- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HeZzZ
senior tag
válasz
akoska07 #32442 üzenetére
hát kérdés hogy mi a célod vele saját célra vagy továbbadni... sok szempont van ami képzi az árat. én vennék egy sima 7970 et olcsóbban és felhúznám (ezt is tettem 3 hete). a hűtés megéri a pénzét, de annyiva lsokkal többet nem, tuningolni is jobban tudnád mitn egy 7970-est de ez nyilván szerencse kérdése.
ha ez segít nekem 77 be volt a dual-x em 3 év garival. 75-80 közt mozognak a simák nem ref hűtéssel és garival. plusz egy tizest max(!) szerintem megér néhány embernek de többet már kétlem
-
-
HSM
félisten
válasz
akoska07 #32299 üzenetére
Hát hogy amennyire tudom, ilyen nagyon nagy felbontáson a 7970-ek ROP kapacitása szűkös. Azért is duplázták meg a 290X-eken, és lett egyből a reklám a 4K-s felbontás.
De ha tesztekben látott sebesség neked megfelel, akkor érdemes lehet csatlakozni. Én ugyan csak Full-HD-ban használom a 7970-et, mint itt sokan mások, de meg vagyok vele nagyon elégedve. A Matrix pedig egy elég jól sikerült kari, csak ha veszel, arra kell vigyázni (vagyis inkább számítani), hogy nem feltétlen tuningosabb a sima kiadásoknál a gyári állapotában.
Inkább extrémebb körülmények között tudja megmutatni a foga fehérjét.
(#32300) wagi: Akkor gyanús, hogy a VGA adta be a kulcsot.... Gari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged