- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HSM
félisten
Igen, DE:
-Azt írtad, az ár nem mérvadó
-A 290X-el van egy árban a 970. 110K-ért 290X Tri-X-et vagy 290X Asus DC2-t is kapni, vatta újat, boltból.
Persze, lehet 290-et kapni 90-95K-ért is újat, de szerintem ezt a kis plusszt már megéri az X-es.(#25656) Grave444: Arra nem is számítottam, hogy veled sikerül megértetnem, de bízok benne, hogy akad azért a topikban, akinek ez nem fog ekkora nehézséget okozni.
-
GAbre
veterán
Nvidián általábrán jobban mennek a játékoK.(bár csak pár tesztet néztem most, rég voltam már zöld )
+a cuda miatt ott a physX.
Újonnan most talán tényleg jobb az Nv.
Főleg ára miatt jobban megéri.
Ha AMD nél maradsz.trixet ajánlom.
De Nem boltból
Hardveren nagyon jó árban vannak.Garival is.Ha viszont a 2 közül akkor vaport vegyél. -
CsonkaImo
addikt
-
VGYke
addikt
Most látom, hogy előzőleg nVidia kártyád volt. Lehet, ennek a driver maradványai kavarnak be.
Végső esetben, próbáld ki a Display Driver Uninstaller programot. Én még nem próbáltam, így nem tudok véleményt mondani, de ha amit előzőleg írtam nem segít, win újratelepítés előtt ez is megér egy próbát.... -
VGYke
addikt
Szia! Tippek:
1.) Egy Windows 7 frissítés akadályozhatja a grafikus driverek telepítését
2.) Rendesen eltávolítod a korábbi drivert? Én így csinálnám:
* Vezérlőpult / Programok és szolgáltatások / AMD Catalyst Install Manager: itt mindent szedjen le.
* Utána ha nem AMD az alaplapod, hangkártyád, stb. biztos ami biztos alapon: AMD Clean Uninstall Utility progival kipucolni mindent.
3.) Ezt félve írom le, mert 100-szor meggondolja az ember: Win telepítés...Kíváncsi lennék mire jutsz, ha van kedved szórakozni a problémával.
Már csak azért, mert nekem Asus HD7970-DC2T-3GD5 helyett kedden jön meg az utódja Asus R9290X-DC2OC-4GD5 személyében. Szóval ha csere után én is belefutnék hasonló problémába, jól jönne némi próbálkozási tapasztalat.Remélem nem fázok rá a cserére, bár a másik, HD 7950 / 7970 fórumban megpróbáltak lebeszélni a váltásról, de csak tekert a kisördög a mókuskerékben....
-
BullKoxa
őstag
egy fórumtársunk már linkelte egyszer ( Ref és Gigabyte hang van ) itt! Én mikor terveztem hogy veszek 290-t akkor én hallgatgattam!
-
odorgg
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged