- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
josik
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #3610 üzenetére
Kössz a válaszokat. Megnézem. Csak most meg úgy néz ki bexart a gyerek tabja... Nem akar töltődni. Ternészetesen micro usb- n keresztül enne.. Keresem a papírjait.. :-/
-
josik
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #3598 üzenetére
Nem vagyok benne. Nem letöltött, fejlesztői változat. Ami még zavar nála, hogy nem lehet kikapcsolni! Akár mit állitok be, csak hibernálja magát.
-
josik
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #3596 üzenetére
Jó választás. Szerintem örülne neki a gyerek... :-) Az én gépembe nem tervezek ssd- t. Sőt nagyon semmit. Tavaly cseréltem telót, ami most van azon elolvasok, megnézek, elintézek mindent. Az ágyból... :-D
Írás: Szerintem most még tolják észnélkül a frissítéseket.
-
josik
aktív tag
Én 7- ről váltottam. 8, 8.1 kimaradt. Igen, elég sokat ír.. Emiatt várok is az ssd- vel. Egyébként szerintem stabil, gyors. Én elégedett vagyok.
-
josik
aktív tag
Nem tudom, csak szerencsés vagyok? Van egy asus HD7790, a gyerek játszogat... És még nem volt semmi gond a kártyával (win7 alatt)! Most váltottam win10- re, remélem továbbra sem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest