- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
Borisz76 #42138 üzenetére
Velem is ez volt egy éve. csak 90% fölött indult be a másik. Ugyan olyan vapor x em van. 2x8pines ( tuningosabb verzió )
Én egy R9 280 (x nélküli) komplett hűtőjét vettem meg tőlem 50km-re elmotoroztam érte nyár volt... 2000 Ft ba került, ugyan olyan ventilátora volt annak is. Ráraktam, azóta forognak gond nélkül
PWM vezérlő szállt el a ventidben valószínűleg. Ezt kétféle képpen lehet megoldani. Fix 12v ot adni neki kis átforrasztással. Vagy azt csinálni amit én csináltam. Esetleg rakni rá idegen ventilátort még.
-
Speed®
titán
válasz
Borisz76 #42140 üzenetére
Leginkább Alie/Ebay/stb., itthon nem jellemző, hogy tartanának, de keress rá. Nem feltétlenül kell gyári, lehet ~azonos specifikációjú / kialakítású is, van olcsón. Persze azonnali megoldásnak az is jó, amit írsz, csak ugye kérdés, meddig bírja egy ki tudja miként használt használt venti..
-
válasz
Borisz76 #42115 üzenetére
Egy 5 portos HDMI splitter-be megy bele a pc-s hdmi kábel,és annak a kimenete megy bele a tv-be,a hdmi elosztóba megy még a beltéri hdmi-je is,és néha rákapcsolom a mobil-t,vagy a laptopot is,
Mindig az utoljára kapcsolt eszközt érzékeli,és annak a képét adja be,ha egyszerre több eszköz van rajta akkor tudom egy távirányítóval váltani ha másik eszköz képét akarom nézni
Ha megy a tv,és bekapcsolom a pc-t,érzékeli,akkor be kellene adnia a pc képét windows 7 alatt be is adta mindig,windows 10 alatt is sikerült már egyszer,de akkor pont nem akartam nézni a pct a tv-n,és akkor meg is jelent az eyefinity menü a Radeon beállításoknál,de amikor nem kapcsolódik akkor nem jelenik meg,és nem érzékeli a tv-t -
orc88
őstag
válasz
Borisz76 #42032 üzenetére
Másfél órát futott a 3GB-os VRM Stress, és a FurMark hiba nélkül (artifact sem volt).
Gondoltam indítok egy lol meccset és még a töltő képernyőn megállt, restart ezután kb 5 percet bírt.
Kezdem azt hinni, hogy nem (csak) a 7970-nel van baj, hanem valami mással (is). Nem igaz, hogy másfél óra benchmark alatt nem jön ki az ami játékban 5-25 percen belül igen. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Borisz76 #41891 üzenetére
& akela91 - Köszi srácok! Megnézem milyen, igaz én ezer éves játékokkal játszom. (Mafia2, GRID...)
Viszont tegnap este előbbivel játszottam és nem óhajtotta visszavenni az órajeleket, olyan volt, mintha HD filmet játszanék le. GPU 500MHz, Memó 1650MHz.
Process explorer semmit nem mutatott, de lelövöldöztem mindent ami szóba jöhetett volna. Restart megoldotta. Ha jól emlékszem most 16.10(.1/2) van fent. -
Extremex
tag
válasz
Borisz76 #41162 üzenetére
Betelefonáltam közben egy helyi pc üzletbe lenne dp-hdmi adaptet 2xxxft-ért,kábel pedig 3xxxft-ért
A videokártyához pedig van dp-minidp átalakítóm.Nem tudom sok lenne-e neki már a megszakítások?
Azt mondta az eladó telefonba hogy van náluk minidp-hdmi adapter is de ő úgy látta hogy az csak 30hz-et tudott.
-
Raggie
őstag
válasz
Borisz76 #40999 üzenetére
Anno a 7950-emet én is újranyomtam MX-4-el és én is legalább 5-8 fokot nyertem.
A mostani R9 290 Vapor-X-em már CLU-val pasztáztam újra, de 1-2 fok lett csak a különbség.
De gyanítom, hogy itt valami nem stimmel, mert ezt a CLU-t azért kicsit nehezebb felvinni, szóval most hétvégén megint újrapasztázom hátha jobb lesz...SZERK:
Amúgy a 79XX széria nekem is nagy kedvencem! Fájó szívvel váltottam, és mivel a kártyám az öcsémhez kerüt ezért a pályafutásár továbbra is figyelemmel tudom kísérni és kísérem is, mert úgy a szívemhez nőtt! -
AeSDé Team
őstag
-
Speed®
titán
válasz
Borisz76 #40897 üzenetére
Nálam Thermal Grizzly került rá, ami laza dupla értéket hoz mW/K szinten, de ez is kiégett ~1 hónap alatt, ill. romlott ~10°Ct, szóval ha szerzel rá való témát (CLU, Phobya LM, stb.) és fixálod az IHSt egyúttal, tippre komoly javulást tapasztalhatsz. Feszültségnek meg nézz utána mennyi is terhelve..ha nem állítottad, csak autoOC, tuti túltolja a lap. Nálam magas VIDes proci van (1.1725), ez 1.25Vot kér..a tiéd valszeg kevesebbel is beéri, jobbak szoktak lenni az i7Kk.
-
Speed®
titán
válasz
Borisz76 #40894 üzenetére
Ott valami nem kerek akkor :S Nálam a 3570K gyári állapotban felment ugyan 90°Cig 4.5re húzva, de skalpolás után ~60°Con megállt (LinX alatt!)..miközben nem is CLU van a sapi alatt, hanem Grizzly paszta. Azóta romlott az érték 10°Ct, normál paszta ugye offolódik ilyen helyen, de LM kerül majd rá véglegesre és visszaáll a rend. Mennyi feszt kér 4.5Ghez?
Cserélni ezeket tényleg nem éri meg..Skylakere sem. VGA kell jobb és ennyi.. -
válasz
Borisz76 #40892 üzenetére
Szigorúan saját vélemény, de én még a 3570K-t sem láttam sehol kihajtva, legalábbis az elérhető árrégióban, FHD felbontásnál. Innen kezdve nem a teljesítmény, hanem az extrák azok, amik miatt a váltás indokolt lehet (USB 3.1, Type-C, NVe SSD-k, stb).
Szóval én most úgy vagyok vele, hogy a 7950 még mindenhol elég FHD-ban, a múlt héten a Dual-X hűtést leszedtem róla, rászereltem két 12cm-es ventit, amelyek mellett szépen elvan 1080/1525Mhz-en, sokkal csendesebben, mint valaha, és kész. Majd ha már az új kártyák kint lesznek pár hónapja, és az áruk talán elkezd lefele menni, meggondolom a VGA cserét (nagyon várom a Polaris-t, de a jelek szerint a GTX1070/1080 megint csúnyán alájuk vág), de CPU terén egyszerűen jelenleg nincs értelme a cserének. Egy komplett Skylake i5-re váltás aligha állna meg 150e Ft alatt, és nyújtana max. 20% teljesítmény pluszt, amiből általános felhasználás közben jó, ha 5-10% realizálódik is? Kösz, de ez nekem nem üzlet, akkor inkább elmegyek nyaralni abból a pénzből.
-
válasz
Borisz76 #40890 üzenetére
Egész pontosan i5-3570K -> i7--3770K -> i5-3570K, egy hétig volt bent az i7 a gépben, majd ment vissza az i5.
Nem volt mérhető sebességelőny az i7 esetén, nem a CPU a limit, hanem a VGA a játékoknál (FHD, full részletesség akkor még), az egyéb felhasználási területeknél (videó editálás, grafika, stb.) meg a RAM volt inkább hasznos. Szóval nem érte meg az i7 az árkülönbözetet, nagyon nem...
-
-
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Borisz76 #16459 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni de szornyen megy vele, komolyan. Minden maxon full hdn van amikor beesik 40 fpsre. Ha azt a tunningot hasznalom -cata max- amit a BF3 es a tobbi jatek siman bir: a wot fagy. Azota ilyen, hogy optimalizaltak radeon kartyara a jatekot
Osszegezve: xar, ahhoz kepest hogy mit nyujt latvanyban a bfhez kepest.
-
rankesz
veterán
válasz
Borisz76 #13825 üzenetére
Szerintem ez most eléggé kihagyhatatlan ajánlatnak tűnik, bár nem ismerem a sorozatot nekem még 6950-em van, de árgépet megnézve nagyon jó az ára.
Jaaa, és never settle akciós, tehát játék is van hozzá, amit ha eladsz, akkor még olcsóbban jössz ki akár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest