- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
Szerintetek haldoklik a kártyám? Konkrétan ilyen foltok jelennek meg gyakran játék közben, ablakváltás közben gyakran zöld csík jelenik meg a kijelző középen és ha a géppel nem csinálok semmit akkor kb 10 perc után már a youtube videók akadva indulnak el hang nélkül. Mellesleg néha egy-egy 1080p-s 60fps-es videóban néha leesik az fps.
Frissen rakott win10 van a gépen és persze a többi cucc sem a leggyengébb a gépemben.
Még van rá garanciám ,szóval azért kérdezem csak ezt.
Egyébként Asus r7 260x oc -
AllTheBest
őstag
Sziasztok, nektek nem szokott furcsa dolgokat művelni a kártya? Ha pl 15-20 percnél tovább ott hagyom a gépet és nem csinálok vele semmit akkor meghülyül és nem hajlandó lejátszani normálisan a youtube videókat és gyakran a hang is elmegy( hdmi-n megy tv-re és a tv-re van rádugva a hangcucc).
Asus r7 260x oc -
AllTheBest
őstag
Akkor megnyugodtam... Én is feljebb szoktam rakni olyankor, mert azt hittem, hogy ez rendellenes. Általában olyan 60%-ra szoktam felnyomni, olyankor általában visszaesik olyan 65 fok körülre.
Más: valaki próbálta már tovább húzni a kártyát?Milyen értékeken marad még stabil?
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! asus r7 260x-em van, oc-s változat. Az rendben van, hogy ha meg van terhelve a kártya akkor felmegy akár 82 fokra is a kártya? Jelenleg még egy teljesen nyitott házam van(kedden lesz egy kicsi normálisabb hűtésű házam). Ilyenkor a venti kb 35%-ra szokott felmenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- CNC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Assetto Corsa Competizione
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Seed szerver topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest