- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
-
PlayMax
nagyúr
Folyamatosan beirkálnak különböző felhasználók, hogy semmi bajuk nincs a kártyával, direkt ki jelentik mert látják mekkora általánosítás van ha létezik egy személyes tapasztalat.
Kezdetek óta jelen vagyok amilyen vga kártyát topikban, kiszortunk már számtalan 7790 t senki sem panaszkodott, semmi bajuk.Nem kellene az Asus t erőltetni ezen a szérián, most nem sírna a szátok.
R7 260x egy elcseszett és szénné tuningolt 7790, vlmelyik bírja, vlmelyik nem, ennyi röviden.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Nagya21 #3920 üzenetére
Én is nagyon gondolkodom hogy lecseréljem, de igazság szerint szinte mindent magas beállitások mellett visz FHD n és a 2gb vram rá is segít,keveset fogyaszt,halk és minőségi alkatrészekből rakták össze mindenét jól lehűtve, akkor meg minek cseréljek?
Lehet ha beszerzek egy erősebb kártyát, az már nem lesz ennyire megbízhato és hamarabb meghalna.
Lényeg,aminek köszönhető mindez és tapsot érdemel, az csak a gyártó, mert megoldotta azt a feladatot/szériát tökéletesen,amit sokan mások nem tudtak.
ez itt a reklám része
Sapphire -
PlayMax
nagyúr
válasz
MC Pite #3900 üzenetére
Ide gyere légyszíves mert ebben a fórumban félre fognak vezetni,az a fórum meg egy "kiemelt" részleg.
Nem ajánlott széria a 260x,mert egy gyárilag szénné tuningolt 7790 valójában.
Sokaknak hibátlan,de hát ez szerencse kérdése,sztem ne kockáztass,ted fel a kérdésedet a linkelt fórumban,segítenek a srácok sokkal hamarabb és sokkal többen. -
PlayMax
nagyúr
Én már jártam így,meg a vga hűtő topikban is egy páran.
Ennek ellenére az egyik legjobb vga gyártó még mindig a szememben,nem minden a hűtés,az csak egy segítség, kártya menjen az a lényeg és ezek mennek is sok-sok éveken keresztül általában.Észere veszünk egy ilyen problémát nem szabad sokáig kísérletezni velük,a nagyon meleg egy kártyának sem tesz jót hosszútávon,meg kell oldani a lehűtését házilag vagy bárhogyan.
-
PlayMax
nagyúr
Ez népszerű Sapphire hiba általában,nem a kártya vezérlése romlott el,hanem a ventilátor magja adta meg magát. Csak nagy fordulaton képes észbe kapni,alapjáraton,kisebb fordulaton már nem nagyon pörögnek....
Ilyenkor két megoldás van,vagy rá köti a tápegységre közvetlenül a kártya gyári ventiét és úgy kap elég energiát hogy forogjon folyamatosan,vagy cserélni kell a ventit vagy az egész hűtés rendszert.
-
PlayMax
nagyúr
-
PlayMax
nagyúr
Hali
Vlki tapasztalt már olyant,hogy nem jól reagál a ventivezérlés?
Pl. ha elindítok egy játékot megy fel a hőfok ameddig csak bír,de ha elötte a Driver beállításokban húzgálom a ventivezérlést észbe kap és utána meg jó lesz....Új driver-al kezte,le töröltem felraktam egy régebbit amivel szintén nem változott.
Ez a kártya lenne az....
-
PlayMax
nagyúr
Az ilyen jelenség akkor szokott előjönni egy videokártyánál,ha túl van húzva az órajele,ilyenkor leesik az fps szám,idővel fekete képernyő és csak a hang megy tovább,vagy fekete képernyő majd ki dob az asztalra.
Gyárilag túl vannak hajtva a 260x kártyák sajnos,Milyen videokártyát topikban szívesen felvilágosítottak volna a kollégák vásárlás előtt,hogy nem ajánlott széria....
Nem fog segíteni rendszer újra húzás sem, a 15.7-es driver-el sincs gond,esetleg probáld meg,hogy visszább veszed az órajelet fokozatosan,ameddig elmúlik a jelenség,hát ha....
Szerk.:
(#3759) TIT -
PlayMax
nagyúr
+1
2GB-os Sapphire 7790,19K-ért elhoztam,használom már egy hete legalább,több mint tökéletes....
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Fotonhámozó #3662 üzenetére
Nem kellett volna ASUS-t venned,7790 oldalon csak Sapphire.....
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Fotonhámozó #3659 üzenetére
Vicces emberke vagy....
-
PlayMax
nagyúr
7790-re Windows 10 alá kinek melyik driver a legjobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- VoIP telefonálás
- Nintendo 3DS és DS topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 1 / 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- HP notebook topic
- 90-es években voltam gyerek
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest