- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daveoff #18176 üzenetére
Ahhoz, hogy az 1100-on pörgő 7970-est "verni" tudja a 7950-es, olyan kellemes 1220 környékére kell húzni. És akkor ugye a VortexII-est még nem is húztad. Tudom, hogy jó a 7950-es, nekem is az van, kellemesen húzható darab, de azért álomvilágba nem kell ringatni magad és főleg nem másokat.
(#18179) ricshard444
Maradjunk inkább átlag 10%-nál és ugye az 1100-es alapórajel esetén 1210,
(#18178) szasanyi:
Teljesen jól mondod, szerinted.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
daveoff #17989 üzenetére
Tegnap éjjelre elindítottam a kapott kupon-kód segítségével a letöltést az Origin-től.
Szépen lejött reggelre a 14.551,81 MB
Telepítette is de ha rákattintok akkor azt írja ,hogy :A Játék még nem jelent meg.
A Crysis 3 Hunter Edition még nem játszható,megjelenési dátuma 2013. február 21.Még várhatok egy fél napot
-
p87
senior tag
válasz
daveoff #17987 üzenetére
Én megnézném 2xSMAA-val vagy még kevesebb szűréssel ugyanis ez így szerintem úgyis játszhatatlan és akkor már valószínű változna is a kép. Korábbi tesztben 1xAA mérésben 7970GHZ-nak annyi min. fps-e volt mint 680-nak átlgaban, és feltételezve, hogy mindkét oldalon egyforma mértékben gyorsultak a driverek, így ez a helyzet most is fennállhat.
-
Hoorus
őstag
válasz
daveoff #17920 üzenetére
Szerintem is az lesz, de előbb még azért várjuk meg, hogy mit mondanak a saját kártyámról..
Valahogy olyan érzésem van, hogy náluk meg semmi baja nem lesz a tezst alatt.. Hullámzóan jött elő a probléma... A lehető legrosszabb hiba egy hardver-nél.. Néha megy, néha nem...
-
szasanyi
félisten
-
-
GU-81M
tag
válasz
daveoff #17150 üzenetére
Rendben, akkor ez veszem. Gondolom sokkal hűvösebb lesz a kártya, mert batár nagy a hűtője...
(#17152) Garsza: Köszi a megerősítést!
(#17161) DroiDMester: Amiatt döntöttem az asus mellett, mert gondolom a nagyobb hűtés hidegebben tartja a kártyát. A PowerColort, mint gyártót, eddig nem ismertem.
Majd elfelejtettem. Gondolom, hogy egy i5-3570k kihajtja a kártyát?
-
-
Garsza
veterán
válasz
daveoff #17017 üzenetére
Én is az Asust javaslom a hűtésre kényes vagyok és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Eddig nem ment 66°C fölé és a venti nem ment 30% fölé. Ja és 1100MHz járatom a GPU-t tudna többet is csak most nem akarok vele sz....ni.
Ginni27 nél vam 83500Huf ért V2 Asus olyan mint az aláírásomban van. Az árlistáján nem szerepel de én is tőle vettem.
Egyépként a tuningpotenciál nem márka függő.Gubrush
Lehet hogy érdemes mert nemsokára jön az asus ujj egy GPU-s csúcskártyája lehet lejjebb nyomja kicsit az árakat. de ez csak személyes vélemény. -
Garsza
veterán
válasz
daveoff #17008 üzenetére
Egyenlőre hagyom így majd ha lesz kedvem tesztelgetem és kitapasztalom mi az a max amit tud. Most inkább játszok mert már 1 hónapja nem játszottam egy normálisat mert ideiglenesen 7770 em volt. Meg az sem biztos hogy FX-6300 4,2GHz érdemes tovább húznom mondjuk eddig mindenhol 100% kon ment a VGA
redzsi84
Nem tudom milyet akarsz venni 7950 vagy 7970.
Anyit tudok segíteni hogy nekem ma hozta a postás az Asus HD7950-DCIIT-3GDR5-V2 kártyám és nagyon meg vagyok vele elégedve.
kapásból belőttem neki 1100MHz GPU és 1500MHz RAM és tökéletesen megy max 66°C melegszig és a venti még nem ment 30% fölé. -
-
xatos3
senior tag
válasz
daveoff #16987 üzenetére
na ez egy nagyon jó kérdés, nekem volt amúgy tapasztalatom az asussal:
régebben vettünk egy asus laptopot, (kb 2006) fater regisztrálta is a notit az asusnál, és fél évvel később kaptunk egy emailt hogy a mi készülékünk is beletartozik abba a szériába amiben gyárilag rosszak az aksik, és vigyük be egy asus disztribútor boltba
be is vittük szegeden, és láss csodát, kicserélték helyben az aksit !!!
és arra új 1 év garit kaptunk, na ez piros pont az asusnak
szóval LEHET hogy bepróbálhatnád
-
-
Asbee
veterán
válasz
daveoff #16831 üzenetére
Csak kis terhelésen, berezonál a hűtő burkolata, és az ad ilyen hangot, olyan 15-17% körül, érdekes hogy ha manuális állítom be úgy nem tudom reprodukálni. Ha ilyenkor éppen ráteszem az ujjam már csöndben van. Egyébként hőfokok nálam is hasonlóak. 1,140-1,160V (gpu-z által mért) 1200-as Gpu.
Más:
Érdekes hogy Beta 4 driver óta, a vga ventije kevésbé kapcsol fel terhelésre. Vagy ez lehet attól, hogy a proci hűtőm, most vga felől szív? -
BeLucZ
addikt
válasz
daveoff #16464 üzenetére
én csak azért furcsálltam ezt mert nekem utoljára nagyon régi gpu z fagyasztotta ki a gépet még amikor egy mobil geforce 7600oson inditottam be, azóta nem volt ilyen gondom és eddig a 7970el is tökéletesen működött de felraktam a 0.6.7et és a 13.2 bétát és kb 10ik inditásnál ezt csinálta, nem értem miért nem tudják crashmentesre megcsinálta a progit, vicces hogy egy sima információs progi az adatok kiolvasásakor csonttá fagyasztja a gépet
-
BeLucZ
addikt
válasz
daveoff #16457 üzenetére
pedig már kezdtem aggódni, hogy meg akar halni a vga
jajj csak neee
sejtettem hogy bug, mert régen is volt hogy előfordult, csak rettenetesen bosszantó tud lenni, valahogy allergiás vagyok a random fagyásokra, ahol csak a reset segít
Ha jól látom radi8tor1 kollégának is 1 gpuja van jelenleg és azt írta neki is fagyott, úgy látszik nem csak a CF-et érinti
-
-
szasanyi
félisten
válasz
daveoff #16350 üzenetére
Most már én is! DroidMester testre szabta nekem (amennyire lehetett BIOS szerkesztő nélkül) a Sahhpire nonBOOST BIOS-át, mellyel megszűnt minden korábbi probléma. Hűvösebb, halk marad és jó a teljesítmény is.
Persze a a BIOS kapcsoló 2. állásában meg van a gyári BOOST BIOS, de emellett nincs értelme azt használni.
-
-
p87
senior tag
válasz
daveoff #16332 üzenetére
Én pedig ezt mértem:
7970-es kártya light-os 1050/1500 MHz-en, Airport map, minden Very high, SMAA Medium 2TX -en.
Több 5 perces Fraps benchet nézve az átlag fps mindig 58-60 között, a max 70-80 között, a min 30-45 között.Azt észrevettem én is, hogy a Museum pálya jobban zabál.
Elvileg a héten lesz új BETA driver kíváncsi vagyok lesz-e gyorsulás.
-
-
szasanyi
félisten
válasz
daveoff #16221 üzenetére
És melyiket lehet felülírní, a 1. vagy 2. BIOS-t? Illetve melyik program ismeri fel, melyikkel lehet frissíteni? Gondolkodom, hogy felteszem a normál, nonBOOST BIOS-t, és kipróbálom úgy is. Sapphire kártyánál egyszerű volt DOS alól is, mert saját programja van + a BIOS, gyakorlatilag készen.
-
Tomix24
addikt
válasz
daveoff #16008 üzenetére
Basszus tényleg...
Nem Fullban futott le.. Egy kis monitorra kötöttük, az meg max ennyi. Igaz - igaz..
Kosvol igazad van, de akkor írd ki mire gondolsz, mert 1080-ben gondolkodom már minden kijelzőnél
Na majd legközelebb... A 3Dmark volt a teszt lényege, jó erős proci mellé bedugva. Top 10-be belefér elvileg.(#16010) szasanyi
-
Perillustris
senior tag
válasz
daveoff #15895 üzenetére
Persze, azt értem, bár érdekes, hogy a tegnapelőttit nem érzékeli újabbnak... 900 az alap.
1025-nél is fagyott a BF3.
Lehet, nem erőltetem tovább, inkább játszom, s ha egyszer elfogy az ereje, visszatérek a témához. Végül is az 5850-essel is tudtam játszani (szintén alapon) FHD-ben, akkor egy 7950-essel nem kell izguljak.
-
-
-
válasz
daveoff #15797 üzenetére
Hát a te CPU -d nagyon meg dobja az össz pontszámodat, neked 1328.at adott a cpu ra én csak 1081.et kaptam a prociddal bőven 15.k felett lennék
BeLucZ: igen léggel de azért nem Stock Dual-X hűtéssel, bár a gyári hűtővel is ment 1275/1675.öt -
BeLucZ
addikt
válasz
daveoff #15701 üzenetére
felőlem vehet dual procis x79-es alaplapot evgasat és belerakhat két teljes értékű xeont is sandy -e ből ami a 3970xnek a teljes értékű 8 magos változata
határ a csillagos ég
(#15706) Rabbitf_24: ne higyj ezeknek a mendemondáknak, kell a bika cpu hidd el jól megrántva, mert napjaink optimalizálatlan fos port játékainak a cpu optimja nem túl jó és nem egy játékban vannak cpu intenziv jelenetek és illuzióromboló tud lenni mikor beesik nagyon az fps a cpu miatt
-
kovsol
titán
válasz
daveoff #15694 üzenetére
Eredetileg 3570k -t írta, utána csak rákérdezett a 3770k -ra, utána meg i5 3770 -t beszélt. Ha megteheti vegyen 3770k -t egyértelmű, de ha nem telik a K -s i7 -re abban az esetben nem biztos, hogy jobb választás.
Egyáltalán nem találsz tesztet ahol i5 el tesztelnek, hacsak nem i5 -t magát tesztelik... teszteknél mindig próbálják berakni a csúcs procikat. És azokat is tuningolva nem véletlenül... De egy olyan játéknál ahol az órajel számít és nem az hogy 6-8 ... magos a proci akár ha létezni lehet egy i3 K -s proci is ugyan úgy teljesítene. -
BeLucZ
addikt
válasz
daveoff #15694 üzenetére
kérdés hogy csak játékra kell e neki, mert ha igen, akkor tényleg felesleges 30kt kidobni az ablakon
(#15695) Rabbitf_24 : olyan proci nem létezik, de ha szerzel, eskü megemelem a kalapomat
ha egy 3570k szénné huzva nem hajt ki egy 7970cfet akkor mi hajt ki ?
én bemerném rakni a másodikat is simán, 4,5 ghzes cpuval mennének azok mint a bűn ahol kell, ahol meg 200 fpsem , leszarom hogy cpu limit van -
xatos3
senior tag
válasz
daveoff #15686 üzenetére
és ez?
gigabyte z77x-up7
-
BeLucZ
addikt
válasz
daveoff #15656 üzenetére
hardverkerben volt meghirdetve jó áron, a képen fekete nyákos ref 7970 volt, tudtommal a matricán kivül 0 különbség van, meg talán a bios különbözhet, erre mikor vettem ki dobozból kék nyákos csufság fogadott, de a szoftveres feszállitás lehetőségének hiánya és a vga antituning volta tette be nálam a kaput végleg
-
-
-
franconero
csendes tag
válasz
daveoff #15490 üzenetére
A képen szépen látszik, hogy keskenyebb hőcsövek kellenének, hogy mind hatásos legyen. De vajon a Giga hűtése jobb?
Most még jobban elbizonytalanodtam, hogy melyik 7950 legyen, sőt, még az is kérdésessé vált, hogy egyáltalán elég lesz-e. Valószínűleg igen, mert játékot csak ritkán futtatok, az utóbbi években nemigen volt időm rá, ehhez még egy 7950 is nagy luxus. -
lowzor
veterán
válasz
daveoff #15430 üzenetére
Ez igen...
Physics score alapján majdnem 2x erősebb a procidMondjuk tudom, hogy a ram is benne van, de akkoris..
Amúgy 1,180 körül szerintem. Csak ledroppol(#15433) ricshard444:
Érdekes, mert nálam ugyanolyan kártyával 1675-öt megy. Amúgy úgy vettem észre, hogy 1600-nál már szinte semmit nem számít a ram tuning.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged