-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Végül érdemes kiemelni a Precision Boost 2 és a Precision Boost Overdrive lehetőségeit, amelyek esetében az AMD megjegyezte, hogy a Ryzen 3000-es processzorgeneráció elvi szinten úgy működik, ahogy a Ryzen 2000-es. Ugyanakkor a modernebb gyártástechnológia még a meglévő algoritmusok alkalmazása mellett is jelentősen növeli a hatékonyságot. A vállalat itt közölt egy példát a Ryzen 9 3900X processzorral, amelyet 32 °C-os szobahőmérsékleten egy 95 wattos hőmennyiség elvezetésére alkalmas hűtővel támogattak meg. Ezután a cég a szobát 20 °C-osra hűtötte, a CPU-ra pedig felszereltek egy Noctua NH-D15S hűtőt, és mindenféle BIOS-ban végzett módosítás nélkül, ugyanaz a processzor 13%-kal volt gyorsabb a Cinebench R20 programban. Konkrétan annyi történt, hogy a jobb hűtés, illetve a hűvösebb körülmények miatt a hardver több ideig tud magasabb órajelszintet beállítani magának, ha van rá TDP-keret, akár az összes maggal, és mindez extra teljesítményben mutatkozik meg."
-
Alpi.
addikt
Igen, maximum 4.2 a boost órajel. A Pbo meg a boost az nem ugyan az. A Pbo az a gyári spec.-es Precision boost -nak a kibővítése, felülírása (hú, de hülye szó). Ha kinyomod, akkor a sima, Amd specifikáció alapján boostol.
[Itt egy leírás] ezt találtam gyorsab, ami egyszerűen, de jól leírja, mi, micsoda. -
gidalight
tag
Igen, reálisnak tűnik a gyári hűtővel.
@zolee0307: Nem tudom most mekkora az árkülönbség köztük, de nem valószínű h az X megérje (mondom ezt X tulajként, de én anno használtan tényleg minimál felárral jutottam hozzá).
@GibMelson: A Crucial az ajánlott RAM. Többek eredményére is rákereshetsz a topikban vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest