- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin97
aktív tag
válasz
PlayMax #3937 üzenetére
Nekem is jó a sapphire 260x. (kop-kop-kop) Szerencsére rábeszéltek a kollégák az asus helyett.
Én még akár ezt a szériát is ajánlanám a "milyen videokártyát" topikban, mert olcsóbb mint a konkurens 750(ti), és mégis erősebbek egy picit, mint a 7790-ek. (Sokan nem foglalkoznak a tuningal, hogy ezt behozzák.) Elsősorban a sapphireokra és a rev. 3-as gigákra gondolok, mert ezekre nincs túl sok panasz.
Még annyit, hogy amd vonalon én nem erőltetnék a sapphireon kívül semmit, mert igen jól összerakott kártyák. Talán még egy-két normálisabb hűtésű giga vagy msi ami szóba jöhet. Sajnos már az iceq-k sem a régiek.
Szerk: Jó látni pozitív véleményt is. Általában csak azok írnak, akiknek problémájuk van. Az enyém tavasszal lesz 2 éves, és határozottan jól jártam vele.
-
TIT
veterán
-
woodworm
veterán
válasz
PlayMax #3932 üzenetére
Későn jöttél, már kikoptak. Az eredeti topikban a szétválasztás előtt és ennek az elején jócskán volt jó pár panasz. Kár azon rugózni, hogy melyik a rosszabb, egyik sem hibamentes.
Jöhetsz a másik topik szakértőivel, sehol nem voltak a problémák megoldásánál. Az oc-s asusom majdnem 260x-es órajeleken dolgozik, de csak a "szokásos" ram idle miatti fagyásokat produkálja, ami folyamatos probléma (bár kezelhető), nem a húzásból adódik, hanem éppen az alacsony órajelből. Ez a ram hiba pedig akár a hynix sara is lehet, sok kártyánál jöttek elpida ramosak, lehet azok amelyek nem produkálják. -
MC Pite
veterán
válasz
PlayMax #3917 üzenetére
Igen, használtan (hogy ha nem jön be, kb bukó nélkül tudjam kipróbálni). Mondjuk 25k a 260X OC, +3k a hűtés, ha így nézem ennyit megér. Újonnan passzív Ti-t vettem volna.
A vga nélkül restartnál nincs gond, de jobban belegondolva ez egy W7 upgrade W8ra amit upgradelve lett W10-re,(nem is hibátlan) de q..a nincs időm újból felhúzni és belakni a rendszert csak hogy próbálkozzak. -
maistro566
csendes tag
válasz
PlayMax #3898 üzenetére
Köszi a segítséget, mindenképp előrébb vagyok a dologban, esetleg tudnátok linket adni h hol találok megfelelő ventilátort?Én elsőnek ezt találtam:[link] szerintetek ez megfelelő lenne?A másik pedig hogy tudom rákötni a gyári ventit a tápra, mert ha ez megoldaná nem bajlódnék rendeléssel.
-
Attiti
csendes tag
válasz
PlayMax #3889 üzenetére
Igen itt a lényeges különbség a linken az első oldal közepén ott a hűtő leszedve a Tiéden gyárilag hőcsöves hűtő van az újabb r7 260x re meg már csak gyárilag sima alu hűtő került ráadásul itt már a memóriák sincsenek hűtve.... gondolom így akartak spórolni ennek meg ez lett az eredménye....
-
Joe.36
addikt
válasz
PlayMax #3761 üzenetére
Nem mindegyik van túlhajtva [nekem ez van] lassan 1 több mint 1 éves és még van rá majdnem 2 év garancia és hibátlan a kártya
én csak meglepődve olvasom azokat a durva hibákat amikkel mások szembesülnek. Nálam semmi ilyen nincs.
-
TIT
veterán
válasz
PlayMax #3749 üzenetére
Nem általánosítok nézz szét a neten,2 év alatt tájékozódtam eleget.
Nem vagyok önfejű,ezek tények.Nem vezetek félre senkit 85%-nak csak a baja van vele,te viszont uigen ha azt mondod jó.
Mit gondoltok miért vették vissza és mondták,hogy tudják mennyi baj van vele?
Asus se véletlen adott ki bs ellen biost.
Ti most jöttetek ide,hogy ezekről semmit nem tudtok?
Akkor elöször olvasgassatok,mielőtt hülyeséget írtok!
260X sokkal jobb mint a 7790,ami szintén oc-s.
Gainka: Te kavarsz és nincs annyi gond a 260X-el,több gond van a 7790-el de szakadj már le rólam!
Ne olvass,csak ne beszélj baromságot,de nem olvasod az biztos az elejétől fogva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest