Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
Blue Thunder
üzenetére
es ezt mi a jo budos pics@ert nem emlitetted korabban? eszem megall de tenyleg

-
Picco
addikt
válasz
Blue Thunder
üzenetére
en eleve azt nem ertem h milyen szoftverrol beszelnek a monitorban...
elozo tulajnal ment a 4k@60hz?amikor en szoftveres gondot emlitettem, akkor arra a geped szofverere ertettem.
-
Blue Thunder
senior tag
Már nem tudom én se, de az biztos hogy egyszer volt szervízben és ott azt mondták a tulajnak hogy kapott egy szoftverfrissítést, hazament, kipróbálta, és ugyanolyan szar volt ahogy bevitte. Valószinűleg lóturót se foglalkoztak vele a szervízben, oszt rámondtak valamit. (szerintem meg a srác szerint is)
Gyári oldalon lestem le, azaz ezt írta hogy a telepítőlemez kell ahhoz hogy a kemény 3db fájl-t, tudja indítani, az egyik ini fájl meg bat ha jól emlékszem.
Nekem is eszembe jutott a telefonos segítség azt is megpróbálom holnap ha sikerül.
De egyébként meg arra hogy erősen kétled hogy szoftveres hiba lenne...a furcsa hogy se DP porton nem frissít se HDMI-n se 60hz-re....
De mondjuk azért az is poén hogy ez elvileg tavaly év eleji monitor a win10 meg év közepén jött be és 1 év alatt nem tudtak esetleg egy win10 frissítést is kiadni? -
Picco
addikt
válasz
Blue Thunder
üzenetére
hat en erosen ketlem hogy a monitor "szoftvere" a hibas...de ha nem csinalod meg azokat amiket javasoltam, akkor nem is fog kiderulni...no mindegy, te idod/penzed/idegesseged, csak azt nem ertem miert szorakoztattuk egymast.

mod: nem feltetlenul kell exe a driver telepitesehez, bar nekem ebbol az jon le hogy nem szukseges hozza. phillips-et hivnam fel, ha azok nem mukodnek amit en javasoltam.
mod2: monitoros topic esetleg segithet.
-
Blue Thunder
senior tag
Az már megvolt. De amit gyári oldalról le lehet tölteni szoftvert, ahhoz is a gyári lemez kellene, mivel önálló futtató fájl-lal nem rendelkezik. Az adapternek semmi köze más is használ ilyet és másik márkát is....egyre inkább azt hiszem hogy ez szoftveres hiba lesz a monitor részéről, vagy csak kell az a qrv@ lemez. Ha nem oldodik meg valahogy akkor hónap elején go Pest, profiszerviz, mert még garis, ha nem görcsölnek akkor cseréltetem.
-
Picco
addikt
válasz
Blue Thunder
üzenetére
probalkozz azzal amit leirtam, pluszt toltsd le e win8-as drivert a monitorodnak, lehet az lesz a bibi.
jah es felejtsd el azt az atalakitot, csak plusz hibaforrast ad a keplethez. -
Blue Thunder
senior tag
-
Picco
addikt
válasz
Blue Thunder
üzenetére
feltelepitetted a szoftveret?
megvolt a driver uninstall->ujrainditas->legujabb driver letolt es feltesz?mod: nem mellesleg van 3 Display Port a VGA-n es a monitorodon is van legalabb egy, minek az atalakito?

ha azert vetted mert nem ment alapbol a DP-DP vagy meginkabb mert TV-re is ki akarod kuldeni akkor megertem?! -
Picco
addikt
válasz
Blue Thunder
üzenetére
jah, en a hdmi-s dolgot eleve figyelmen kivul hagytam, ugy gondoltam h nem ment a DP-DP ezert probalkozol aktiv atalakitoval. erdekes, nekem volt aktiv DVI-D->DP plusz USB-rol szivta az aramot, de nem kellett hozza semmi driver/software. akkor orulok hogy megoldodott

-
Blue Thunder
senior tag
Az odáig rendben van csak hogy nem DP kábellel megy hanem egy vatta új DELOCK ADAPTERREL és egy kimondottan 4K HDMI KÁBELLEL.
A tweakert mindjárt leszedem azt megnézem de azt nemrég telepítettem igaz úgy sem használom.
A legújabb win10-em van fent egy jó kis ssd-n...viszont a másik topikban belinkelt egy srác az ő adapterjáról egy képet és ott az ablak címében már a monitor neve volt illetva a VGA neve....nálam ez úgy jelenik meg hogy PnP monitor plusz nekem is a VGA típusa....amire ő kérdezte illetve nekem is beugrott hogy nem e esetleg telepíteni kéne a saját cd-jével mert lehet az a baj...és láss csodát néztem a gyári oldalt és bizony kellene lennie hozzá lemeznek illetve vannak is szoftverfrissítések is ha jól láttam. -
Habugi
addikt
Ezesetben mea culpa és pusztán érdekességképpen felvehető a listára hogy softveres eredetű is lehet.
Nem mellesleg előrehaladott Win10-itiszem van.., igyekszem kordában tartani de néha nem sikerül..

(#39869) Raggie:
Mert Ultra Presettel játszol és mivel nincs magasabb azt hiszed az a teteje, nem az.

Van két beállítás amit nem tesz maxra és mindkettő vRamhoz kötött/figyelmeztet ha nincs elég. -
Picco
addikt
válasz
Blue Thunder
üzenetére
igen, leteznek kulonbozo DP szabvanyok, de maga a kabel nem valtozott.
gozom sincs miert nem akar neked 60hz-en menni, ha lehet akkor nyomj egy resetet a monitorra is OSD-bol.
minden tweaker-t uninstallalnek a helyedben, mert ha csak nem valami gany kabeled van HSM emlitette, ez nekem szoftveresnek tunik.vegso eselykent ha van masik vinyod akkor gyorsan probakeppen feltehetsz ra egy friss W10-et, hogy azzal mukodik e.
-
Blue Thunder
senior tag
Na akkor hogy az elsőt cáfoljuk:
1.0 - 1.4 ig van
Kártyám még a 75Hz-et is tudja csak nincs ami kivinné a jelet. Hdmi ami rajta van az 1.4, szóval ezen kimegy a UHD de csak 30hz-en, DP port az elvileg ezen 1.2 aminek viszont ki kéne hogy vigye a jelet, de mivel a monitoron a DP port csak 1.1-en frissít (30Hz), az 1.2 verzió nem működik, így vettem a fent is említett delock adaptert és 4K kábelt aminek DP porton keresztül átalakítva HDMI 2.0-ra és azt a monitor HDMI 2.0-ás aljaztába dugva működnie kéne de 30Hz en megy így is.
Egyébként a monitor még a magasabbat is tudja.
igen win 10-et használok és a legújabb driver van fent tiszta driverrel, vagyis minden esetben letörlöm a régi verziót és az újat rakom fel.
A GPU tweak van fent hozzányúlás nélkül, illetve húzva sincs semmi. -
Picco
addikt
válasz
Blue Thunder
üzenetére
DP kabelbol legjobb tudomason szerint csak egy fajta van, tehat ez nem lehet problema.
Kartya tud 4k60hz-et, tehat ez is kilove.
Monitorod adatlapja szerint tud 60hz-et, tehat ez sem valoszinu.
Egyedul szoftver marad akkor, windows 10-et hasznalsz? probaltad mar legyalulni az AMD drivert teljesen majd letolteni a legujabbat es ujra feltenni? van esetleg valami asus specifikus videokari software a gepen? -
Picco
addikt
válasz
Blue Thunder
üzenetére
1.1 beallitast hol latod? milyen felbontas/hz-et tudsz kivalasztani?
-
Blue Thunder
senior tag
Üdv!
Van egy adott problémám:
Asus strix r9 390 VGA -- Philps 4K 288P6LJEB/00 monitor
A probléma az hogy a DP porton az 1.2 nem jó csak az 1.1 beállítás (1.2-őn frissítene 60Hz), na most vettem egy HDMI 2.0-ás kábelt, illetve egy DELOCK ADAPTERT amivel ugye mennie kellene 60hz-es frissítéssel de nem megy valami miatt. Várom az ötleteket
-
Macka
veterán
válasz
Beast007
üzenetére
Ez a szegmens ugye jelenleg a 1070, AMD-nek jelenleg nincs alternatívája ezen a téren. 4K-ban viszont 1070-nel (980Ti)-vel kompromisszumokat kell kötni. Szerintem még min 2 generáció, amire 4K-t egy 120-150K árszegmensbe sorolható vga kompromisszummentesen biztosítani tud.
-
Beast007
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Ezek és az általam megtekintett tesztek alapján úgy gondolom, hogy kompromisszumokkal el leszek a 390x-el is amig jövőre le nem cserélem.
Nekem egyébként a játék folyamatossága a fő szempont ha ezért butítanom kell a grafikát nem halok bele. Bár megjegyzem én mindig 120-150k árszegmensben váloggatam vgat ahol azért elvártam hogy magas részletesség mellett tartsa a stabil 60 fpst.( ez sajnos nem minden címnél jött össze
) -
energy4ever
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Valoban.

Jatszottam vele kb 3-5 percet. 5760*1080 Ultra-ban. Gyari OC mentes 390X-el 51 FPS minimum 79FPS maximum. -
norbert1998
nagyúr
válasz
energy4ever
üzenetére
Van beépített fps jelző

-
Raggie
őstag
Szerintem itt a kulcs az lesz, hogy kell-e a kollégának a fullMAX grafikai beállítás valamint, hogy mit tekint elfogadható FPS-nek.
Ha jó a minimális kompromisszumos max beállítás és ha a kb 40-50 FPS még bírható, akkor szerintem nincs gond ekkora felbontáson a 390X-el. -
Fandango
veterán
válasz
Beast007
üzenetére
Nekem is 390X van, viszont 4k monitor.
Nem sok játékot próbáltam amióta ezek megvannak (aktívan csak WoW-al játszok, azt majdnem max grafikán) ami releváns lehet az a Metro Last Night ami max grafikán teljesen jól játszható volt (fpst sose néztem, teljesen akadás mentesen ment, nekem az volt a lényeg). Illetve a WoT ami 40-50 fps között ment szinte max grafikán.
Ezek nem tudom mennyit segítenek a dolgoba, de gondoltam leírom.Viszont egy barátomnak ilyen konfig van: i7-5820K, 32GB, GTX980, LG 34UC87C-B (21:9es monitor 3440x1440) és teljesen jól elvan több játékkal is (GTA V, Overwatch, stb) és nem minimum grafikán játszik. Ezt csak a monitor miatt írtam, mielőtt valaki jön azzal, hogy de hát az nVidia.
-
energy4ever
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Vulkan api-val vegigtoltam ultran. Az OSD felulet nem mukodott amit hasznalok, igy FPS-t nem tudok irni. De nem akadt meg egyszer sem!

-
Beast007
aktív tag
válasz
PhilBrick
üzenetére

Ez valószínűleg így is lesz csak 370 ezert kiadok egy monitorért amit vagy ki tudok használni a jelenlegi vga-val ahogyan én szeretném vagy nem akkor ott áll az asztalon mivel 1070-ra akartam idén cserélni , de szeretném megvárni a következő évben megjelenő vga-kat is mégis csak jobbak lesznek. (remélhetőleg) -
Raggie
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
o.O
Ez furcsa. Nekem minden maxon van és nem kiabál a 4 GB memória miatt...
-
Beast007
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Ennyire rossz lenne a helyzet? Jó pár benchmarkot néztem 2560x1440 és 1-2 esetet leszámítva elég szépen teljesített a R9 390(X) a mostani illetve tavalyi címekkel. Nem feltétlenül erőltetném én a ultra részletességet egy általános magas beállítások mellett élsimítás nélkül átlag 50 környéki fpsel már kiegyeznék, ha idén nem is de jövőre úgyis cserélném a vga-t nálam egyik sem marad max. 2 évnél tovább. Ennyire megfognák a vga-t a 21:9-ből adódó plusz pixelek? -
Raggie
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
"Sajna pár beállítás a 4Gb vRam miatt nem elérhető nekem"
??? -
norbert1998
nagyúr
válasz
energy4ever
üzenetére
Doom-ot esetleg nem tudsz nézni, ha szépen kérem? Sajna pár beállítás a 4Gb vRam miatt nem elérhető nekem, így nem teljesen maxon megy, de majd mondok délután beállítást és fps-t 1920*1080p-ben.
-
Beast007
aktív tag
Szerintetek be lehet vállalni egy 390x-el 1440p-n a játékokat 21:9es képarány mellett? Esetleg van valakinek tapasztalata ezen a téren?
-
Buky87
tag
A hiba megoldódott. Át kellet kapcsolnom uefi támogatásra a kártyát.

-
Buky87
tag
Sziasztok.
Van egy R9 390-es Nitro kártyám ami 2D-ben hibázik. Random fagyások és villogó textúrák.
3D-s alkalmazásokban semmi problémám nincs. Találtam egy videót ami segítséget is nyújtott, hogy ne legyenek a fagyások. Az asus tuning programja megoldja a gondomat de azt szeretném, hogy ne kelljen használnom. A memória sebességem esik le 6000-ről 600-ra. Win, driver, bios csere volt mindig van a hiba.
Itt a videó a jelenségről és a megoldásról: https://www.youtube.com/watch?v=ch6WAbFfLiA&list=LLUjnxDlYH8yK9OMDwPiwpKA
Valakinek nincs esetleg más alternatívája, hogy mivel lehetne ezt a hibát kiküszöbölni?
Ha volt a téma 1000 sry.Előre is köszönöm a segítséget.
-
HSM
félisten
válasz
norbert1998
üzenetére
Ha azonos a PCB, és rendesen beállítottál benne mindent, akkor szvsz nincs ok aggodalomra.
Nálam ennyit hozott a saját kártyámra beállított, mókolt időzítéses 390X BIOS a gyárihoz képest:
TimeSpy: [link]
FireStrike: [link]A sebességnövekedés amúgy inkább a finomhangolt időzítéseknek tudható be szvsz, mint magának az új BIOS-nak.
-
Habugi
addikt
-
KYZRR
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Mennyi plusz feszültséget adtál neki?
-
norbert1998
nagyúr
Megcsináltam a javasolt feszkó emelést, már dx12 alatt is stabil az 1100 MHz.
Javasolt dolog amúgyy a moddolt 390x meg egyéb kártyákból összetákolt bios?
-
Xaels
félisten
Sziasztok. Adott egy Sapphire R9 390 Nitro Tri-X. Még nincs backplate és csak 1010MHz a GPU órajele. Táp mellette egy 600-as FSP Aurum van. A hiba jelenség az, hogy az asztalon, vagy egyéb nem terhelő dolgok között villan a kép majd jön a windows üzenet a driver újraindulásról. Játék alatt nincs ilyen. Haveromé a VGA. Nekem anno egy 280X hasonlókat produkált, de arra később volt BIOS frissítés és én is hasonló gondot sejtek itt is, hogy valahol el van mérve a BIOS-ban a fesz vagy az órajel ami terhelésnél nem üt ki. Mit gondoltok?
-
Raggie
őstag
Azért kártya cserekor illik egy DDUval lenyuzni a driver-t és nulláról újrarakni!

Wattman meg nem is kompatibilis ezekkel a kártyákkal ha jól tudom, csak az új RX 400-as sorozattal, de javítson ki valaki ha tévednék.

Nem akarok beszólni, mert lehet hogy itt nem ez a helyzet, de a legtöbb "AMD drájver prolléma" valójában a user-ből fakad és nem magából a driverből.
-
Macka
veterán
Azért az AMD még mindig nem áll a helyzet magaslatán driver kérdésben: gép bekapcs, wattman rögtön hiba miatt újraindul, annak ellenére, hogy minden a gyári beállításon volt.
Volt egy hétig XFX 480-am is, de nem voltam vele megelégedve. 390-hez képest semmi előrelépés, sőt...
-
Tomdriver
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Ohh, egy költö köztünk - követem.

-
norbert1998
nagyúr
válasz
Tomdriver
üzenetére
még tapasztalok és lelkendezek,
két hónapja iGP-n lesegetek
de majd ha az értékelés lemégyen,
feszemeléssel is lemérem.
Hi hablaty! Mi a pálya?
Ide is bejött a PH! nagydumása?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nálam kellemes a vga fokokban,
és a venti is csak 45 százalékban
tetőzik, emellé 75 fok jár nekem
és nem is zúg tőle a fejem!
képeket róla kértek-e?
kaptok, engem nem érdekel
nem, normál esetben nem vagyok ilyen dillós, csak este van már

-
Macka
veterán
Visszakerült a 390...

-
Habugi
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Östen hozott a topicban gyermekhem, hol az ömberek shosem fáznak..

-
Tomdriver
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Üdv, grat a kártyához!
Adjál neki feszt.
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Csatlakoznék egy 290 Tri-X kártyával.1100/1400 a legmagasabb kere órajel.
-
colossal89
tag
válasz
energy4ever
üzenetére
Ez a papírforma, az én és egyik barátom személyes tapasztalata hogy nem így történik a folyamat. Akinek pedig más a tapasztalata, az örüljön neki hogy szerencsés.
-
Macka
veterán
válasz
Tomdriver
üzenetére
Barátomnak számoltam be a 1070-embe, ha bevált volna, akkor eladtam volna a 390-em is. Mivel a 290X csak elvileg garanciális (valahol nála van a számla és a garanciapapír, de még nem találta meg), nekem nem volt kedvem az Iponos 30 napos tortúrához.
Nem is tud annyit. Tegnap próbáltam vele egy 3DM Graphics Score-t, olyan 12500 körül dobott, húzni a penetráns hűtés miatt nem lehet, még a gyári órajelből is visszavett. Röhej, hogy magától ment 90% felett a ventillátor, de legalább a GPU is a 90 fokot nyaldosta. Mindezt egy WOT alatt.
-
Macka
veterán
Probléma megoldódott, visszaadtam barátomnak.
Majd ő legariztatja.1070 overkill teljesen, legalábbis arra, amire kell, úgyhogy betettem addig a jó öreg Sapphire 390 Nitrot.
-
energy4ever
addikt
válasz
colossal89
üzenetére
"Ott egy halott kártyáról ha van ugyan olyan ráteszik a hűtőt."
Mivel egy videokartyanal a hutes es a hatlap burkolatnak(is) szamit igy:
Garanciaztatas soran csak es kizarolag uj alkatreszt szerelhetnek be a garanciaba visszakuldott termekbe.
Kivetellel ha te leadaskor alairsz egy szerzodest, amiben masok a garanciallis feltetelek... -
Picco
addikt
reszvetem, remelem olcso volt.
nezted mar a venti tipusat? ha szetszereled a hutest lehet hogy rajta lesz.
olcso alternativakent, en lehet inkabb felfogatnek ra fullkuczig(patent pending) modon egy 2x8/12cm-es ventit es alaplaprol megkuldenem, vagy speedfannel szabalyoznam ha koltseghatekonysag a cel es van eleg hely.mod: ha esztetika is szempont, akkor valami elsult kartyarol megvenni a hutest.
-
Macka
veterán
Aftermarket hűtők közül mi ajánlott 290x-re?
-
HSM
félisten
válasz
Ghoula
üzenetére
Az AFR más tészta. Ott ugye a fő baj amennyire tudom a memóriatartalmak szinkronba hozása illetve a procedurális képi elemek. Pl. az egyik kártya legenerált egy procedurális füvet, de arra a következő képkockához a másik GPU-nak még az előtt szüksége lenne az adatra lokálisan, hogy egyáltalán az létrejött volna, ráadásul a másik GPU memóriájában.

Viszont az ilyen problémás játékokban is át lehet lapolni rengeteg számítást, a nem szomszédos füveket is lehet egymástól függetlenül számítani, van csomó más dolog is a képen... Nyilván minél több a függés, annál fontosabb a késleltetés, meg annál problémásabb a jó futási sebesség elérése is....A Fury amúgy más tészta, ott mint írtam, én erősen kételkedem, hogy jó lenne a memória-késleltetése...
Sőt. Főleg egy akkora nagy erős GPU-hoz képest. Hiába van közel a GPU-hoz, ha lassú az órajel.
Mint láthattuk, nálam a 290X-en azért nem tettek csodát a 390X BIOS meg mókolt időzítések. Persze, 3-4% ingyen jó, de nem nagy csoda...
-
Macka
veterán
Köszönöm a válaszokat, holnap kapok egy XFX 290X 8 Gb-t, meglessük mit tud. (1070 downgrade).
-
Ghoula
senior tag
válasz
odorgg
üzenetére
Azért ez így nem igaz
ha tényleg csak ennyi lenne, akkor nem gyorsulna 7-8%-ot a 290 a 390 biosával azonos órajelen...39802 @HSM
Persze, és azért dobjuk el a az AFR multigpu-t, mert olyan jól fekszik neki, hogy az előző képkockából egyre több adatot használunk.
Meg az is,hogy 7-8 render step-ből áll egy kép megalkotása,amit aztán a végén kombinálunk. Mondjuk itt lehet párhuzamosítani, ha a lépések függetlenek egymástól.Ok,nem lesz tőle táltos, de a tekert időzítések se hoznak önmagukban olyan sokat. Amúgy ha megnézed oc.net-en a fury bios hergelő topikot, ott is tekerik már az időzítéseket. és gyorsul, tehát ha nem is teljesen az, de valamilyen mértékben szűk keresztmetszet annak ellnére, hogy a gpu design-ok latency toleránsak.
(csak egyre inkább megyünk abba az irányba, hogy a cpu gpu-sodik és fordítva
)39803 @laci.csabi: annyira nem értek hozzá, meghagyom azoknak akik igen, igazából erre (is) lenne jó a vs topik,ha kicsit kevesebb indulatot és vallás vinnének bele az emberek

-
odorgg
addikt
válasz
gogantibi
üzenetére
Itt kérdezd meg, ez a kártyád topikja.
Egyébként ki kellene próbálni több driverel, ha nincs siker akkor egy másik gépben, illetve a te gépedet másik VGA-val.
-
gogantibi
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. A napokban hozzájutottam egy HD 7790-hez 2 gigás OC verzió. A probléma az, hogy a gép random újraindul, előzmény nélkül. Alapjáraton vagy játék közben, negyed óra után vagy 2 óra után. Nem tudom eltalálni mi lehet a gondja. A gép speicikációja :
i5-6500
8 GB Micron DDR4 2133 MHZ
ASUS H110M-K
WD 1TB
ASUS HD 7790 2GB OC
Corsair VS450 80+ -
Macka
veterán
Sziasztok!
Egy 8GB-s 290x és egy 390X között mi a pontos különbség?
-
Picco
addikt
válasz
laci.csabi
üzenetére
azota javitottak az FPScap-et, de a motor attol fuggetlenul meg egy fabatkat sem er...
-
Raggie
őstag
válasz
laci.csabi
üzenetére
Az a játék úgy szar ahogy van!
Mármint a grafikai motorja... -
laci.csabi
tag
Sziasztok!
Ahogy olvastam nem nagyon volt it szó Maffia 3-ról, de olyat csinál ez játék amit nagyon ritkán tapasztaltam olyan, olyan mértékü cpu limitet produkál a játék, hogy csak lestem. Probáltam 2560x1440 a felbontásts de nem mondanám, hogy jobb a helyzet mert viszonylag megszünik de akkor a kártya fogy el. Valakinek valami ötlet tapasztalt?
Gyakrabban is irhatnátok ilyen arciteturálási külömbségekről megoldásokró jó olvasni.

-
HSM
félisten
válasz
Ghoula
üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy a játékokat úgy fejlesztik, hogy ne nagyon legyen függés az egymás utáni képkockák között (meg képen belül se, nyilván).

Amúgy e téren is vannak érdekes fejlesztések, pl. Polaris-ban az utasítás előbetöltés, de ott is látszik, hogy bár segít, csodát nem tesz a mai kódok alatt...

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Majd ő legariztatja.