- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezli25
tag
https://www.youtube.com/watch?v=PWdZg9mGhrs
4:41-nél nézd meg. Ezek nem jobbra forognak. Hanem ellentétesen.
-
jokeph
nagyúr
Nálam is a DRAM-nál időzik sokat (nálam piros LED, a sárga a CPU-é, de azt kb villani se látom), majd fehér (VGA) és BOOT (zöld) és csippanás.
Én belőttem az egyik kollega által alkalmazott EDC1-es setupot + ramoknak XMP betöltve, elégedett vagyok vele. Szépen boost-ol a 3600X, pedig Wraith Prism a hűtő, na jó, azért 3900X-hez kicsit karcsú lenne. -
jokeph
nagyúr
S3 State-et használok (Suspend to RAM), 90+%-ban, úgyhogy instant a cucc. Áramszünet esetén meg cold boot lesz, nem nagy tragédia, hetente egyszer ki bírom várni azt a max. fél percet.
Van pár Inteles konfigom is (s1151, s2011, s1366 és s775), de a teljes betöltést nézve azok se gyorsabbak, mindnek kell a fél perc durván.
Fast/secure boot sehol nem játszik (Legacy rendszereknél nincs is), az UEFI-s gépeken is Legacy (CSM) módú a telepített WIN (hogy ne legyen gond, ha cserélgetem a rendszer meghajtókat a konfigjaim között, így maximálisan megvan a kompatibilitás).
12 éves mobil platformos garázsgépem (C2D 9300T - socket P) is ad desktopot 10 sec-nél már, csak kevés a CPU, így a teljes betöltéshez kell még kb. 10 sec, SATA SSD-ről W7x64 PRO fut. -
fudi2002
nagyúr
Örülök, komolyan mondom frászt kaptam ahogy megláttam.VDDG-t vidd lejjebb, ahogy írtam.
(#15153) MiklosSaS
Nem is láttalak még így felháborodvaAzért nézzük másként. Nem várja el, hogy ingyen segítsenek neki, korrektebb hozzáállás, mint aki betéved, olvasás nélkül bedobja az okos kérdését, esetleg felháborodik ha nem válaszolnak neki.
-
tomsolo
addikt
mivel a socot amúgy sem állítod a ryzen masterben, sztem engedd el a dolgot nyugodtan
ettől függetlenül nekem nem tetszik a hwinfoba látott SOC érték:
a, én lehet lejjebb venném még egy kicsit mert látszik, hogy azért vmi csak felkergette 1.134-re
b, vagy megint vmi szar szenzort nézünk és nem a CPU Core Voltage (SVI2 TFN) nevűt -
-
hokuszpk
nagyúr
"Kösz Srácok, egyelőre most beleuntam, már harmadszor kapom ki a dög nagy vga-t, hogy kiszedjem az elemet. "
csavarhuzod nincs, vagy a fentebbi kepen lathato clrrtc rovidrezarasa nem hasznal ?
-
Alpi.
addikt
Van egy közös storynk, ami, bár siker volt a végén, útközben konkrét szopá@nak tűnt.
De tényleg 100% happy-end lett úgy tudom, szóval most már nevethetünk.
Pl. nekünk ez olyan fél óra volt, mire hajlandó bolt alapbeállítással elindulni, elfelejtve az előző bios beállításokat. Áramtalanítva, kivett elemmel, 10x rövidre zárva a pineket, hangosan kijelentve a "most már tuti jó lesz vazze" után, ugyan úgy piros ram ledet tudott. XD -
fudi2002
nagyúr
Olyan nincs. Akkor teljes bios gyárira visszaállít és docp-ban xmp profil be. Milyen memó?
Max a soc feszt kevés, de furcsállanám, mivel a vidje alapból 1.1, azt meg aztán bőven elég, nemhogy a 3200-as frekihez, hanem 3600-3800hoz is néhol.Rog lapokon szokott lenni hátul az usb portoknál dedikált gomb erre.
-
Meridian
senior tag
Nekem is ilyen RAM-om van. Csak led nélküli. 2x16GB
Module Part Number: KHX3200C16D4/16GX
Amúgy nem tudtam tuningolni, mert egyrészt nincs még ebben tapasztalatom, másrészt a Calculátorhoz kellene az is hogy melyik gyártó melyik típusú chipjei, amit nem ismer fel... Mindenesetre a Hynix J nem volt jó tipp..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged