- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
messi6502 #13344 üzenetére
Ha berendeled, akkor működhet a dolog, mert ott lesz náluk, HA belemennek így a cserébe.
De szerintem jobb és korrektebb előre leegyeztetni velük szvsz, hogy szeretnél egy ilyet helyette.
A külső raktár az külső raktár, nem a Francia úti üzlet. Ha reggel nemtudomhányóráig nincs megrendelve, akkor aznapra már nem is tudják hozni.Az egyeztetés is max egy nap csúszás, szerintem azon már csak nem múlik a dolog.
Rá gondoltam, igen.
-
HSM
félisten
válasz
messi6502 #13341 üzenetére
A csereterméknél elölről megy újra a gari, hogy ez a 3 és 8 napos cserére vonatkozi-e, nem tudom sajnos.
Annyiból nem biztos, hogy érdemes Pestre menned, mert náluk csak rendelésre vannak cuccok, tehát 90%, hogy potyára mennél, üres kézzel távoznál. Beszéld le velük e-mailben, vázold fel, mi történt, mit szeretnél, kérj egy csereterméket, és ha berendelték, megérkezett, akkor tudod személyesen "kicseréltetni".Nem adsz egy esélyt a Sapphire 290 Tri-X-nek?
Ha másnál is szarakodott a kártyád, akkor nem hinném, hogy kompatibilitási gond a 290-es szériával. Nálam szerencsére már az első Giga is jól működik.
-
kovab0de
tag
válasz
messi6502 #13284 üzenetére
Helló!
Kérdésem az lenne hogy milyen rendszert használsz illetve mi az alaplapod,bios? Probáltad már más lapban?
Nekem is volt problémám asus p8z77m-pro lapomba tökéletesen ment windows7-el 13.12,14.2-es driverrel. De amikor telepítettem a windows 8-8.1-et akkor minden oké volt kivétel amikor rá raktam a catalystot (kékhalál,feketeképernyő) és bekapcsoláskor windows betöltésekor lekapcsolta a monitort. Leszedtem annyi fajta windows-t és végül a bios frissítés segített. De röhej hogy nem a legfisebb bios hanem 1-el régebbi volt jó. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Medence topik
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest