Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoorus
őstag
Most hívtak a boltból, tényleg hibás a Giga 7950-em, ezért cserélik. Ezt rendeltem helyette: [link]
Szerintetek ez jó lesz? Tuning/megbízhatóság tekintetében?? Vagy legyen inkább Asus, bár arra rá kell fizetni 8 e HUF-ot..

Hatalmas piros pont a Hardverker-nek a gyors ügyintézésért. Ez itt most igenis a reklám helye..

-
gaben82
tag
válasz
polgi803
üzenetére
Az én giga 7950 wf3-am 1.1V-on viszi stabilan az 1100mhz-et. itt kb olyan halk mint a gyári értékeken.
1.225-ön meg az 1200-at is viszi stabilan, de itt már felmegy 80 fokig, ami nem gond, csak már hangosabb a venti, de még elviselhető, főleg ha játszol, akkor nem hallani, nem nyomja el a játék hangját egyáltalán. Szóval ne aggódj lehet tuningolni, egész jól.
Ramokat is lehet, 1.5V a gyári fesz 1250Mhz
1.525V-on bírja 1650-et is 1700-on már fagyott. több feszt meg nem merek neki adni, nem tudom mennyit szabad a ramoknak adni. -
daveoff
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szerinted én 4x SMAA-val fogok játszani very high-on? Hát nem, ezért írtam hogy szépen fog menni! Bétában is a megfelelő beállításokat megtalálva nagyon szép volt a játék, és volt 70-80 fps
-
Maotun
őstag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
30-al miért nem lehet nyerni???

-
Foxmulder89
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Lehet játszani 30fps-el is, csak nyerni nem nagyon

-
banderasz77
addikt
-
-
Borisz76
nagyúr
válasz
daveoff
üzenetére
Tegnap éjjelre elindítottam a kapott kupon-kód segítségével a letöltést az Origin-től.
Szépen lejött reggelre a 14.551,81 MB
Telepítette is de ha rákattintok akkor azt írja ,hogy :A Játék még nem jelent meg.
A Crysis 3 Hunter Edition még nem játszható,megjelenési dátuma 2013. február 21.Még várhatok egy fél napot

-
p87
senior tag
válasz
daveoff
üzenetére
Én megnézném 2xSMAA-val vagy még kevesebb szűréssel ugyanis ez így szerintem úgyis játszhatatlan és akkor már valószínű változna is a kép. Korábbi tesztben 1xAA mérésben 7970GHZ-nak annyi min. fps-e volt mint 680-nak átlgaban, és feltételezve, hogy mindkét oldalon egyforma mértékben gyorsultak a driverek, így ez a helyzet most is fennállhat.
-
polgi803
őstag
válasz
kockaharcos
üzenetére
De a béta az multi volt nem? A single talán jobban terhel...de lehet rosszul gondolom...

-
polgi803
őstag
válasz
kockaharcos
üzenetére
Ne már...akkor kidobhatom az ablakon...mi a max beállítás,amit elbír játszható szinten?

-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés...egy 7950 elbírja a Crysis 3-at fullon?
-
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Nem különcködik a Powercolor sem, a te képeden is W2032BBBG-50-F ramok vannak, csak elnézted a W -t H -nak!
Az előbb meg én is elírtam(csak már kifutottam a szerkesztési időből), jobban mondva figyelmetlen voltam és szasanyi kolléga elírt(gondolom ő is elnézte a B -ket 8 -asnak!) számát másoltam be a HSZ -embe!
És H -val kezdődő nincs, és W2032888G sem létezik!
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez nem jó hír, mert ezek szerint nem is lehet elvárni (sokkal) többet. De az 1500Mhz@1.3V így még érdekesebb... No, majd látom de asszem akkorra jelentősége nincs, hogy ezen nagyon kelljen aggódnom.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Crysis 3 multiplayerben ugrált 0%-nál. Tipikus boost jelenség. +20%-nál nem ugrált már.
Amikor beraktam 2db 7950est akkor ugrált az órajel +20%-kal is az egyik kártyán, mert nem volt elég a 4x PCI-E 3.0
-
ZozzHUN
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Látod, Powercolor direkt különcködik és nem olyat ramot rakott rá

banderasz77: Linkeltem, hogy mit csinált, akkor szerinted miért csinálta?
-
banderasz77
addikt
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Tuti, hogy nem boostos, a Biost már kivesézte itt valaki a max. seb sem 925/950, csakis 925, nincs Boost órajel a biosban sem.
Főleg, hogy ha a dropról lenne szó, akkor a beállított/tényleges órajel nem lehet ilyen nagy arányú, mert ha lentebb is veszem, nekem érdekes módon hajszálnyival, de fölötte dekkol századokkal bárhol.Igazából nekem meg tök mindegy, így megy és kész, örülök.
Ja, és órajel ingadozást sem fogsz látni a grafikonon. Sem 950/925, sem 950/850 sem 925/850-et amit ügye a Boost Bios produkál.
-
válasz
szasanyi
üzenetére
Az összes 7950 (és HD77x0) -en amin Elpida ram van, azok mind W2032888G -50-F jelzésűek, de igazán a -50-F en van a hangsúly mert az jelöli a sebességét jelen esetben 5.0Gbps(1250.MHz) a Tahiti LE és 7970 -eseken van -60-F ami pedig 6.0Gbps(1500.MHz)
egyébként gyári adatok szerint 1,35.v@1000.MHz és 1,50.v@1250.MHz -re vannak hitelesítve!
A -60-F pedig 1,35.v@1000.MHz és 1,60.v@1500.MHzDe adok egy kis magyarázatot is, tudd melyik jelölés mit jelent!
És ha még bővebb infó kell akkor Katt ide!
-
ZozzHUN
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Nem tudom, nem szedtem szét és nem is fogom. De mivel ez is rev 1.0 valószínűleg ugyanolyan. 1.7 volton nem próbáltam, hőfokkal nincs probléma, de nem biztos, hogy szeretnék.. kinyírni meg nem akarom

-
szasanyi
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
Far from it!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MOD - de az valami az nem a minden! Noooormális?

-
szasanyi
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
A modulok jelölését se felejtsd már el, köszi!
Foxmulder89: azok milyen RAM modulok?
-
gaben82
tag
Van valaki aki Zalaegerszegi és 7950-e van?
Ki szeretném próbálni megéri-e cf-be fektetni, mit hozna még egy 7950 a gépemben...
-
szasanyi
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
Ha megkérlek át tudnád küldeni? Egy próbát megérne, azt úgyis kiderül jó-e egyáltalán.
-
szasanyi
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
Valamit félreérthettél...
Nekem nem szúrja a szemem, egyszerűen kíváncsi vagyok más kártyán (pölö a tiéden, ami még alacsonyabb fesszel is megy 1500Mhz-et mint 1.50V) milyen modulok vannak, mert az enyémek (amit már leírtam két ízben is) nem mennek 1500Mhz-en a BIOS-ban beállított 1.50V fesszel. Így érthető?
És nem, nem próbáltam csak a Sapphire BIOS-sal (ezen kívül csak a ref. HD7950 BOOST BIOS-szal adott képet a kártya, pedig kipróbáltam párat, de az meg ugye szintén BOOST).
Neked egyébként milyen BIOS van a kártyádon? -
szasanyi
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
Arra különösen kíváncsi lennék, mivel amit írtam annál nem megy 1500Mhz@1.50V

-
banderasz77
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Este dobok linket.
Eddig mind vitte 4/4 az alábbiakat: 1,184V-on (alapfesz) 1200Mhz (1250-et már nem) és 1,3V-on (1,6V alapfesz) 1500 Mhz a memória!!!

1200-on már azért meg jön a hangja. 24/7-es beállításom 1,1V 1000 Mhz és 1,3V 1500 Mhz
Üdv.
-
válasz
banderasz77
üzenetére
ne általánosíts , nincs 2.egyforma tuningal rendelkező kártya még akkor se ha egyszerre veszel egy helyen egy típisból több darabot ahogy te is tetted! Még ígysem lehet azt állítani hogy egyformán tuningolhatóak főleg nem azonos feszen!
amugy muti már azt nekem hogy 1,184.v al stabil az az 1200MHz mert ez kicsit hihetetlen

és a hűtésére sem lehet mondani hogy hűde halk és hűvös!
-
Garsza
veterán
válasz
KAMELOT
üzenetére
Szerintem is az Asust válazd. Nagyon jó kártya csendes és hatékony a hűtése van rajta két DVI, 3gari.
Én kb 1 hónapja vettem és a hűtésre nagyon alergiás vagyok no ennek a hűtésével semmi gondom nincs.
És még a burkolata sem gagyi műanyagból van.
Nem voltage loccos, nem boostos. -
Demo77
csendes tag
Üdv Mindenkinek !
A közelmúltban lettem tulajdonosa egy [link] ilyen kártyának . Az Asus Gpu Tweak progiját vagy az Afterburnert használjam-e inkább ? Jelenleg AB van fenn azzal 1100/1500-ig tudtam húzni. Gpu-t nem engedi 1100Mhz-nél feljebb. Overvoltage 1250 mv ha jól emlékszem. Jelenleg ezen stabilnak tűnik fagyást vagy képi hibákat nem tapasztaltam.
GTX 460 sli-ről váltottam. WOW ( illetve az új 4-es Heaven demó sztereoszkópikus módjánál ott volt
) faktor nincs, de azért érezhetően simábbnak tűnik minden. Másik kérdés, hogy RadeOnPro-t vagy Ati Tray Tools-t érdemes-e használni ? Előre is köszönöm a válaszokat : -
eszakas
őstag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Szia!
Nekem Gigabyte HD7950-en van. Ezt tudom ajánlani neked, nagyon jó hűtéssel rendelkezik egy jól szellőző házban. Ha a házad nem a legjobban szellőzik olyan típust válasz aki kifújja a házból a meleget. Ennél a típusnál az én configomban soha nem láttam
65°C feletti hőmérsékleten a kártyát. -
fazerzje
csendes tag
Na urak, megjött az XFX HD7970.. brutális dizájn, brutális súly ( a sok anyag miatt hozzátenném ), már csak az van hátra, hogy 3D-ben is megmutassa mit tud a kicsike ..
Ha gondoljátok készítek majd róla néhány képet
Ehhez képest az a lötyögős gatyi Gigabyte 6970... 
-
KAMELOT
titán
Sziasztok! Nemsokára szeretnék váltani és szeretném megkérdezni itt a tulajokat melyik HD7950 lenne a legjobb? Lényeg a 3 év garancia, jó hűtés és jó tuningolhatóság. Köszönöm!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
banderasz77
üzenetére
Akkor hagyd ki a csökkentett módban a driver sweepert, mert az amúgy is felesleges kockázat arra, hogy a rendszeredből töröl valami fontos bejegyzést.
-
p87
senior tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Én gyorsan megnéztem hoz-e valami gyorsulást.
Dirt Showdown, Crysis WH, Sleeping Dogs, 3dMark 13: nincs gyorsulásUnigine Valley Bench- ben látványos 37,4 fps-ről 40,3-ra gyorsult
Heaven 4.0-ban csak minimális 2 tizedes fps növekedés.Nagyjából ennyi, hátha kiadnak Release note-ot és akkor részletesen megtudjuk mi változott, valószínű szerintem csak Crysis 3-hoz érkezett.
-
Sonja
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
Ez a Beta 6, és tegnap jelent meg.

AMD_Catalyst_13.2_Beta6.exe
-
szasanyi
félisten
Új BETA driver tapasztalat ha lenne mondjátok pls!
-
banderasz77
addikt
Akkor elárulom nektek, hogy semmi nem ugyan az.
A Powercolor sem olyan, mint ami a képeken van. Teljesen más a két nyák, a Powercolor nehezebb is. A hűtő is csak hasonlít nagyon, de ha a kezedbe fogod már látod mindenhol a különbséget. -
szasanyi
félisten
No, még egyszer így lesz kétszer: akinek a VGA-ján a VRAM-ok ELPIDA márkájúak megtenné, hogy leírja a pontos típusát ami a memória modulom van? Így, mint én:
ELPIDA
W2032888G
-50-F
1224068SF07Köszi!

-
ZozzHUN
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
TUL gyártja mindkettőt, csak a ventilátor terelő műanyag különbözik és a +1 DVI a Powercolor javára. Check pictures.
-
Hoorus
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Úgy is lesz, ha visszakapom ugyanazt és újra produkálja a hibát..

-
SupperPato
csendes tag
Sziasztok!
abban kérnék segítséget hogy Company Of Heroes és Crysisjátékoknál (Eredeti) Win 7 64 bit-en Full screen-ben olyan mintha low grafikai beállítások lennének pedig minden ultrán van viszont ha nyomok egy Alt Entert és kirakja az asztalra minden tökéletesen működik tudánátok esetleg valami ötletet adni?
Monitor Lg Flatron D2342 próbáltam már a felbontások között állítgatni Catalystban de sajna semmi!
Előre is köszönöm!VGA:
Gigabyte 7970 3GB OC
-
Hoorus
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
Szerintem is az lesz, de előbb még azért várjuk meg, hogy mit mondanak a saját kártyámról..
Valahogy olyan érzésem van, hogy náluk meg semmi baja nem lesz a tezst alatt.. Hullámzóan jött elő a probléma... A lehető legrosszabb hiba egy hardver-nél.. Néha megy, néha nem... 
-
daveoff
veterán
válasz
Hoorus
üzenetére
Én 2db gigát, illetve egy his-t látok hardverker oldalán...
hardverker -
Hoorus
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Akkor jó, mert 7850-ből belefutottam már egybe...

-
Hoorus
őstag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Újra bekockásodott...
Már vissza is vittem. Azt mondták, hogy szerdán érdeklődhetek. Tényleg rendesek voltak..Sapphire 7950 szériája milyen? Blackscreen hiba aktuális még? Valószínűleg az lesz helyette, ha cserés lesz.. Sajnos elég gyér a felhozatal hardverkeréknél, abból választhatok, ami az oldalon fent van..
-
bandras54
aktív tag
sziasztok!
vtx 7950 x boost-ról van valami véleményetek, tapasztalatotok?
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy játék közben random kikockásodik, kicsíkosodik a képe, majd az illesztőprogram hibát észlelt, majd helyreállt üzenetet kapok?? Driver hiba? legfrissebb beta Catalyst van fönt.. A kártya egy Giga 7950 WF3.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert nálam a szépen az 60-70.nél kezdődik!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) faktor nincs, de azért érezhetően simábbnak tűnik minden. Másik kérdés, hogy RadeOnPro-t vagy Ati Tray Tools-t érdemes-e használni ? Előre is köszönöm a válaszokat :

Valahogy olyan érzésem van, hogy náluk meg semmi baja nem lesz a tezst alatt.. Hullámzóan jött elő a probléma... A lehető legrosszabb hiba egy hardver-nél.. Néha megy, néha nem...