- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Sontir Fel #33495 üzenetére
még nem próbáltam, eddig mindent vitt alapórajelen a páros.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Sontir Fel #33483 üzenetére
jól néz ki a reaktor.
a CF miatt le kellett vennem...
azér tükröződik jobban, mer ez lájtning írted? villámlik villódzik tükröződik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sontir Fel #33483 üzenetére
De lehet monitorozni, nekem Afterburner simán monitorozta. Igaz nem GHz edition volt, hanem sima. De szerintem nem ez a gond, hanem CF miatt nem aktív a 2. kártya idle állapotban.
A nyuszi édi.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Sontir Fel #33479 üzenetére
Megkértem egy szakértő barátomat, hogy ő is lesse meg a kártyát. Szerinte rendben van
Javasolni fogom az msinek, hogy ne hozzon szégyent a légierő új gépére, és keressen a kis barátomhoz hasonló motívumot a következő kártyájához
Beépítés:
Pöppet nagyobb mint a ref, nem is tudom visszatenni a kártyahűtő 12 centis ventit mögéjük
A felső ventim kék, az első nagy pedig piros. Eddig nem tudtam dönteni, hogy melyik színvilág marad meg, de ha marad a lájtning, akkor kékesedni fogok
Egy kör BF4:
-voltak textúra hibák, egy picivel talán több mint a referenciával (1200/1575 tunning a refnek) de olyan szörnyűséges dolgokat nem tapasztaltam, mint amiket feltöltöttek ide;
-nem cseréltem drivert, a beta 8 van fent, minden körülményt szeretnék változatlanul hagyni a refhez képest;
-hibák: helikopterezés közben messze, a pálya határon túl néhány textúra villogott illetve IRNV használat után - tank, lav - a normál látásnál voltak hibák, kellett egy másodperc hogy a fények helyre jöjjenek;
-érdekes: mintha minden sokkal jobban tükröződne és fénylene mint a referencia karis játéknálAdatok:
-kb 30-45 perc játék után a HW info szerint: gpu clock max 1150, átlag 867; memória max 1500 átlag 1038; a venti max 56%-ra ment, füles miatt észre se vettem; gpu max: 59 fok.
A VRM-met nem lehet monitorozni ennél a karinál??
-
Weareus
addikt
válasz
Sontir Fel #33442 üzenetére
Csak offban: a tápod 720 wattot tud a 12 V-os ágon, a 7970 tdp-limitje (2x) 300 W (250 W alap, + 20%), akkor "marad" 120 W a cpu-nak (durva közelítéssel). Mondjuk azt kéne tudni, hogy a cpu-d mennyit kajol ezen az órajelen, de ha jól sejtem a max tdp-je 95 W körül van. Meg persze ott van a többi kis fogyasztó... Ill. azt is bele kell számolni, hogy a 720 W egy elvi maximum, ezt meg kell még szorozni a táp hatásfokával (pl. ha 85%-os a hatásfok, akkor 0,85-tel, stb...)
Nekem mondjuk 850-es Corsair-em van hasonló konfigra és még csak nem is melegszik.
Ha bővebben érdekel a dolog, akkor a tápos topikot javaslom..., ill. találsz a neten ilyen számolós oldalt is, ahol a legördülő menükből ki kell választani a fogyasztókat (winyó, ssd, cpu, vga, ventik, romok, stb.) és kikalkulálja a progi, hogy mekkora táp szükséges az adott konfighoz... -
MM
őstag
válasz
Sontir Fel #33442 üzenetére
Szerintem csak Peak-ben mehet fel, vagy Prime95+Furmark esetén 800W körülre, "normál" használatban még tuning esetén is 550-600W NAGYON maximum.
Bár lehet, hogy így már kicsit hangos lesz a táp... -
zack
nagyúr
válasz
Sontir Fel #33402 üzenetére
Kipróbálom, és jelzem. Visszaállítom a BIOS kapcsolóval a gyári tuningot, és ki fog derülni.
(#33417) jur3l
Igazából ennyi pénzért nekem az 1050/6000 is jó, addig amíg nem gariztatom. Megvárom míg kifut a 7970 széria, és amikor már csak új széria lesz, elhozok egy 290-et "X" nélkül.
Addig meg kísérletezgetek, hátha tényleg csak driver. -
odorgg
addikt
válasz
Sontir Fel #32980 üzenetére
Elég sok a "hibás" a jelek szerint. kellett nekik az 1150-es órajel..
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Sontir Fel #32920 üzenetére
a vga bench javarészt a vga-rol szol,de azt sose vegyétek figyelmen kivül,hogy pl ssd-röl vagy sima hdd-röl van hajtva vagy a többi alkatrészt,mert minnimálisan is de VAN köze a végeredméyhez.lapzzatok viszább és nézzétek meg az én eredményemet és a többiekét akinkel ugyanannyin ment a vga
-
válasz
Sontir Fel #32920 üzenetére
Lehet, hogy a mamória nem bírja stabilan az 1650-et és ezért alacsonyabb az eredmény.
-
trufa12
addikt
válasz
Sontir Fel #32824 üzenetére
az én ramjaimra 1.65 van írva alapból
1.50 ön használtam őket.
1866 mhz en .szóval
szerintem lehet kenni nekik . (bár ha pl 1.4 voltos a ramod ) akkor azért ne tolj neki
túl sokat.
Bár nem értem miért kell E-pöcsölni .
az ember többet tesztel próbálja bizonygatni hogy ok minden... pedig nem a paraszt tehet arról hogy nem ok a dolog....inkább játszanánk
látom a kollégának is fenn van a lol, world of tanks . mindeninkább tesztel mint hogy nyomna 1 bot,mid
top lanet.
Hú de vigyorgósra sikerült a hozzászólás, de én ki nem törlöm bocsássatok meg, de még korán van .
-
válasz
Sontir Fel #32813 üzenetére
-
Sontir Fel
őstag
válasz
BF4 előtt be kell járatni és ki kell portalanítani. Ami érdekes, hogy kb 2 éve 1288/1750en teszteltem a 3d markot és az ment, de most a unigine kapcsán ez a max.
-
HSM
félisten
válasz
4674rpm, wow...
Szegény szomszédság...
Mindenesetre jól megy, meg kell hagyni.
-
válasz
Sontir Fel #32312 üzenetére
Ne valts refrol, tuningos kis kartyad van es ugyse zavar a hangja
-
válasz
Sontir Fel #32310 üzenetére
Szerintem pont ez az időszak az amikor ki kell várni.
Én is ebben vagyok és nagyon kellene vmi a gépembe (ideiglenesen).A 290X ref hűtése nagyon gáz,arra is várni kell mire lesz normális hűtéssel.
7990-re nem árt a víz.
Továbbra is az a legerősebb kártya a piacon és most nagyon nagy akciókat nyomnak.
Néha lehagyja a 7970 CF a 7990-et. -
válasz
Sontir Fel #31707 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy ez nem ilyen egyszerűen definiálható, így általában átlagról beszélnek, az sem mind1 mi a cél, jó e a 90% vagy maxon kell pörögnie.
-
Zsohi
őstag
válasz
Sontir Fel #31707 üzenetére
Ja lesz 150 fps helyett 130...
-
BullKoxa
őstag
válasz
Sontir Fel #30978 üzenetére
13.6 sokan ezt használják. és akik mint én BF4 azok a 13.10 BetaV2-t használják.
-
törölt tag
válasz
Sontir Fel #30978 üzenetére
gondolom a legutolsót bf4 miatt.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Sontir Fel #30805 üzenetére
1.07-re droppolt feszt kér az enyém 1200-on
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Sontir Fel #30803 üzenetére
én 1325ig toltam a 7970-et.de 1200-on már böven elég a teljesitménye.
-
HSM
félisten
válasz
Sontir Fel #30550 üzenetére
Jó, ez egy 50-estől pokoli jó eredmény, a 70-esem is alig fut többet...
[link]
Itt már nyilván a driver is számít, meg ilyesmik...(#30549) =HG=: Azért hoz a konyhára, 1000-1100Mhz GPU körül 1400-1500 nem árt meg neki.
De tényleg nem kell az egekbe húzni.
Ha húzod csak arra figyelj, hogy azért azok is jobban melegszenek, letekert ventivel nem szereti, ha nagyon megrángatod.
Én a gyári 1,6V-ról levettem 1,5V-ra, és 1400-on használtam, így még a gyárinál is hűvösebb volt, és az 1050-es GPU-hoz tökéletesen passzolt.
-
mqm
senior tag
válasz
Sontir Fel #30531 üzenetére
Hát ez tök jó! A cpu-m így sem képes értelmes értékeket produkálni a gpu-hoz viszonyítva. (cpu limit
)
Ezek után még kevesebb esélye lesz.
Körül kell néznem kékeknél. -
mqm
senior tag
válasz
Sontir Fel #30519 üzenetére
"Az API nyujtotta elonyoket"
Kicsit lemaradtam. Milyen előnyökről van szó? -
válasz
Sontir Fel #30526 üzenetére
es pont a cikk miatt dontottem igy, de ha olvastad a cikket miert kerdezed
)
-
válasz
Sontir Fel #30522 üzenetére
mert kb 2 napja beszeltunk errol es kerdezted meg es mondtam ezert veszek mostmar tutira amd-t.
-
válasz
kosz hogy hiszel nekem
legaabb a kep minoseget kerdezned mondanam hogy oks
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Minden GCN kártya kihasználja!
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Sontir Fel #21091 üzenetére
HAF 932 - es.
StarCraft2 online néztem meg a VRM illetve a hőmérsékletet.
FarCry3 nyilván lehet jobban felfűtené a két kártyát meglehet.
De a Gpu biztosan nem melegedne 80-85 fok fölé ott se. -
pcsabat
őstag
válasz
Sontir Fel #20405 üzenetére
Sztem hagyd inkább. Én is visszapakolom az előzőt.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Sontir Fel #19056 üzenetére
Ref kártyát nem tudsz megolvasztani, mondom, max hangosabb lesz.
Első kör 7970-ek 1175mV-t kaptak. Gondolom hasonló ASIC volt nekik. 7950 ha jól tudom 1090mV szokott lenni. Boost-osok 1250mV.
Más: Ezt a hardware.fr-t nem tudom megérteni. Nyomatják az hőképeiket, ahol 100+ fokosak a kártyák... van amelyik alapból is. De valahogy a VRM hőmérők meg 60-70-eket mérnek. Csalnak?
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Sontir Fel #19049 üzenetére
1250mV-ig nyugodtan emelhetsz.
-
válasz
Sontir Fel #19049 üzenetére
Vedd le a memória órajelet.
-
pcsabat
őstag
válasz
Sontir Fel #18654 üzenetére
ennyi
-
pcsabat
őstag
válasz
Sontir Fel #18651 üzenetére
mert nem tudnak programozni a programozók azért nem kell évente 100k-ért vga-t venni
-
BeLucZ
addikt
válasz
Sontir Fel #18648 üzenetére
msaa off és hdao, a többi ao algoritmus elég szarul lett implementálva a játékba, nekem legalábbis csúnyának hatnak, csak a hdao ad szép képet, bf3 mondjuk pont a hbao a legszebb
hdao maradhat, nagyon szép vele a játék, csa az aa-t offold mert már a 2xaa is megeszi a gépet nagyon
-
daveoff
veterán
válasz
Sontir Fel #18648 üzenetére
HDAO + AA OFF szvsz, ha játszható fps értéket akarsz. Max 2x AA
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
Sontir Fel #18584 üzenetére
Azt nem tudom, ha hazaérek megnézem, köszi a tippet.
Erre esetleg valakinek ötlete nincs véletlen?
-
Cole86
senior tag
válasz
Sontir Fel #18584 üzenetére
Én is tolom.. nekem is 1-2értékkel feljebb kellett tolni a feszt, 1080v helyett 1108 kell neki az 4500hoz.. de utána minden játékban stabil már nagyjából, (shogun2 nagyon proci gyilok, crysis 3 is)
-
válasz
Sontir Fel #18574 üzenetére
Nálam is fagyott, adtam neki egy kis plusz feszt és már vitte is a tuningot.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
Sontir Fel #18568 üzenetére
Az aktívnak számít, ha ma hajnalban felkeltem csak azért, hogy az 5x szorzókat még kijátszam?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sontir Fel #17842 üzenetére
Alapfeszen bőven jó Cata max. Benchmarkolni van értelme jobban húzni.
-
szasanyi
félisten
válasz
Sontir Fel #17334 üzenetére
Csak így laza királyi többesben nyomod?
-
válasz
Sontir Fel #16566 üzenetére
Ejj-ejj, ez nem jo hir. Hat remelem akkor rendesen feszelve meglesz az 1200...
-
válasz
Sontir Fel #16566 üzenetére
Nem kell telepíteni,mert benne van.
-
szasanyi
félisten
válasz
Sontir Fel #16395 üzenetére
Nem próbáltad esetleg az új, Catalyst 13.2b drivert? Nem tudom lenne-e értelme feltenni, hoz-e pozitív változást az új WHQL driverhez képest.
-
válasz
Sontir Fel #16395 üzenetére
A minőségével? Hol látsz manapság szálcsiszolt fém hatású műanyag felületet fél centi vastag műanyag burkolattal ilyen masszívan összerakva? Szerintem sehol
Egyébként 35-45fps-el megy a Crysis 3 élsimítás nélkül High-n 1920-ban,hát...30k-ért szvsz ez durva -
szasanyi
félisten
válasz
Sontir Fel #16361 üzenetére
Ez pontosan így van. Azon kívül nem is vagyok nagy tuningos, ezt is csak azért mert eredetileg 950Mhz@1.25V a gyári, ehhez képest ez nagyon baráti.
MÁS: ami viszont bosszant, hogy az FPS független laggok, mikro-akadások ezzel az új driverrel sem szűntek meg nálam. Már úgy értem, hogy hiába~60FPS akkor is jelen van. Pölö Batman AC esetén, no meg a már említett FC3 - de ez nem nálam van csak, szóval aligha egyedi probléma. Esetleg az Arkham City-t nem tolja vki?
-
szasanyi
félisten
válasz
Sontir Fel #16355 üzenetére
Nem egészen, de majdnem.
1050-et még bír, többet ezzel a fesszel már nem - de nem is érdekes mert ez így pont jó nekem. amihez más program nem is kell. DroidMester BIOS-ával hibátlan, kevesebbet fogyaszt és nem melegszik (kvázi halk marad, nem úgy mint amikor odatoltam a +20%limitet). Köszönet neki még egyszer!
Zsohi: GPU-Z azt mutatja, hogy GPU fesz 1.057-1.068V között van terhelés függvényében.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Sontir Fel #16030 üzenetére
Nekem is fagyott a 3dmark11 azon az órajelen,ahol a 12.11b11 stabil volt, vagy más driver. És a BF3 multi zöld képernyővel fagyott.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Sontir Fel #15946 üzenetére
Én is visszaesést tapasztaltam!
-
daveoff
veterán
válasz
Sontir Fel #15946 üzenetére
-
BeLucZ
addikt
válasz
Sontir Fel #15901 üzenetére
afterburnerbe nem állitok semmit, max ventiprofilt csináltam meg az osdt állitottam be hogy lássam az értékeket, mert azt az asus nem tudja, asusban meg beállitom a feszt meg az orajelet meg a power targetet és kész, és nincs hülye villogás 2dbe és nem kell mókolni sem, nem akadnak össze, kiegészitik egymást
-
BeLucZ
addikt
válasz
Sontir Fel #15887 üzenetére
nekem is, de én azt csak osdre használom meg max venti profil, asus gpu tweakba tolom az oc-t
össze van nálam kombinálva a két tuningprogi
(#15889) Zsohi : vszinüleg ahogy igérték, csökkent a stuttering vagy megszűnt
-
BeLucZ
addikt
válasz
Sontir Fel #15879 üzenetére
nálam minden perfekt
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Sontir Fel #15724 üzenetére
CF nem is azért kell az embereknek mert 200 fps el akarnak játszani, vagyis nekem nem azért van.
Hanem az extra magas felbontáshoz illetve ha van 3D igény, ott már a négy darab 7970 is bőven kevés. Ott még mindig van hova fejlődni.
Úgy hogy FullHD-hoz egy két játék kivételével mindent szépen vis a vas. (7970-7950) -
Rabbitf_24
addikt
válasz
Sontir Fel #15724 üzenetére
Akkor jól döntöttem. Feltuningolom az i73770K-t meg a 7970-et amennyire csak lehet, aztán élvezzük a végeredményt.
-
válasz
Sontir Fel #15243 üzenetére
Azért írtam,hogy tuning mellett
Amúgy meghúztam a hűtést,még így is berezonál 70% felett,nemlényeges
-
BeLucZ
addikt
válasz
Sontir Fel #15243 üzenetére
nekem is ref van, igaz még szűz, tuningmentes, de alapon nem vészes a hangja auto ventivezérléssel sem, pedig még venti profilt se csináltam neki, idle hangtalan, teljesen kulturált a hűtése szerintem
-
TTomax
félisten
válasz
Sontir Fel #15138 üzenetére
Nem!Én emlékeztem rosszul elnézést! A TPU tesztben sincs bekapcsolva a supersampling... de az biztos,hogy ha mérni szeretnétek főleg 50/70CF közötti difit akkor kapcsoljátok egyre... részint mert azért bírnia kell,részint meg csökkenthető a cpu limit jócskán...
-
válasz
Sontir Fel #14834 üzenetére
ricshard444 kollégának se vannak jó tapasztalatai a giga WF3 al és én se dicsérném inkább egy zafír Dual-X
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Sontir Fel #14832 üzenetére
Kérdezzétek azt hiszem kockaharcost!
Ő mellé nyúlt nagyon tuningolhatóság szempontjából a gigával. -
BullKoxa
őstag
válasz
Sontir Fel #14796 üzenetére
hello! Magamtól nem tudom feljebb tornászni,ha kapnék segítséget akkor tolnám magasabbra ja és nem K-s a procim.
kockaharcos #14794 : Nincs hozzá serial számom se tehát a főbb adatokat nem látnád ,de lehet rosszul gondolom.
DroiDMester #14809 : Nekem nem ugrált a ( gyári biosal ) a gpu órajele BF3 alatt
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Sontir Fel #14797 üzenetére
Probáltál a játékra javítást feltelepíteni?! Bár gondolom eleve a legfrissebb verzióval müködik azon a hálozaton. (Steam)
Amúgy nekem a *sima részével nem müködött a CF, míg a GOTY verzióval normálisan megy a több kártya is már. -
ffodi
veterán
válasz
Sontir Fel #14752 üzenetére
Az Alpenföhn Peter 79xx bordái vannak rajt.
ÁdiBá:
Nem az övé....
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Sontir Fel #14749 üzenetére
ATI 7970 Core 1300 (1.287v) 1850 Memory (1.6v) + Antec 620
Core temp 56c
vrm 65cSzerintem hatékony
-
válasz
Sontir Fel #14727 üzenetére
Sz.tem inkább ne is akarjál BOOST -ot én meg alig bírok megszabadulni az őrületbe kergető boost -tól!
De úgy néz ki hogy sikerült végre megszabadulnom tőle...........
Jobban jársz az eredeti BIOS -al és te 2.kattintással oda húzod fel a kártyát ahová akarod...........
-
peterm711
aktív tag
válasz
Biztos, más a GHz-Edition GPU-ja.
-
SVLaller
senior tag
válasz
nálam GHz Edition bios van és nincs boost.
-
ffodi
veterán
válasz
Sontir Fel #14724 üzenetére
Működni fog szépen a GHZ edition órajeleivel, boost elvileg nem lesz, és GPU feszt sem fogsz tudni állítani. Ilyesformán szerintem nem éri meg.
-
válasz
Sontir Fel #14387 üzenetére
Galaga nem volt ?
Mellesleg durva effektek közepette képes azért pörgetni a gpu-t,na nem az utóbbi
-
haddent
addikt
válasz
Sontir Fel #14268 üzenetére
Nők...
-
laca000
őstag
válasz
Sontir Fel #14268 üzenetére
Azaz, tornázzon a Drága! Itt is az megy
-
Jani18
aktív tag
válasz
Sontir Fel #14214 üzenetére
Tuti nem a HT a bűnös.Régebben is végigvittem már.Akkor is ez a proci volt a gépbe.De akkor a vga egy 6990-es volt.Akkor nem volt ilyen problémám.
-
Vigneau
félisten
válasz
Sontir Fel #14183 üzenetére
Szóval megszűnt a gond? No, majd meglesem akkor.
Nálam egy Peter figyel a VGA-n 2db Wing Boost társaságában. Így 55-56°C körül mozog a GPU hőmérséklete WoT alatt.
-
Vigneau
félisten
válasz
Sontir Fel #14178 üzenetére
Nálam az alapórajel 810MHz/1250MHz - 1093mV/1500mV-on. Jelenleg a stabil WoT tuning pedig 1075MHz/1475MHz - 1200mV/1500mV mellett.
Természetesen a VSync be van kapcsolva - így múlt el a microlag a GTA IV-ben és az EFLC-ben is.
South Coast-ra és Highway-ra pedig a megoldás egyszerű: maximumról magasra kell levenni az árnyékot, a fényt és a vizet.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Sontir Fel #14178 üzenetére
Korlátozzatok afterburnerrel 60 fps-re
-
Vigneau
félisten
válasz
Sontir Fel #14164 üzenetére
Nem kizárt, hogy van benne valami. Viszont eddig úgy néz ki - bár nem akarom elszólni -, hogy csökkentve némileg a GPU frekvenciát (1100MHz --> 1075MHz - csak hogy "kerek" legyen, a feszültség továbbra is 1200mV) és feltéve a 12.10-et elmúlt a fagyás - pontosabban a "videókártya illesztőprogram nem válaszol, de legalább az asztalra ki tudok lépni" jelenség.
-
dingo-htc se
tag
válasz
Sontir Fel #14161 üzenetére
fájlrendszer hibával kidob.nem telepiti
-
Vigneau
félisten
válasz
Sontir Fel #14156 üzenetére
Valóban nem írtam, de a 0.8.1 és a 0.8.2 közötti különbségre gondoltam, miszerint az utóbbi lehet megterhelőbb valami miatt a VGA számára. De persze ez csak egy tipp a részemről. Viszont ha visszavett tuninggal megy a jövőben is a dolog, akkor a megoldás majd engem igazol(hat). Meglátjuk, mire jutok...
-
dingo-htc se
tag
válasz
Sontir Fel #14156 üzenetére
nah és mennyire megy.12.11 et használok én is.esetleg van még amit fel kell tenni?
-
Vigneau
félisten
válasz
Sontir Fel #14127 üzenetére
Ha jól emlékeszem, Neked volt gondod a tuninggal WoT alatt. Nos, én próbaképpen visszatettem a 12.10-et és visszavettem a GPU frekvenciát (a feszültség változatlanul hagyása mellett): 1100MHz --> 1075MHz. Eddig nem tapasztaltam gondot, de még tesztelek.
Szerintem a 0.8.2 jobban terheli a VGA-t és hasonló hibaeffekt jöhetett be, mint ahogy a BF3-nál tapasztalták anno a GTX 570/580 tulajok: ott a gyártó(k) javított BIOS-ában emelték a GPU feszültséget és megszűnt a fagyás.
-
laca000
őstag
válasz
Sontir Fel #14010 üzenetére
Én nem "fülesezem".
Külön szoba van erre a célra.
Hangfal.
-
laca000
őstag
válasz
Sontir Fel #14006 üzenetére
Alapon 26%-on jár a venti, az semmi, amikor játszom, a hangfalak bekapcsolva, nem is érdekel, a subwoofer-től meg nem is hallom, egyáltalán van-e hangja a VGA-nak..
Azért mondom , kinek mi..
Sztereo-asztali hangfalakkal, lehet hallanám
-
Macka
veterán
válasz
Sontir Fel #13994 üzenetére
-
haddent
addikt
válasz
Sontir Fel #13991 üzenetére
Nem vettem észre jelentős változást... egyébként a gyári és a GHz edition is rendkívül szarul kezeli szerintem... 70C -nál kezd el kapargálni 30-40% -on a venti, és már 80C fölött jár amikor eléri az 50% -ot... Szívem szerint 90C -nál már 100% -on pörögne, 80C -on olyan jó 60-70%, és így arányosan lefele. Be is állítottam szépen MSI afterburnerben, de amint kilépek belőle elveszik, a gyári jön vissza... (Órajel állítás viszont megmarad, vicces..). TRIXX -el is ez a helyzet. Ötlet?
-
haddent
addikt
válasz
Sontir Fel #13989 üzenetére
~1.146V, kb. 0.1V -al többet, mint amúgy kéne.
-
rankesz
veterán
válasz
Sontir Fel #13857 üzenetére
Bezony ám
-
haddent
addikt
válasz
Sontir Fel #13857 üzenetére
És egyébként is mi gond van a Gigabytetal?
-
ffodi
veterán
válasz
Sontir Fel #13846 üzenetére
Ha linkelsz egy konkrét eredményt, részeredményekkel, akkor talán meg tudom mondani.
Szerintem úgy próbáld meg az 50-est, hogy a másik nincs bent, ne úgy, hogy megcseréled őket.
sakal83:
Miért ne lehetne?
-
sakal83
addikt
válasz
Sontir Fel #13846 üzenetére
nem reális.
-
ffodi
veterán
válasz
Sontir Fel #13840 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy ilyen CF esetén az alacsonyabb számozású kártya "dominál", vagyis, olyan lesz, mintha két 7950-ed lenne CF-ben. A másik, hogy először nézd meg külön, hogy megy -e AB-ben a fesz állítás a 7950 esetében, és ha igen, akkor mehet együtt a másikkal, de ott is úgy, hogy kiveszed a pipát a "Synchronize settings for similar graphics processors" menüpont elől.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Nem sokan próbálkoztak még ezekkel a kártyákkal úgy CF-ben használni ahogy most te teszed.
De papíron mennie kellene rendesen.
(#13843) Sontir Fel 3DMark11 jó. Viszont ott 100% hogy használni fogja a program a két kártyát.
Nem igazán lehet viszonyítani hozzá, hogy játékok alatt mit fog nyújtani. -
sakal83
addikt
válasz
Engedélyezd, majd tiltsd le a CF-et, és mérj egyet-egyet pl heavennel.
-
válasz
BF3 alatt be is fog esni,próbálj mást
Vagy mérj egyet és meglátjuk hogyan mennek együtt 1 kártyához képest
-
válasz
Sontir Fel #13838 üzenetére
Terhelés alatt is ennyi? Amúgy kolléga írta,hogy nála nagyjából 1000mV =1000MHz 1100mV=1100MHz stb,te is indulj el ebben az irányban
-
válasz
Sontir Fel #13836 üzenetére
Akkor Rev 2.1-s,azért nézd meg mit mennek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest