- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
válasz
Sirandrish #742 üzenetére
Ez szerintem nem is latott meg 3800X-et. Ismertlen csatorna, gagyi video. Varjunk meg valami komolyabbat.
-
joysefke
veterán
válasz
A Hardware Unboxed (ez a techspot.com)
vagy a Computerbase tesztjeit érdemes megvárni
Ők a leglelkiismeretesebbek, legalaposabbak és szerintem a legpártatlanabbak is. Ráadásul frissítik a tesztejeiket, ha indokolt.
Egy ilyen két feliratkozós csatorna, ahol az egyik a youtuber anyja a másik meg a kutyája, szvsz nem ér sokat...
-
fudi2002
nagyúr
Gamer Nexus
Bocsánat ha már volt. Tessék lesni a listában a sima 3900x-et és a 3900x SMT oFF sorokat
Úgy érzem, mégsem lesz itt akkora lemaradás játék terén. És amd windóz szoftverből kapcsolható az SMT, úgyhogy amikor kell belövi az ember. Amúgy azért 12 mag is elég egy laza aknakeresőre talán -
Ribi
nagyúr
válasz
Nekem ez a teszt 0 infót tartalmazott.
Azért, mert semmit nem tudni milyen frekin ment a 2 proci, mennyit fogyasztottak, milyen hűtő van rajta.
Milyen energia/OC beállításokon ment.
Ez így értelmetlen. Szerintem. -
Whysperer
addikt
válasz
Sirandrish #737 üzenetére
Az a nevetséges,hogy a IPON-nál annyi a 3600, mint a PCX.-en a 3600x
-
Whysperer
addikt
válasz
Drágább és cserébe többet is fogyaszt. nem tudom ki az akinek megér ez bármennyi + pénzt. Akkro már inkább 3900x ha már plusz pénz.
-
Sirandrish
legenda
Ryzen 7 3800X vs Ryzen 7 3700X Benchmarks
Ha ez valós, akkor nem sok értelme van a 3800-nak..
-
kireka
tag
Mit gondoltok a kis talpú hűtőkről eddig azt mondták hogy a mag is kicsi szóval teljesen rendben van, de most a mag az egyik sarokban van a hűtő meg csak a kupak középét hűti...
-
Sirandrish
legenda
Elkeltek a "jó árú" 3700X-ek az iponnál...megint 150K..
-
weri
senior tag
válasz
SECTORnooB #732 üzenetére
-
SECTORnooB
addikt
Nem akarok hülyeséget beszélni meg hit téríteni,sőt távol álljon tőlem.
A 8700K használtba 85-90e kábé, halott platformba.
Szegény Comet meg 1159-el jön a vásárlóközönség és az észszerűség/versenyképesség legnagyobb örömére.
B450 = 30e (de ha van egy felfrissített B350 is aprón 15-20e-ért, már tökéletes)
R5 3600 = 69e
Szerintem mindent elmondtam -
-
beef
őstag
A legtöbb MSI lapon van Flashback gomb, az pont ilyenre is jó. CPU/RAM/VGA nélkül is tudsz frissíteni.
-
Whysperer
addikt
válasz
SECTORnooB #722 üzenetére
Brocken 3 mennyi tunningot enged?
nem rossz teszt. Ryzen 2 B350-es lapokban [link]
-
SECTORnooB
addikt
Kb pont annyira "magas" mint a 2600X volt auto módba.
Ryzeneknél a feszültség kezelés gyári beállítások mellett mindig inteligens volt,tehát ő dönti el mit mikor mennyire állít.
Természetesen minden Ryzen modellnél él a manuál beállítás és a manuál tuning lehetősége is.
Allcore 100-200Mhz-vel fejelhető meg a "gyári" teljesítmény.
Pontosabb tuning leírást akkor tudok adni,ha az Asus méltóztat egy valamire való BIOS-t kiadni a lapomra -
joesz
lelkes újonc
válasz
SECTORnooB #716 üzenetére
Szia!
Eszem ágában sincs trollkodni, csak már anno jött egy-két vélemény, hogy magas Vcore...stb.
Én is úgy gondolom, hogy ennyi pénzt bőven megér.Üdvözlet
-
SECTORnooB
addikt
válasz
venom8888 #703 üzenetére
Miért van,hogy szeretnél magadnak vásárolni vélhetően egy 3700X-et,de nem olvasod a topikot nem olvasol egy tesztet sem?
Erős B450 vagy egy X470-es lapot nézz hozzá.
joesz: Most ez komoly?Vagy megint kezdődik a troll invázió?
Kerekítve megkapod 69 ezerért ugyan azt. 8700K árából vehetsz két 3600-ast. -
syler123
veterán
Ezek alapján az MSI B450M MORTAR TITANIUM jó választás lehet b450 vonalon? A Titanium, csak színben térhet el? Már csak azért, mert nekem a fekete verzió jobban tetszik, de a tesztben a titanium szerepel.
Vagy inkább az MSI B450 Tomahawk? Nem tudom hogy az matx vagy az atx a jobb választás, most pl matx lapom van, nem volt vele gond a mérete ellenére.
-
Sirandrish
legenda
Kezd beszállni a PCX is a buliba..
Igaz, a 95K-s 3600X nem épp bestbuy -
joesz
lelkes újonc
Sziasztok!
Elsősorban 3600 tulajok véleményeit várom.
Megérkezett az átvevőhelyre az enyém ( 68790 Ft), de nem tudom, hogy átvegyem-e. Tényleg ott van játékokban kb. ,mint a 8700k? Néztem teszteket, azokban alig van eltérés, egyéb eredményekben pedig, hát....tudjuk.Üdvözlet
-
Ribi
nagyúr
válasz
Sirandrish #704 üzenetére
Tacsi és a tacsi ultimate VRM szempontjából ugyan az, ezért van az ultimate zárójelnben mögötte.
Ha valami mögött ott van még valami szögletes zárójelben, akkor az a kettő ugyan olyan vrm szempontjából. -
Puma K
nagyúr
Vagy a caseking.de-ről (ami az anyacég) ahol euróban fizetsz, és közelebb vannak.
Nekem az előző hónapban, adott napon délelőtt 9-10 között rendelt cuccom már délután az országban volt.
Szóval ők maguk gyorsak voltak, de a szerencsétlen MPL ült rajta 2 napot aminek a menetét végig láttam a csomagnyomkövetéssel... vagy 6x feldolgozták meg innen-oda onnan-amoda küldözgették...
Mondjuk még mindig nem értem és nem kérdeztem rá, hogy ha én a DHL-t választom ki csomagszállítónak, akkor hogy kerül képbe az MPL... amit sehol nem említenek. Persze említsék meg, hogy az országon belül már ők fogják intézni a csomag leszállítását, de akkor én meg nem kérem azt a szállítási módot...
-
venom8888
őstag
Azzal hogy milyen a megfelelo lap az uj Ryzenek ala, pl 3700x .meg varjuk par hetet, vagy marmeg van ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- VR topik
- Napelem
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest