-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
400W-ot tud az a táp 12V-on, ebből mondjuk közel 300W marad a VGA-nak egy 3570K mellett, ha nincs tuning.
Igazából ha biztosra akar menni, kicsit vissza is lehet venni a VGA-ból, én is úgy használtam. Az -50W, és akkor már bőven belefér.
Persze, én is azt mondom, jó azért ha van egy minimum 500W-os minőségi táp alatta bőséges tartalékkal, de a tapasztalataim alapján elég kell neki legyen annyi kraft, ami a kérdéses tápból kijön.Én inkább a táp kora miatt aggódnék picit, ha nagyon sok üzemóra van benne (és 3-4 éves tápban simán lehet), már nem biztos, hogy hozza, amit újkorában....
-
HSM
félisten
Nem véletlenül. Hogy ha megveszed a legmárkátlanabb hulladék tápot, akkor is elbírja, és ne az legyen, hogy reklamálsz a gyártónál, hogy dehát neked 500W-os tápod van és mégsem bírja. Egy Enermax Pro 82+ messze nem ilyen. Nálam is fél évet ment egy paszív 460W-os Seasonic Platinum tápról, pedig a procit még meg is tuningoltam.
-
mqm
senior tag
Hát szerintem amit végig csináltam az már összefoglalóba illő lenne!
Driver fullos takarítása, majd omega fel (persze black screen), cmos reset, kártyába bemenő kábelek megfordítása, aztán egyszerre bent volt egy dvi és egy DisplayPort csatlakozó az egyik ment a tv-be a másik a monitorba. És láss csodát adott képet a tv-re!Aztán a dvi-t átcseréltem hdmi-re (előtte is próbálkoztam de nem volt jó) és lett kép a monitoron is.. de még itt is szenvedtem kicsit mire sikerült teljesen a moncsira varázsolni a képet.. Jó móka volt!
VGYke:
Ha teheted lépj vissza a vásárlástól és keress egy ajánlott gyártót. -
CsonkaImo
addikt
Milyen hőfokokat produkált a Tri-X? Én nem tapasztalok melegedést, de lehet mást tekintünk magas hőfokoknak.
"Egyébként mostanában majdnem minden játék nv támogatott, ezért is gondolom így." Szerencsére engem egy sem érdekelt, kivéve a MGS, de az jól fut Radeonokon is, a többi meg még konzolokon is problémás (nem az NV hibája), szóval csak ezért zöldet venni egyenlőre nem érdemes. Meg ugye a GTA V elvileg AMD-s lesz, de ez sincs megerősítve és ez se érdekel mindenkit.
-
HSM
félisten
Én meg sokal inkább azt látom, hogy terjed a Mantle, és egyértelműen az a jövő játékprogramozási irányzata is.
Mostmár a nextgen konzolokra sem kb. DX11-ben megy a fejlesztés, szóval én ezt már önmagában egy komoly fegyverténynek tartom. Persze, aki max egy évre veszi a VGA-t, az lehet nem jár rosszul egy 970-el sem.
(#22919) asdxv: Ha rosszul szellőzik a ház, mindegy, milyen hűtésű kártya fog megfőni benne. Márpedig nem valami jó az a házhűtés.
-
Úgy nem, ha jól emlékszem, akkor Afterburner első oldalának beállításai között kell belőni az Unoffical tuningot, úgy, hogy lőjje ki a Powertune-t. Ezután +1 MHz-t emelni a memórián és a GPU-n is, így kiakad 3D órajelre, többet is fogyaszt és melegebb, de legalább elűzöd vele a halálokat.
-
-
Rossi
addikt
Úgy néz ki, kicsit hoszab lesz a procedúra, ugyanis a szerviz nem tapasztalja a hibát:
"Heaven DX11 Demo (1080p, 8xAA, 16xAF, extreme tessellation) 2 nap OK. Alien versus Predator FullHD 7nap OK. FurMark EBM 2nap OK. 3DMark FireStrike loop fut."
Furcsa, hogy nálam kék és piros halálok következtek be játékok alatt, náluk meg órákig gond nélkül működik...
-
-
zozoz1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- Horizon Forbidden West
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest