-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
BF3-ra is overkill, most egy GTX 480-nal nyúzon full hd ultra-n multiban. 60 fsp-re fixálva alapon hajtva 70%-99% között ugrál a gpu usage, leginkább 85-90%-on van.
Cybertrone: Ennyi erővel 7970 tri-crossfire-rel is pöröghet 99% gpu és 250 fps van, értelme van ? nincs. 60 fps fölött minek menjen a gép, így hűvös is (67 fokos) és még mindig van benne tartalék.
-
TESCO-Zsömle
titán
Én ref Asus-t veszek, ha nem találok jobbat. Ahhoz ott a SmartDoktor, amivel ki tudom tolni a CCC órajelkorlátját, aztán többet el se kell indítani. Tesztelés után pedig kap a cucc egy módosított BIOS-t.
ÁdiBá:
1 - A hűtés hangja nem érdekel. Vizesblokk lesz rajta.
2 - Nagyszerű.
3 - Na ez már kevésbé az. Zero core nem igazán érint, mert nálam ezek a monitor/vinyó stb kikapcs dolgot Win alól tiltva vannak. Most az nem fog földhöz vágni, hogy 5W helyett 50-et eszik IDLE. A várható 300-hoz képest már az is baráti. A "nem veszi vissza az órajelet" már problémásabb lehet, bár fogalmam sincs mennyit zabálhat full órajelen, ha nincs terhelve... -
Tőlük az isten ments!
Komolyan mondom, volt velük tapasztalatom.
Jó áraik vannak meg minden, de a garanciás ügyintézésük az csapnivaló.
Nekem egy SSD-m volt tőlük, és volt egy 2 hetes időszak, amikor úgy nézett ki hogy bebuktam mert senki nem tudta merre jár.
Az ügyfélszolgálatos azt se tudta melyik bolygón van.
Soha nem felejtem el, amikor már sokadjára érdeklődtem, hogy mi van már, mondta hogy megvan az ssd, ki is cserélték, és másnap adják postára. Erre a beszélgetésre kb 15p-el csengetett a postás. Az ssd volt benne.
Mondom ez igen, 15p alatt ideért Franciaországból -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Én azt mondom, hogy ha csak nem szorít pisztolyt a tarkódhoz a vágy hogy "húnekedmostazonnalkellalegújabb", akkor kicsit nyugodtan várhatsz
Ezek még a bevezető árak, szinte biztos, hogy ez még csökkenni fog (ha nem is sokat, de 10-20k-t biztosan). Még egy héten belül vagyunk, ezek még a nagyon durva árak szerintem (az itthoni árak amúgy is durvák lennének a szar valuta miatt, de erre még rájön az hogy keresni is akarnak vele)
6970-et el tudod adni 70-80k körül, és még legjobb esetben is (ha apróról veszed - 160k) még egyszer ennyit rá kell költsél.
Innentől kezdve tényleg neked kell eldöntened
-
- = Zk = -
félisten
adatlapomon a konfigom.
szal ide vennék egy 7970-et, max 1920*1080-ig tolnám a játékot.
szvsz lenne pár map, aholbekarcolna a szerkezet. a 7970 már igencsak FHD fölé van belőve... vagy tévedek?!szerk:
én csak FHD-ben szeretnék HIGH/ULTRA módban "közepes"/max élsimítással nyomúlni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest