- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
vcsabika #15731 üzenetére
mindenkinek jogaban all ugy kinyirni a procijat ahogy neki tetszik.
csak aztan ne problemazzon itten, hogyaszondja "dehat uresjaratban fix. 1.5V mellett ment 6.47 Ghz .-t ! nemárakkormármostan mér olvadt le ? csak egy lehelletnyi primevel kinaltam, 8 oranyi semmiseg." -
Chaser
legenda
válasz
vcsabika #15662 üzenetére
1,5v már a 2xxx-nek sem volt normális 12nm-en, itt nem arról van szó h 100 év helyett 20-at fog menni, hanem akár fél év múlva x feszes 4,4 már nem megy csak 4,2-4,3-at
viszonylag sokat businesseltem elmúlt időkben, sok taggal beszélgettem, nem egy tag járt így
nyom az ember egy kis oc-t az oké, de nem kell feszegetni a chip határait, indokolatlanul zabál és degradálódik is, teljesítményben meg minimális előrelépés
persze mindenki maga tudja -
Armando_19
őstag
válasz
vcsabika #14329 üzenetére
Ha jól tudom a következő generációs Xbox és Sony PS5 is zen2+ alapú lesz, szóval játék optimalizáltság terén mindenképp fejlődés várható.
tomsolo: Egy időben streameltem, de pont a miatt hanyagolom a dolgot, hogy iszonyat mikro laggokat és droppokat okozott néha az OBS játék közben. Egy barátom ugyan ezt tapasztalja a 8700K-jával. Sok tesztet néztem, ahol a stream is szempont volt, míg az intel akár 30%ot is képest volt esni minimum fps terén, addig a ryzen 3-6% volt ugyan ott. Azért gondoltam arra az Asus lapra, mert elvileg ugyan az a VRM megoldás van rajta mint a PRO és a rog strix változaton. A PCI-E 4 pedig soha nem rossz ha van. Pár éves távlatban szeretnék itt gondolkodni. De ha van bármi hasonló ár kategóriában ami jobb lehet, nyitott vagyok.
Create. Ez sajnos nem a legjobb hírbár én legendás szilikon lottó győztes vagyok.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
vcsabika #13508 üzenetére
1-re!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Még mielőtt el nem felejtem!!! Most a kolléga kérdése jutatta eszembe!
Volt még valami hozománya ennek a mai beállításomnak! (#13492)-Játékok alatt teljesen megszűnt a hőfokugrálás!
(Mivel szinte csak játszok, és több játékkal - több fajta terhelést kap viszont a ventiprofil meg állandó így szívtam vele de most akkor megoldódott ez is!)
Idle alatt persze változik de az kezelve van! -
válasz
vcsabika #12057 üzenetére
az flck igazabol a procitol fugg, de egy kis koze van a lapnak is hozza.
nalam b450ben siman ment az flck1933 meg a 4800as ram orajel is ( csak tesztre), a mostani x570 meg 1866on megy csak, es 4400nal kifekszik a ram is...
1800 boven eleg, nagyot nem gyorsul az 1900tol sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest