- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barret001
addikt
válasz
vargabazzz #4189 üzenetére
"Remélem jó döntés volt" Ez attól függ hogy játszani akarsz-e,vagy tech demokat futtatni.
-
Barret001
addikt
válasz
vargabazzz #4179 üzenetére
Far Cry Primal 40+ fps fullhd felbontáson. Közepes beállítás,van ahol kicsit alatta. Tökéletesen akadás mentesen megy,még így is gyönyörű a grafika.
-
Barret001
addikt
válasz
vargabazzz #4179 üzenetére
Jó kis kártya ez,bőven lehet vele játszogatni
-
Barret001
addikt
Na azért csak sikerült! 84 fok helyett 69fok 8 perc furmark 100%-os terheléssel.Összeraktam ezüst pasztával,épp csak annyit raktam rá,amennyit muszály! 74%-os ventillátor fordulatig ment fel,sajnos ez a hűtő ipari hulladék.
-
Barret001
addikt
Összerakom szárazon,és nem tudom úgy beállítani,hogy a processzor és a hűtőborda hézagmentesen illeszkedjen... Akkor mi lesz ha a paszta is a helyére kerül? Olyan mint ha a processzor ferdén állna a nyákon.
A hűtőborda szélén látható hézagok mérete,nincs összhangban a processzor szélén látható hézag irányával.Ezért melegszik ilyen durván. Nincs meg a megfelelő hőelvezetés... Pedig gyári alkatrészek,és előttem is sokat buzerálták,szépen látszik a sérülés nyomokon.Ventillátor egyik csavarja is hiányzik .
-
Barret001
addikt
Egyenlőre még nem foglalkoztam vele! Ha finoman terhelem csak,(grafika) nem melegszik nagyon. Sajnos apró hűtő van rajta,ki fogom nagyobbra cserélni! Az is furcsa,hogy 2 mp alatt fel tud ugrani 20 fokot! Ezt én csak úgy tudom elképzelni,hogy rossz a borda termikus kapcsolata a processzorral. Finoman terhelve megáll 75 fok alatt,tehát még nem vészes a dolog
Teljesen tiszta minden,szerintem a pasztázás körül van a gond.De ettől még az apró hűtőborda kevés hőt von el.
-
Barret001
addikt
Mi a véleményetek erről a videókártyáról? Terhelve belefut a 84 fokba is...
-
Barret001
addikt
Van itt valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest