 üzenetére
Igen az.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Tehát akkor semmit nem oszlat el.
-
Klikodesh
senior tag
válasz
Az.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6841 üzenetére
Akkor nem a ref volt 500?
Elég nehéz visszakeresni ezeket a 1+ éves árakat. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6837 üzenetére
130 volt inkább, de mivel ez gyorsabb lesz nála nem is ennyibe fog kerülni. (xx70-es szériát szokták előbb piacra dobni)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6835 üzenetére
"az új meg biztos lesz vagy 120"
Fél évvel megjelenés után.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6833 üzenetére
December vagy január lesz saját tippem szerint.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6831 üzenetére
Szerintem még túl korai Computex egy ilyen bejelentéshez.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
fatallerror #6823 üzenetére
Jó kártya lesz ez!
Erős lesz, ès nekem tetszik a külseje! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6823 üzenetére
Túlságosan nem volt zsákbamacska.
-
janos666
nagyúr
válasz
fatallerror #6818 üzenetére
Hát ez a project tényleg fundamentális sebektől vérzik.
I. Mi az, hogy a VGA-kon nincs vizesblokk? (ponton 100$ körül lenne darabja.)
II. 3db LCD monitor?Ha nekem megint LCD-n kéne játszani PDP helyett, inkább nem is játszanék tovább (~1500$-ért már kifejezetten jó plazmát adnak 50"-os méretben, szóval a 7000$-re büdzsébe beférne középre egy fasza, két oldalra egy-egy olcsóbb ~1000$-os modell is, ha ragaszkodunk a 3 db-hoz).
III. Ami LED-t lehet, az lekapcsolok, amit nem, az leragasztok, nem hogy mindenből direkt világítósat vegyek.Nem veszem sértésnek, de egyébként egy olyan embernek írtad ezt, aki szociális szinten az utóbbi pár év alatt fokozatosan szinte minden kapcsolatát megszakította a külvilággal.
Igaz, nincs is ennyi pénzem, bár magyar viszonylatban azért közepes. Illetve drágább az autóm, mint a PC+környéke (vizhűtött PC, plazma TV, minőségi hangcucc), de egyiket sem mutogatom kifejezetten senkinek, és mindenből okosan próbálok kijönni (ami lehet, az használt, és abból is az olcsón jó vétel). -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6818 üzenetére
Az ugye mindenkinek megvan, hogy a 7990 Engineering Sample 21 millió Ft-ért ment el az eBayen?
-
janos666
nagyúr
válasz
fatallerror #6815 üzenetére
Van egyáltalán ilyen?
Annak idején nekem volt a legelső HD4800-asom az aktív fórumtagok közt (kb. csak egy hétre rá került boltokba és bazáros árlistákra is), de senki nem csöpögött érte körbe.(Nem prémium, inkább későbbi kisker listaár alatt vettem, csak épp bedöglött a régi, így lecsaptam a legelsőre, ami az országba került.)
Kb. le sem szarták itt a fórumon, pedig szívesen megnéztem volna vele bármit, ami érdekli azokat, akik rendelni akarnak maguknak, mert online tesztek sem voltak még róla. (Tehát nem azt hiányoltam, hogy felállítsák az ef@szomat, hanem önzetlenül szerettem volna segíteni, ha már olyan helyzetben vagyok, hogy megtehetem, illetve tippnek is jó lett volna hogy saját kíváncsiságom kielégítésére szóló teszteléshez ötleteket kapjak...) -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
fatallerror #6806 üzenetére
Tudtommal egy licitelő csak az eladó hozzájárulásával vonhatja vissza a licitet, egyébiránt a törvény kötelezi a feleket vásárlásra/eladásra. Másfelől ha az első kamu is lenne, az eladó dönthet úgy, hogy a második legnagyobb licitet tevőnek adja oda.
Összességében azt kell mondanom, hogy nem tudom. Ez már túl van a józan észen...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
fatallerror #6802 üzenetére
Az nem a bay-re mutat.
Amúgy meg TPU-n láttam.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6802 üzenetére
Linket én is megnéztem.
Na, komolyság. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6796 üzenetére
Féltégla v3.0
Sokkal jobban tetszenek az egyedi modellek. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6793 üzenetére
Igen, se 6GB, se Toxic kompakt vízhűtéssel kofferben.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6791 üzenetére
Pff.
No comment. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6789 üzenetére
Sapphire 7790 Pixel edition lesz.Mégsem, van belőle nem Pixel edition kép is:
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
fatallerror #6786 üzenetére
Amire gondolok, hogy nagy VGA fanatikus a fényképész, ezért megremegett a lába és a keze, ezért mindenképp letámasztotta, csak fejjel lefelé!
Vagy az oldal fordította meg.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
fatallerror #6782 üzenetére
Biztos brutális a teljesítménye!
És milyen szépen mosolyog a kamerának!
hűtésre kíváncsi vagyok nagyon, hang és teljesítmény szempontjából. -
Taposo
aktív tag
válasz
fatallerror #6782 üzenetére
Ezt most tényleg nem értem, most akarja az AMD kiadni a saját referencia HD 7990-sét ? és akkor amik eddig forgalomba kerültek azokat ki tervezte ?
-
janos666
nagyúr
válasz
fatallerror #6704 üzenetére
Emiatt szomorú vagyok.
Ahhoz már túl régóta vártam rá, hogy most vegyek HD7-et, pedig lassan már cserélni kéne a HD5-öt. A Tomb Raider-t is félretettem kártyacseréig.
-
Crytek
nagyúr
válasz
fatallerror #6694 üzenetére
AZTA kettéfüstölt parizeres nokedlit!!!!!!
Ezeket akkor megveszzük megint olcsón!
AMD-t már csak ezért szeretem -
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
fatallerror #6698 üzenetére
Nagyon jó lenne! GTA 5 AMD-s lenen!
Egy 7850-esre beneveznék ha van hozzá Tomb Raider! -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6696 üzenetére
Az is "Gaming Evolved" cím lesz? Nem hinném.
-
Klikodesh
senior tag
válasz
fatallerror #6694 üzenetére
Szerintem erdekesebb az hogy a 3. cim az egy exkluziv meg be sem jelentett jatek.
De mi varhato meg iden ? Rome II, de azt mar ugymond bejelentettek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6685 üzenetére
Azt írtam akkor megérné a csere, minden más esetben csak egy ráncfellvarrás lesz.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
fatallerror #6671 üzenetére
Titant ez megfoghatja, de akkor is ottmarad a 690.
800$ körül szólnak a hírek nem? Amd ezt màr rég meglèphette volna.(#6670) radi8tor1: Milyenre gondoltàl? xddr2? Vagy nagyobb méretű ès magasabb órajelűre?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6671 üzenetére
Mert különben 5% sebesség növekedésért fizetünk megint 100 ezret?
Valami nagyot kell(ene) alkotniuk az új szériával, hogy megérje a 79xx tulajoknak a csere. -
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
fatallerror #6668 üzenetére
Ha tényleg így lesz, akkor nem fog akkorát ütni. :\
Jóvolna ha kapna ez egy új átdolgozott lapkát, mint a 7790-es. Bár erre elég kevés a valószínűség.Amúgy a Bonaire lapka lesz használva a 8000-res szériában is?
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
fatallerror #6666 üzenetére
Hoppá!
Csak mutatná közelebbről!
Átdolgozott vagy válogatott kis feszültségű chipek lesznek rajta? -
MPowerPH
félisten
válasz
fatallerror #6599 üzenetére
Most pontosan mikorra csúsztatták a megjelenést?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror #6647 üzenetére
Szerintem akkor lesz új csomag, ha az előzőnél a kódok elfogynak. Az AMD is limitált mennyiségű licencet vesz.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
fatallerror #6636 üzenetére
a Kaveri tudtommal "bevallottan" FM3/FM2+ tokozást kap. persze kisebb fogyasztású APU-ból lesz BGA tokozású, mint most a Brazos pl. de nem hiszem hogy ezt a tokozást használnák DIY PC alkatrésznél, max előreszerelt PC-be lenne értelme, mert (ahogy azt már az XBOX-nál láttuk) elég érzékeny a hőmérséklet ingadozásra.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
fatallerror #6632 üzenetére
BGA tokozású?
Abu: ez az átrakás win8 alatt akár már most megoldható pl egy Tinity-vel? elvileg DX11 GPU kell hozzá, amit a trinity IGP-je megugrik.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
fatallerror #6624 üzenetére
nem biztos hogy az a tokozás szeretné a nagy hőingadozást/hőterhelést.
-
Z10N
veterán
válasz
fatallerror #6600 üzenetére
A Bonaire XT tobb szempontbol is erdekesebb, szerintem. Mar csak az a kerdes, hogy 12 vagy 14 CU lesz benne (lehet a New Xboxba lesz valamelyik varians). A PS4-be a 18 CU-val akkor le is van fedve a paletta.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
ARES II CF fogyasztása terhelés alatt 1000W+. Ezek után mondja valaki, hogy nincs létjogosultságuk az 1500W-os tápoknak.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Érdekes, hogy pont a fogyasztást hozza fel a végén, mint elrettentő dolgot egy felső-kategóriás kártyánál.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
fatallerror #6595 üzenetére
Érdekes. 48-asba nem tudok segíteni.
Viszont:
Ha 1100-on ketyeg akkor alapból GHz E. lesz. AMD akkor egy szériára vezette be ezt a megjelölést?
Másik hogy az a +50Mhz Boost olyan sokat nem dob rajta nem? -
Bull1
aktív tag
válasz
fatallerror #6586 üzenetére
Lara + csöcs + szuper-tesszelláció => ez kell nekünk.
-
Klikodesh
senior tag
válasz
fatallerror #6586 üzenetére
THra ra se neztem volna ha nem irja Abu ezt az uj effektet, csak azert megnezem, orulok neki hogy uj effekteket csinalnak amik jobban kihasznaljak a kartyakat de tartok is tole hogy olyan lens falre szeru folosleges megoldasok is szuletnek...
Neztem az uj Heavent abban tetszik a fu, messze nem tokeletes de sokkal jobb mint ami az etalonban a skyrimben van.
-
válasz
fatallerror #6582 üzenetére
attól, hogy 2x nagy marhák voltak (amúgy melyik kettőre gondolsz?), még nem biztos, hogy harmadszor megengedhetik maguknak anélkül, hogy a pénzügyi főnök valakinek a fejét ki ne lógatná a bejárat elé okulásként...
-
válasz
fatallerror #6580 üzenetére
nagy marhák lennének nem kiadni valamit legkésőbb a karácsonyi szezonra, ha egyszer bőven van rá idejük...
-
Klikodesh
senior tag
válasz
fatallerror #6571 üzenetére
"nem, a másikat robert hallock írta twitteren. meg van még1 forrás abutól"
-
MPowerPH
félisten
válasz
fatallerror #6568 üzenetére
Szerintem ez már túlzás... Szvsz, nem indokolt ekkora csúszás.
-
Klikodesh
senior tag
válasz
fatallerror #6568 üzenetére
Az nem uj forras meg mindig a 4 gamer-re cikkre alapoz.
-
MPowerPH
félisten
válasz
fatallerror #6554 üzenetére
Szuper. Akkor megvan oldva, úgyis most másra kell a pénz. Biztosan nem fogok újra beleinvesztálni 7970-be, addig vegetálok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6565 üzenetére
Is-is. Nekem ez A kártya.
Off vége -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6557 üzenetére
Nem még egyre gondoltam, csak ez a játék akció elég jó, és viszonylag kis bukással lenne egy új kártyám.
Eladnám a régit. -
válasz
fatallerror #6561 üzenetére
Tapasztalat vagy mi? Most írom a CF tesztet és bizony...
1 FC3-s és Crysis 3-s eredményt kidobok neked:
FC31125/1450 CF: 63/55
1125/1450 Single: 36/31Crysis 3:
1125/1450 VH CF : 58/36
1125/1450 VH Single : 30/22Gondolod sz@r a CF?
Sajnos a CPU-m behatárol,de így is szép eredmények.
-
válasz
fatallerror #6559 üzenetére
Akkor 25 vs 50 , nekem a 40fps nagyon gyér
A lényeg,hogy elkél sok helyen a 2 gpu ahol az 1 már nem ad " tökéletes " ergo stabil vsync-s fps-t.
-
válasz
fatallerror #6557 üzenetére
szerintem felesleges venned még1et, ami most játszhatatlan fps-el megy az 2 db 7970el is...
Ha jó a proci vagy nagyon vga-ra gyúró game akkor 99%-s a skálázódás és így nemmind1, hogy átlag 40 vagy 75-80 és a minimum fps is több lesz mint 1 gpu-val az eddigi átlag..., ég és föld 1 vs 2 gpu
-
Z10N
veterán
válasz
#6555: A konzolok a fo oka, szvsz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ez várható volt a Never Settle Reloaded akció miatt is.
Csak tudnám miért fogytak ki a boltokból MSI R7970 Lightning kártyák. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatallerror #6550 üzenetére
GTX Titán? Én még most sem hallottam róla.
-
Klikodesh
senior tag
válasz
fatallerror #6547 üzenetére
Bocs, megnyitottam a topicot es kozben mas dolgom akadt utana irtam ezert nem lattam kozben ujra irtal.
Egyre inkabb hajlok ra hogy tenyleg csusznak a kartyak, semmit sem tudni roluk azert ha kozeljovoben elerheto lenne akkor mar lenne valodi kiszivargott informacio ra.
Illetve nem irnak az amdtol hogy meg a 7Kra koncentralnak ha lassan kijon a kovetkezo generacio az rossz PR lenne, akkor inkabb hallgatnanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest