- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
-
kockaharcos
senior tag
válasz
SzlobiG #11326 üzenetére
legújabb atiflash-el ráment, valamiért az egyel régebbit töltöttem előbb. Tehát most jó
De az is kiderült, hogy 1050MHz-ig stabil, 1100, majd 1075MHz-en teszteltem volna, de fagyott. 1100-on kb 10 másodperc, 1075-ön 10 perc.
Hogyan adhatok neki feszültséget? Sajnos az a módszer nem működik,vagy pontosítani kell, mint ami HD6950-nél működött.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
SzlobiG #11309 üzenetére
A jövőre nézve vettem, +10 fps-t lesz@rom igazából.
Most 70-120-130 fps között ingázik, teljesen vaj sima ez is, játszok a dirt showdown-al is, ahol a 680 néha elhasalt sajnos.Meggyógyult a kártya úgy fest, 1050-en megy alapfeszen, hogy tudom feszemelésre bírni? CFG átírása,mint anno 6950-nél?
12.8-al nem értem miért nem fut, igazából nem is érdekel, elkeseredtem, és ideges voltam. Most semmi baj kb.
A hőmérsékletek nagyon meggyőzőek, nem bántam meg a cserét, ha így marad minden.A fan tachometer viszont most is 462634634 számokat mutat, erre nincs valami gyógymód?
-
-
-
-
-
-
Varázslóó
senior tag
válasz
SzlobiG #11007 üzenetére
Hát szana szét húzva se jobb szerintem
6970 nél max 5% jobb a 7870 en...
és GTX580 erősebb a 6970 nél jóval... szóval egy jó 50% gyorsabb a GTX680 an ....
a 7870 nél akkor 30-35% OC val se lenne seholmax 5% al 7950 felett
Elgondolkoztam és 7970 es CF szerintem elég lenne a játékoknak 1-2 évig még talán...
1920x1080 ba -
-
gabipaci
őstag
válasz
SzlobiG #10955 üzenetére
Én úgy kezdtem, hogy manuálisan 100%-ra emeltem, hogy meghallgassam.
BF3 alatt eyefinityben felment a hőfoka a VGA-nak 75 fokra kb 3 perc alatt. KB 70%-ra teketr a venti, de majd hétvégén lesz egy kis időm, csinálok teszteket.
Az pont nem érdekelne, hogy kint mit hallanak a zajból, de mivel kint csend van, idebent is feltűnő.
Már az asszony is megjegyezte, hogy reméli rakok rá vízhűtést.
Pedig 2 napja még pont az ellenkezőjét mondta...Ezek a VGA-k referencia nyákosak? Ezt honnan lehet tudni?
-
haddent
addikt
válasz
SzlobiG #10953 üzenetére
Nekem is hangos a Vapor-X (elvileg hasonló ventik?). Nem zavaró, sőt
, de bizony régi Giga GTX460 -hoz képest a fejem leviszi.
Egyébként egy kis mini teszt ha érdekel vkit: 3DMark11 - P9120 -
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
SzlobiG #10704 üzenetére
Ha lekorlátozzuk a számításokat csak GPU-ra, akkor minimális mértékben használja a CPU-t (pl. 1GPU + 0,5%CPU), egyébként ha CPU számítás is engedélyezve van, akkor maximálisan leterheli az összes magot/szálat. A GPU-s számítás többszörös (2x-10x) GFLOPs teljesítményt nyújt a CPU-val szemben. Összehasonlításként egy i7-3770 ~90 GFLOPs, míg a HD7950 ~2800 GFLOPs számítást produkál. Ez már elég nagy (~30x-os) eltérés.
-
leonel
aktív tag
válasz
SzlobiG #10639 üzenetére
2012.09.21 13:01 -kor az alábbi termékeket rendelte meg a(z) '*********' rendelési számon:
1 dbSAPPHIRE 11196-09-40G HD7950 3GB GDDR5 VAPOR-X OC PCIE + Sleeping Dogs
86.954 Ft (68.468 Ft)
Rosszul emlékeztem: 86900 - nem 86500.
Bár én azt hittem levonja a pontokat, de úgy tűnik nem... -
ÁdiBá
veterán
válasz
SzlobiG #10621 üzenetére
Így van. Gpu-zvel néztem, Aidával, és semmi. Nem változtatott feszültséget, maradt mindig 1,170V.
Próbáltam TRIXX progival is. Ugyan az a helyzet.
Most GHZ Edition BIOS-al se változtatja meg a feszültséget, GPu-z és AB szerint 1,076 ill. 1,082V üzemel terhelve 1050/1500 on.
Most 1160 nem is tudom járatni a kártyákat hiszen eddig ahhoz 1,170V használtam, és hiába állítom annyira, nem módosítja a feszültséget a program.
Úgy hogy egyenlőre marad 1050/1500. Talán egy két hónap múlva lesz GHZ-ra is progi amivel húzni lehet. -
-
ÁdiBá
veterán
válasz
SzlobiG #10571 üzenetére
THx! Már szedem is. Egy két programra kíváncsi leszek, mennyit gyorsult, javult a crossfire hatásfoka.
(#10560) SzlobiG Sajnos egyenlőre csak kipróbálás alatt volt a játék, warez verzióban. Én nem estem tőle hanyatt hogy ezt megvásároljam. De a haver megnézte a 680SLi-vel, gondoltam én is rápillantok.
Viszont a mért adatokat picit furcsállottam hiszen prohardver is kipróbálta ezt a játékot, ott meg ezeknek az FPS-nek csak a töredékét mérték.
De most már értem hogy végül is miért.
Nem futott az egyik effekt. -
-
ÁdiBá
veterán
-
-
-
norb55
őstag
válasz
SzlobiG #10453 üzenetére
Engem meg a multi része nemérdekel, végigtoltam egyszer, jó volt szép volt és elég is volt , de a lényeg, hogy nem fogadott még soha hibaüzenet
Nemtudom melyik a felháborítóbb, ha 60 vagy 70FPS-el játszól vagy ha játék közbe kidob egy olyan hibával hogy az AMD catalyst drivere leállt egy váratlan hiba végett
vagy ami a leggroszabb, hogy nemindúl el a játék .
Én inkább játszok 60FPS-el, de legalább stabilan
-
-
-
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
SzlobiG #10053 üzenetére
GTX690/7970CF Kb egyformák talán gtx erősebb
fx 8120/ 3770K! 10 fps különbség. Ami nem ér meg kb 180-250K költséget.
------------------------------Tehát most őszinte embereket kérek. Akiknek I7 proci van a gépben! 3930K, 3960X, 3770K, 2700K! és 7970CF et használnak vagy hasonló teljesítményű kártyákkal!
Az legyen szíves megmondani, hogy BF3 online Ultra beállítás mellett mennyi a min. FPS értéke. A pálya is fontos, kérlek ezt is írd le! ( pl: Golf of Oman )
De tényleg csak őszinte véleményt kérek. Nem szeretnék csak viccből dobálózni a pénzel.
És nem, nem csak BF3 ni kell, csak ezzel játszok többnyire. + grafikázni is szoktam.
Köszönöm! -
-
szasanyi
félisten
válasz
SzlobiG #9949 üzenetére
Persze, tudom.
Szóval, ha vki érdekel a Rage: kipróbáltam, a konfigommal jól fut, sebesség és textúra problémák eddig nem jeletkeztek.
Nyilván a driver az ami a GPU-nál fontosabb, és úgy tűnik az is jó lett végre. A megatextúrázás miatt van egy minimális textúra popup, de nem zavaró mértékű. Sajnos itt - eltérően a GTX kártyáktól - nem lehet bekapcsolni a GPU transzkódolást, így a tesztérték csak 44 szemben a GTX560-TI 184-es értékével.
ricshard444: nem egészen random a Rage futtatásának problémája. GTX560-Ti kártyával sosem volt gondom, míg az AMD/ATI esetén az update 2 után is. Úgy tűnik ez a driver és a Tahati fekszik neki, mert ez jónak tűnik.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
SzlobiG #9837 üzenetére
49,2 FPS lett, de csak 1100/1500MHz-en tudtam megnézni.
Resolution Width: 1920
Resolution Height: 1200
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
BeLucZ
addikt
válasz
SzlobiG #7338 üzenetére
na igen, a szerver lagg sem elképzelhetetlen, itt nem a karikkal lesz gond az tuti, mert se képhibát , se más rendellenességet nem figyeltem meg én sem, teljesitményt sem kell optimalizálni mert egy kávédarálon is elfut 100 fpssel, majd ha csökken a terheltség nem lesz gond
-
TTomax
félisten
válasz
SzlobiG #7270 üzenetére
Ez nem lightning
ez a mezei OC-s ref.... nagyon jó áron tudtam megszerezni... egy giga windforce670-ért indultam,és ez lett belöle,olcsóbban plussz a három játék...
Lehet majd lesz cf is ebböl,mert pofátlan áron van... 7950 ára körül hoztam el... a 680 nekem spec nem tetszik... kiváncsi vagyok mit tud bf3-ban ez a kari... -
E1even
senior tag
válasz
SzlobiG #7144 üzenetére
Jó lenne, ha lehetne kapni Mo-on (a PC Gear-en kívül), értelmes áron.
AMATŐR: A PowerColor sem lenne rossz de azt általában 2 év garival (van ahol 3 év, pl.: Oázisnál) találtam.
A HIS-ről pedig sehol sem találtam meg, hogy hány év garival adja a kártyáit, és sajnos elég kevés helyen szerezhető csak be.
Ezekre a gyártókra írták még, hogy viszonylag jó kártyákat adnak ki. -
Cybertrone
veterán
válasz
SzlobiG #7052 üzenetére
Hírtelen meg nem tudnám mondani hogy a 680-nál van e.. de min fps-ben stabilabb az biztos eddig ennyi derült ki számomra!
Jó lenne ha kezdene a tisztelt game megcsinálója ezzel a szarral valamit mert hihetetlen... Holnap ráfekszek és keresni fogom game közben a hibát, hát ha felfedezem érdemben!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SzlobiG #6864 üzenetére
Hasonló bug mintha lett volna egy korábbi szériával is. Ott mintha a memória-órajel váltásakor lett volna ez a villogás.
Engem az érdekelne, hogy ez a bug vajon AB nélkül is fennáll-e?
(#6884) Abu85: Ez akkor azt jelenti, hogy ha a 3rd party cuccal kitesztelt órajelet beleégetem a BIOS-ba, akkor a "probléma" (a 3rd party cumó igényével együtt) kiküszöbölhető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged