- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIORGIONE76
őstag
túl nagy elvárás az egy olyan chiptől (hacsak nem nyertél a lottón) amelyik hivatalosan csak 4.2-n boostol 1-2 magon, szvsz ha lényeg neked a fesz/temp és a teljesítmény is számít, akkor próbálkozz pl ccx oc-val, már ha van a deszkán lehetőség, akkor lehet elfut egy 4.3/4.2-n kevesebb fesszel is és nem veszítesz a performanceból sem
-
Omli85
őstag
Feltettem jelentem BCLK 99,8 Mhz ugyanúgy ha biosban emelek 101-re akkor meg nálam pl full instabil lesz az amúgy stabil gép szóval sok előrelépés ilyen téren nem történt de lehet bclk-t matatni akinek erre van affinitása . Amúgy nem értem miért nem tudnak kezdeni valamit ezzel a BCLK 99.8 megy hasonló értékekkel rohadt idegesítő
nekem a C6H is ilyen volt viszont anno a Saber FX990 R2.0 az meg nem ott kerek 100 volt alapból
...
Szenzor témára visszatérve most az után kutatok mit tudnék a gépbe aplikálni amivel tudnám monitorozni a víz hőfokokat ha már szenzorok vannak csak épp kötni nincs hova a C6H ilyen téren ugyebár elég jól fel volt szerelve de most valami külső megoldás kell :/.
Aquaero-n gondolkodtam de rohadt drága.
-
Omli85
őstag
A vrm szenzor hiányán kívül a külső csatlakoztatható extra szenzor lehetőségét hiányolom. Azért egy ilyen kaliberű lapra elfért volna. No meg igazán feltámaszthatta volna a Saber szériát is az Asus ha már TUF bár abban a kategóriában a ROG-nak csinált volna konkurenciát azt meg gondolom nem akarták.
-
Chaser
legenda
nálam az ac origons továbbra is beesik 60 fps alá 1440p high-maxon, és nagyon úgy néz ki a cpu miatt, gpu volt 90% alatt is, cpu meg 90 fölött, fps ugrott is le 50-60 közé random
persze smt nélkül, 1600af-nél smt nem oldotta meg, még rosszabb is lett, majd kiderül itt hoz-e pozitív változástszerk:
sztem gb-nél más néven futnak ezek, nem rémlik, de kb mindent kikapcsoltam, feszt és órajelet manual beállítottam -
Chaser
legenda
nálam all core 4,2@1,126-1,127v lett a vége - alap vid 1,1v +0,174v bios-ban -, default pbo fesz sokkal nagyobb
1,35v@4400-on már elhasalt a blend, semmi értelme efölé menni - nekem legalábbis nincs -
trms konnektoros mérő sokszor 100w alatt van bprime blendnél, ez nagyon jó, 1600 af-nél ue. feszen 150w-155w volt, vrm sokkal hűvösebb
nálam egy ninja hűti 1db max 400 rpm-es ventivel, blend alatt 25 fokos szobában 70 fok körül tetőzik, játékoknál alig ment 50 fölé - de kb csukott szemmel pasztáztam :d lehet ez még jobb is, a borda és hőcsövek alig meleg -
filléres' gb lapban, műszakilag nem is kellene több, csak designból nem ilyet akartam
egyre jobban kedvet kapok egy 3800x-hez, ilyen fogyasztás mellett az is menne vígan 4g fölött 2-400mhz-et, nem sülne meg a vrm, de onnan már nincs messze a 3900x sem ( : -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest