- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
ЯΞNΞGΔT #19995 üzenetére
force constant voltage a beállításoknál.
Ha pedig boost kártyád van, akkor a powertune-t told fel maxra (de ez csak az órajlere lesz hatással, tehát akár vissza is szívom)
Namég. A power limittel ki tudod tolni az értéket, mikor a kártya visszavesz a pofájából, mert túllépné a fogyasztási keretet.
Power limit-power tune; egyre megy
-
TTomax
félisten
válasz
ЯΞNΞGΔT #18587 üzenetére
Csak a kiemelt partnereknél való vásárlás után jár a kupon...tudom sehol nem írják le...Ha jól tudom Magyarországon csak egy helyen adnak kupont,nem akarok reklámot csinálni.. itt megnézheted melyik cég az...jobbról első oszlop alulról a harmadik...ha ott vetted van kupon ha nem akkor nincs...
Szerk...elnéztem van ott egy másik cég is,második oszlop harmadik... nézd meg magad az a legjobb ...
Szerk2: Igen hát erről vásárlás előtt tájékozódni kel sajnos...
-
Sontir Fel
őstag
válasz
ЯΞNΞGΔT #18571 üzenetére
Elegge
Neked birja a jatek a tunningot? Nekem win7 alatt fagyott. Par perc jatek utan mindig megfagyott, mig mondjuk bf3ban nem volt gondom. Most win8at tettem fel, es szepen megy tunning mellett, de mar 2x kifagyott... nem tudom hogy tovabbra is a korabbi gondom van, vagy esetleg win 8... -
polgi803
őstag
válasz
ЯΞNΞGΔT #18066 üzenetére
Más márka is beadja a kulcsot mostanában, ahogy olvastam Pl.Sapphire is...Asus is...ha így nézem bármelyik lehet lutri...és akkor a húzás terén mi a szitu? Lehet,nem lehet? Hogy nézessem én meg,hogy Rev. 1-es? Nem hiszem,hogy nekiállnak válogatni,hogy nekem jó legyen..
-
BeLucZ
addikt
válasz
ЯΞNΞGΔT #17690 üzenetére
asus semmilyen felárat nem ér meg, retek sok gond van a dc2es 7900asokkal, szerencsére én a refhez olyan áron jutottam hozzá, amilyennek lennie kell
(#17689) banderasz77: a memória tuning lószart se ér a tahitinél szerintem, kb 0 gyorsulást hoz, hiába megy nálam 1800on vagy az alap 1375ön, eleve bődületes memsávszéllel rendelkezik, ez a vga minden csak nem memszávszél limites, lehet 2560x1600ban full maxon 8xaa és 16 afnál hozna valamicske gyorsulást a memhuzás
én ha cserélni lehetne azt kivánnám hogy a memot ne huzhassam egyáltalán, cserébe menjen 1250-1300at a gpu, mert az ér is valamit, ehelyett a gpum egy szar de a memó megy 1800-1900et is stabilan, sokra megyek vele
-
E1even
senior tag
válasz
ЯΞNΞGΔT #17675 üzenetére
Jobban is jártál és rosszabbul is egyben.
Jobban, mert olcsóbban jutottál hozzá, egy "szinte" ugyan olyan kártyához, rosszabbul, mert "csak" 2 év gar. van rá 3 helyett (az Asus-hoz ennyi jár). Szóval nézőpont kérdése.
De ha nem számít a gari, akkor viszont jobban jártál, mert spóroltál. Annyival nem jobb az Asus, hogy 13%-kal többe kerüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!