Új hozzászólás Aktív témák

• Cseneles

őstag

Kíváncsiságból és mivel volt ma időm kiteszteltem 1,306v mellett mi az amit megy allcorral a kis 3600 ma :) Hála égnek mostmár csak a CPU-ra tudok összpontosítani mivel a memória és a CPU SOC atom stabil így elkezdtem a CPU fesz elvételével tesztelgetni. 4450Mhz az amit megy a Cpu-m stabilan értelmes hőfokokkal. CPU LLC2 mellett még 1,3v-on lefut minden teszt csak stabilitás végett adtam neki még egy egységet felfelé és így lett belőle 1,306v

Nem így használom csak kíváncsiág bennem volt.

Legközelebb megnézem 4300 és 4200Mhz-hez is mit kér be. Valószínóleg mennek még lejjebb is azokon az órajeleken alkalmazott feszültségeim. Jelenleg 4200@1,181v és 4300@1,25v amit alkalmaztam de nem volt végleges a memória stabilitás így sokszor az miatt dobhatta el és a Cpu Soc is napokban véglegesedett. Persze játékok alatt eddig sem volt probléma, viszont stressz teszt és renderelésnél néha akadt.

Remélem Asrock X470 Taichi is kap majd egy használható biost mert eddig csak egy Beta használható stabilan CPU és memória oldalon (L3,75)

[ Szerkesztve ]

Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000

Új hozzászólás Aktív témák