- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
"Több száz ezres hardvereket padlóra küld."
Mint kiderült itt nem a játékkal van a baj hanem azzal, hogy nem bírnak hozzá megfelelő driver-t készíteni a kedves AMD munkatársai.
Ha a game lenne annyira xar akkor mivel magyarázod azt, hogy 580-al meg max-on megy szakadás mentesen?Ahogyan te is írod: "GTX580 3GB/os verzióval még 50-60FPS volt az átlag."
Tehát ezt a "mire optimalizáltak dolgot" el kéne már felejteni és neki kell állni rendes driver-eket gyártani.
Ha ezt meg tenné az AMD akkor nem tudná NV verni mert a VGA-ban meg van az erő de ha nincsen támogatás akkor nem ér semmit a VGA.Hiába van Ferrari-d ha üres a tank...
-
gombcomp
senior tag
Itt van hozzá utiliy is!
Van ennél újabb is csak az vírusgyanús oldalon van.
A BIOS flash is már (trükkösen) megoldható..ha érdekel linkelem. -
Cybertrone
veterán
-
SzlobiG
félisten
Alan Wake-be nagyon jó az NV látni a grafikonokon is. (5870 üti az 580-at).
(#6140) ÁdiBá Eleve ha az 5870 üti az 580-at(amúgy is köztudott hogy nv-n szarul megy), akkor egy 7970CF porig alázza a 480sli-t alan wake-be mióta van AFR támogatás van, szal nem értem mit küzd ez ellen vagy minek örül, de hát legyen meg az öröme.
-
SzlobiG
félisten
Nem tudom nincsen fogyi mérőm.
Próbáld ki ha nem bírja úgy is lekapcsol, de szvsz alapfeszes tuningot elfogja bírni még, de mivel asus és zafírod van így AB-be lődd be 1.1750-re a feszt mer alapból az asus vidj-e kevesebb jóval.
(#6017) subaruwrc Vicc, hogy ilyen-olyan tuning reklámok mennek róla azt nem megy úgy mint egy átlag ref hiába a vrm meg a hűtés ez is ugyanolyan paraszt vakítás mint a DCUII, pedig bíztam benne, hogy jobb lesz.
-
Tirexi
addikt
Jézusom én is ilyen voltam?
A GTA4-et aki tehetősebb volt annó kitolta nem is egyszer.
Anno én is a Crysis 2 miatt vettem két VGA-t mikor kiderült hogy egy 570-el is lazán játszható volt. Szal megbántam...
A gta4 az a fajta optimalizálatlan xar ami alá tehetsz bármit akkor sem megy jól főleg egy Enbseries-el megfejelve. Én is sajnálom hogy ATI-n nem megy fényesen mert én is gta4 fan voltam. De a saját hibámból kifolyólag mondom hogy egy félresikerült játék miatt vga-t cserélni úgy hogy más minden jól megy szvsz hülyeség.
Bàr egy előnye lesz... lehet majd olcsón venni itt ph-n 7970-et. (csak mert most hogy itt az nv lehet nem adod el 120 felett őket) -
Gaboman
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
Ezeknek nem szabad hinni. A Radeon -os eredmények közül egyik sem stimmel, sokkal kevesebb pontot kap, mint amit átlagban szokott pl. 3DMark11-ben.
No meg az OC, az sem lesz mind. 7970 -nek édes kevés a gyárilag belőtt órajel, erről tudjuk is, hogy gyárilag a TDP miatt méretezték alul.
-
Tökmindegy
senior tag
Nem lesz drágább,ez kb már biztos
Másrészt ha megnézed a friss infókat nincs rommá tuningolva 1006 az alap órajele a ref kártyáknak. És még a teljesítménye sem biztos,ma kiderül,de egy tuti. Akinek van egy ilyen radeonja,az nincs miért idegeskedjen ,hiszen gondolom játékokban több mint elegendő teljesítménnyel bír. Az más kérdés ha valakinek fontos,hogy övé legyen a leggyorsabb VGA,de akkor bezony ismét zsebbe kell nyúlni. Ez már csak ilyen.
Ami tény ,hogy az NV IS nagyot alkotott ezzel a szériával ,még ha csak ugyanazt tudja nyújtani is mint az ellenlábasa.Gondolom ezt nem kell magyarázni.
Aztán az is lehet ,hogy ma hasra fogsz esniés nem győzöl feltápászkodni
-
E1even
senior tag
-
Cybertrone
veterán
Nekem meg 2k-s Logim van, és szarok rá hogy mit írkál egy billentyűzet, fogtam és kiminitoroztam, így ott van a képernyő bal felső sarkában
Nem fogsz attól jobban gamelni hogy világít a bill, arról nem is beszélve hogy amint megvetted a felét se éri már, és azért egy billnél az szarabb mint egy kocsinál, az egér még okés drágán(annak van haszna), de a bill... Br nekem 8 nem vagyunk egyformák
-
MPowerPH
félisten
Most nem azért de... Nálam is full hd a maximum. De én 1db kártyával sem éreztem sehol azt az említett beállításomon, hogy elfogyna a kraft. Még csak elő sem fordul olyan, hogy a min. 35FPS közelébe kerülne a game.
Szerintem ha nem benchels, akkor 1440p alatti felbontásokra fölösleges a CF, inkább többmonitoros üzemmódra van értelme. De ez szubjektív vélemény.Én nem gamelek, kifejezetten benchelni vettem a VGA-t.
-
-
Keksz03
senior tag
2db gtx580 pénzkidobás lett volna ráadásul esznek is rendesen! jól jártál a 7970-el sztem is azt a pénzt amit még egy 580ra szántál pár hónap múlva beválthatod egy 7970re akár!
GTA 4ről én inkább nem is nyilatkozok, sztem egy programozási hulladék ráadásul az előző részekhez képest a grafikán túl mindenben alulmarad! egyébként megvettem és a DLC-k nekem is jobban futnak!
-
jones965
Modder
Meg kell nézni a megfelelő helyen.
-
Tody56
aktív tag
Egyenlőre nagyon jónak tűnik ez a 12.3 Rc.
Este egy órát teszteltem. (sajnos hétvégén nem leszek itthon így nem tudok tesztelni)
3dmark11-ben minden alapon 7500-ról 8100-ra ugrott a pontszámom és ami fontosabb én most csak a gta4-el játszok, az sokkal stabilabban fut. Nincsenek hirtelen akkora fps esések, szóval ígéretes.
Gyakorlatban is javulás érződik nem csak mark alatt. -
-
jilian
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest