- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark023
tag
válasz
NyuszyCaster #3454 üzenetére
Pont a sapphire-ról hallok és tudok elég sok garis visszavásárlást. Persze attól még lehet, hogy a márkán belül is a márkásabb a jobb....
-
Mark023
tag
válasz
NyuszyCaster #3448 üzenetére
Szeretnék én is ilyen hőfokot/ fordulatot
Szeretem ezt a kártyát mert amúgy jól elvoltam vele... De többet no gigabyte vga. Mindenesetre addig üzemel a noti.
-
Mark023
tag
válasz
NyuszyCaster #3443 üzenetére
Raktam megint ezüstözött pasztát rá, letöröltem a felesleget de a fesztungot is bepasztázom lassan rajta. Az előző driverrel is ez volt, magas hőmérséklet.
Max veszek egy másik pasztát holnap de ha úgy sem lesz jó akkor megy gariba vissza. (Minden bizonnyal haldoklik a kártya). Igazság szerint nem is merem használni így.
A poén az, hogy sosem volt húzva... plusz az is idegesít, hogy mellé van rakva egy hűtő pluszba egy f8-as aerocool. Ráadásként az előlapi 12cm-est ventit is bekapcsoltam a meleg miatt. -
Mark023
tag
válasz
NyuszyCaster #3440 üzenetére
-
Mark023
tag
válasz
NyuszyCaster #3438 üzenetére
A pasztát most cseréltem már másodszor rajta 3 nap alatt, mondom lehet nem veszi át a hőt a borda de aztán dobtam az ötletet, mert a borda is forró és ugyan úgy 100% a venti, plusz most melléraktam plusz egy ventit hogy az is hűtsön. Azt is maxra állítottam de semmi minusz celsius. Továbbra is melegszik és ugrál a hőfok. Megpróbálom amit említettél, hátha az segít.
-
Mark023
tag
Üdv!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem, vagy észrevételem. Lehet, hogy nem ez a hiba oka de megkérdezem, hát ha valakinek van ilyen tapasztalata, vagy nem vette észre. A mi nap kijött a 15.7 driver és fel is raktam, Amióta felraktam a kártya terhelésnél akár 99 Celsiust is elér. És 100% pörög a venti. A probléma az, hogy előtte a venti nem ment 100% soha szoktam nézni visszamenőlegesen és hallom is ha felpörög. Tapasztalt valaki ilyet ezzel a driverrel vagy lehet e bármi köze ennek az új amd szoftvernek ami csak annyira emeli a gpu-t meg a hőmérsékletet amennyire kell?! (260X tulaj)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest