Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Shkiz0
üzenetére
Itt írnak a Vapor-X tapasztalatról. Egyébként pedig a Dual-X hűtés jó!

MOD - igen, az igaz lehet. Viszont én már megtapasztaltam a BOOST BIOS "kellemes" hatását, így biztosra mennék BOOST ügyben és tuti a másik venném. De Te tudod, ez a Te döntésed - és a kártya is a Tied lesz!
banderasz77: biztosan, csak azt nem tudom képet is adna-e.
Egyébként valószínű, de ha van BIOS kapcsoló akkor semmi vesztenivaló vagy kockázat nincs benne! Ki kell próbálni, én így tökéletesen elégedett vagyok. -
Foxmulder89
senior tag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Terhelés alatt mindegyik kártyának leesik a feszültsége, úgyhogy az az 1188mv teljesen rendben van.
(#17199) szasanyi: Annyit írni, hogy ritka szar a hűtése, semmi hőfokkal...annyit jelent hogy neki nem tetszik az a szám amit látott, de ettől még teljesen rendben van mindegyik 79xx vrm hűtése. Csupaszoké is. Mondom, 80 fokot el sem éri az enyém, pedig nincs rajta borda, alap venti vezérlés, 1175/1575 1225/1600 mV feszen... -
válasz
szasanyi
üzenetére
SAPPHIRE FLEX HD7950 3G GDDR5 PCI-E DL-DVI-I+SL-DVI-D / HDMI / D mDP OC BOOST FULL AMD GDDR5 3G 384bit PCIe 80 000
SAPPHIRE HD7950 3G GDDR5 PCI-E HDMI / DVI-I / DUAL MINI DP BOOST LITE AMD GDDR5 3G 384bit PCIe 77 500
SAPPHIRE VAPOR-X HD7950 3G GDDR5 PCI-E DL-DVI-I+SL-DVI-D / HDMI / DP OC BOOST FULL AMD GDDR5 3G 384bit PCIe 79 500
Szóval közel egy áron vannak.
Inkább azon gondolkodok hogy lehet a vapor kéne, mert ha el akarom adni talán az könnyebben elmegy mint a sima nem? -
szasanyi
félisten
válasz
Shkiz0
üzenetére
Ezek közül a SAPPHIRE 11196-16-20G lesz a jó választás! Árban nem tudom mennyi a különbség (Vapor-X hűtésért pedig vízhűtés használata esetén 1Ft-ot sem érdemes fizetni), de valszeg ez a legolcsóbb.
Ehhez van tökéletesen működő nonBOOST BIOS, és úgy tudom tuningban is hozza az erős átlagot (vagy jobbat is, de ez szerencse kérdése és ezt Te is tudod). -
ZozzHUN
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Nem pasztáztam újra, mivel pontosan ugyanúgy raktam vissza a hűtést. Sajnos vannak egy szérián belül is eltérő képességű kártyák. Volt már hogy szétszedtem így kártyát, összeraktam, semmit nem változott a hőmérséklet, újrapasztáztam, megint csak semmit nem változott. Szóval ez ilyen és kész

Pug: 61%-on azért neked is megjön a hangja, nem?
szasanyi: Powercolor-on boost bios ellenére nem 1250mV-t kap, hanem 1188mV-t.
-
E1even
senior tag
válasz
fazerzje
üzenetére
Én ezt az Asus-t valamint ezt a Sapphire-t ajánlom annak ellenére, hogy nem tetszik Neked, pedig elég jó kis kártya, és meg lennél elégedve vele.
De ha még többet szeretnél spórolni, akkor a 106k-s Sapphire is számításba jöhet.
Én nem vetném el a helyedben a Sapphire-okat.Az Asus mellett még a +3 év gar. is szólhat.
-
válasz
szasanyi
üzenetére
SAPPHIRE VAPOR-X HD7950 3G GDDR5 PCI-E DL-DVI-I+SL-DVI-D / HDMI / DP OC BOOST FULL AMD GDDR5 3G 384bit PCIe 11196-09-40G
SAPPHIRE FLEX HD7950 3G GDDR5 PCI-E DL-DVI-I+SL-DVI-D / HDMI / D mDP OC BOOST FULL AMD GDDR5 3G 384bit PCIe 11196-17-40G
SAPPHIRE HD7950 3G GDDR5 PCI-E HDMI / DVI-I / DUAL MINI DP BOOST LITE AMD GDDR5 3G 384bit PCIe 11196-16-20G
a vmr melegedés különösebben nem érdekel, mert mint mondtam wasser lesz rajta, pont ezért nem mind1, hogy rámegy e a blokk vagy sem.
-
szasanyi
félisten
válasz
Shkiz0
üzenetére
Sajna a BOOST BIOS nem jó, mert túl magas a GPU fesz (1.1V vs 1.25V) és a power limit miatt folyamatosan ugrál a GPU órajele. Tehát olyan VGA-t érdemes választani, ahol van lehetőség nonBOOST BIOS-ra cserélni (az egyiket a DUAL BIOS közül). Úgy tudom a FLEX-hez más nem jó, a Vapor-X kártyáról meg azt mondták a VRM hűtése nagyon gyenge. Persze ezeknek érdemes tüzetesebben utána járnod, de egyelőre mondjuk marad a középső. Arról viszont semmit sem lehet megállapítani abból, amit leírtál. Milyen a kártya kódja? Mint pölö 11196-16-20G vagy ehhez hasonló jelölése.
-
válasz
banderasz77
üzenetére
Én is erre tippelek.

Mondjuk nem teljesen értem, hogy a friss kártyát miért kell szétkapni (ha nem cserél rajta az ember hűtőt).
-
fazerzje
csendes tag
Üdv!
Jövő héten esedékes kártya vásárlás, max 110-115k-ért milyen 7970-et lenne érdemes venni? Giga nem kell! Asus tetszik, de úgy hallom sok a hibás. Néztem XFX 7970-et is, mindkét típus 103 ezer forint!
Ti melyik típust ajánljátok,preferáljátok? Sapphire nem igazán tetszik, MSI meg baromi drága.. A lightningra gondolok.. PowerColor 7970-et láttam még iPonon, de sajna lekerült az oldalról.. gondolom elfogyott, pedig 106k-ért abszolút megérte volna .. Köszi a válaszokat.. 
-
válasz
Foxmulder89
üzenetére
De 73 fok 61%-os venti mellett ? nem néz ki olyan rosszul az a kártya, nem lehet, hogy csak sz@rul van pasztázva?
Ott valami gond lesz. Nálam 61%-on (saját Trixx-es profillal) nem megy Far Cry 3 alatt sem 65 fok fölé.
(1200/1500 mellett
)(#17179) banderasz77 :
+20% mellett nincs ugrálás, feszemeléses tuningnál sem, szóval nem értem a problémát.
-
válasz
banderasz77
üzenetére
Most néztem meg, ott tényleg boostol.

Mondjuk én scpeciel mindig +20-on használom, így még 1200-n sincs ugrálás.
-
SSJmeszes
senior tag
Persze, hogy előforul, hogy nem elég a gyári OC nak a gyári fesz. Sajnos ez benne van a pakliban.
Asbee: Nem azt írtam, hogy ez minden napi, de előfordulhat.
u.i.: Én visszaküldeném nekik gariba, arra hivatkozva, hogy gyári beállításokon nem stabil azt kész kalap.
Persze járj utána alaposan, hogy tényleg az a baja! -
-
Macka
veterán
680 Lightning: [link]
Erről ennyit...

-
ZozzHUN
addikt
Powercolor HD7950 V2-es kártya GPU-Z alapján boost-os. Crysis 3 multiplayer alatt mászkált össze vissza 0% power limit mellett a gpu clock. Feltoltam 20%-ra a power limitet, így stabilan tartotta a 925-öt. Így játék közben max 73 fokos volt a kártya és 61%-os a ventilátor, ami már elég hangos sajnos. Gépház nyitott. Gigabyte kártya nem volt ennyire hangos, pedig az még 1150-en is ment, ráadásul az állandóan 1250mV-t kapott, ez meg csak 1188mV-t kap. Nem tudom ajánlani, max aftermarket hűtővel a PCB miatt

-
-
Garsza
veterán
válasz
GU-81M
üzenetére
Ne aggódj a hűtése jó lesz. Én elégé kényes vagyok a hűtésre és ezzel tökéletesen meg vagyok elégedve.
BF3 alatt kb 60°C mozog a hőmérséklet és nem túl zajos, egyáltalán nem zavaró. Ja és közben 1100MHz pörög a kartya. Szerintem ha nem tuningol az ember egy jól szellőző házban akár passzívan is elvinné a kártyát. -
GU-81M
tag
válasz
daveoff
üzenetére
Rendben, akkor ez veszem. Gondolom sokkal hűvösebb lesz a kártya, mert batár nagy a hűtője...

(#17152) Garsza: Köszi a megerősítést!

(#17161) DroiDMester: Amiatt döntöttem az asus mellett, mert gondolom a nagyobb hűtés hidegebben tartja a kártyát. A PowerColort, mint gyártót, eddig nem ismertem.
Majd elfelejtettem. Gondolom, hogy egy i5-3570k kihajtja a kártyát?
-
Sziasztok.
Egy ideje már nem követem a topicot, mert eladtam az MSI 7950-emet, és úgy volt hogy a gép is megy.
Nos mégis maradt, és most hogy jön a Crysis, meg az új Alien game, megint belém bújt a kisördög, és kéne valami kártya. A blokkom még megvan így mindenképpen olyan kellene, amire rá fog menni.A blokkom pontosan ez: Heatkiller GPU-X3 79x0
Kérdésem az, hogy az alábbi karik közül melyikre menne rá: (ha több is van akkor ti melyiket vennétek)
SAPPHIRE FLEX HD7950 3G GDDR5 PCI-E DL-DVI-I+SL-DVI-D / HDMI / D mDP OC BOOST FULL AMD GDDR5 3G 384bit PCIe
SAPPHIRE HD7950 3G GDDR5 PCI-E HDMI / DVI-I / DUAL MINI DP BOOST LITE AMD GDDR5 3G 384bit PCIe
SAPPHIRE VAPOR-X HD7950 3G GDDR5 PCI-E DL-DVI-I+SL-DVI-D / HDMI / DP OC BOOST FULL AMD GDDR5 3G 384bit PCIe
(mielőtt valaki megkérdi, hogy miért nem nézek mást, elárulom azért, mert ezekhez jár a BIOSHOCK - Infinite és a CRYSIS 3 - Hunter Edition eredetibe.)
Köszi a válaszokat

-
válasz
GU-81M
üzenetére
Felesleges kifizetni +10.e ret mikor ugyan olyan jó egy SAPPHIRE 11196-16-20G -is ezt vedd meg
az iPon -os kép ne tévesszen meg, mert valójában ez a kártya lenne amit árulnak, csak a leírás és a kép sem stimmel az iPon -on!Vagy akár PowerColor 7950 PCS+ is teljesen KORREKT

Tudok mind a 2.típushoz adni BOOST NÉLKÜLI BIOS -t! szóval ez ne tántorítson el a vételüktől!

-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Garsza
üzenetére
Ezen én is gondolkoztam régebben. Egy videokártya is több részegységből épül fel (textúrázók, shaderek, ropok, satöbbi), akár egy proci. Lehet, hogy nem az összes részegység van 100%-ra terhelve, de valamelyik biztos kifogyott a szuflából és azért.
Egyáltalán nem tuti, de hirtelen ez tűnt logikusnak
-
Asbee
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Három 7950 ről volt szó.

-
Garsza
veterán
válasz
GU-81M
üzenetére
Szerintem az Ez a legjobb választás a három közül.
A V2 Asus az első kiadás továbbfejlesztett változata. Én ilyet vettem pár napja és nagyon meg vagyok vele elégedve. Jó és csendes hűtés, tuningolható. Egyetlen hnegatívuma hogy 2,5 slotos a hűtése de az csak CF építéskor hátrány szerintem.Más.
Mért van az szerintetek hogy a GPU kihasználtság BF3 alatt leesik sokszor akár 80% alá is mikor a CPU kihasztnáltság meg eközben nem megy 70% fölé?
Config aláírásban.
CPU 4.2GHz
GPU 1100MHz -
daveoff
veterán
válasz
GU-81M
üzenetére
ASUS HD7950-DC2T-3GD5-V2
Ezt vedd, ennek újabb a hűtője, a másik azért drágább, mert kifutó modell! A sapphire se rossz, de a boost miatt nem ajánlott, illetve a flex-en a feszt se lehet állítani azt hiszem, de ez nem biztos! ASUS-al nem fogsz mellé, jó a hűtés, halk és nem melegszik a kártya, illetve 3év a gari!
-
GU-81M
tag
Sziasztok!
E három kártya között nem tudok dönteni. Melyiket érdemes venni? Megéri a drágább a plusz felárat?
SAPPHIRE 11196-17-40G HD7950 3GB GDDR5 FLEX BOOST PCIE
ASUS HD7950-DC2T-3GD5-V2 HD7950 3GB GDDR5 PCIE
ASUS HD7950-DC2T-3GD5 PCIEEzen kívül a két asus között mi a különbség?
-
ZozzHUN
addikt
Képek a PowerColor HD7950 V2-ről. Nem boost-os.
2x6 pin csatlakozó
Elpida H2032BBBG-50-F memóriák
CHL8228G feszültség szabályozó
3 hőcsöves hűtés
dual biosMindenről csináltam képet, mazsolázzatok nyugodtan.
-
Garsza
veterán
Helló menyire pontos a GPU-Z fesz mérése?
Mert ha beállítok az MSI After. ben 1,3V akkor csak 1.250V körül kap a VGA és menyire jó eredmény ilyen fesznél az 1225MHz a GPUnak? -
E1even
senior tag
válasz
üzenetére
Akkor meg tényleg valami átmatricázott 7950-es lehet, bár nem biztos, mert az egyik külföldi fórumon is van valakinek egy ilyenje, mint a Tiéd.
Még a kártyán lévő matrica segíthet benne esetleg, hogy melyik típus pontosan.
Én is Vapor-X-re gyanakodtam másodjára. Lehet, hogy nem felet meg a kritériumoknak a nyák, és ezért felhasználták sima 7970-hez is. -
ZozzHUN
addikt
Sikerült lencsevégre kapnom az új Powercolor HD7950 V2-t. Nemsokára dobom a képeket mindenről.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Stunts666
üzenetére
Ha felraktad a Trixxet, a settingsbe az első hármat és az utolsó kettőt pipáld be.
Állíts be magadnak egy tetszőleges feszültséget 1250 milivoltig (vddc) és
25mhz-enként léptesd felfelé a gpu-t, majd futtasd 1-2 percig.
Board Power +20%-on legyen.
Hogy ne kelljen sokat vacakolni, tedd fel az Unigine Heavent és állítsd akkora felbontásra hogy ablak módban elférjen mellette a Trixx.
Gpu-z vel lesheted közbe a kártyát, ha akarod.
Ha már képi hibákat látsz/lefagyott/illesztő nem válaszol akkor értelemszerűen egy lépcsőt visszaveszel és én lefuttatnám a 3dmarkot is, egy végső tesztnek.
Ha így sem jó, akkor még egy lépcső vissza és atomstabil kell hogy legyen.
A memóriának is megkeresheted ugyanígy a végét, de ott lépkedhetsz 50-essével.
Lehet, hogy szürke képernyőt kapsz, nem kell megijedni tőle, reset és visszaveszel 100mhz-et.
A végén a profiles mellett katt az egyesre, save és kész vagy.
-
Garsza
veterán
Unexpected error running tests.
Workload Single init returned error message: DXGI call IDXGISwapChain::SetFullscreenState failed [-2005270494]:The requested functionality is not supported by the device or the driver.
DXGI_ERROR_NOT_CURRENTLY_AVAILABLE
mi lehet ez a hiba a 3DMarkt 13 -nál még csak el sem indula teszt.
-
Stunts666
őstag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Tudnal egy rovid tippek-trukkok hozzaszolast irni, hogy mikent ráncigáljam a kartyat? Ebben a temaban meg nagyon kezdo vagyok. Amit meg eszrevettem, hogy kb 50-60% korul megy a hutes az msi szerint.
-
E1even
senior tag
válasz
Jani18
üzenetére
Biztos, hogy van rajta bios kapcsoló (mert nekem is van a Matrix-on), de ez nem a bios-ok között váltogat, mint normál esetben más kártyákon, hanem ezeken a monitor kivezetéseket kapcsolgatja:

Nézd meg az Asus honlapján, nyugodtan (az oldal legalján, az I/O Ports Highlight-nál találod):
7970 DCII TOP, 7970 Matrix P -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Stunts666
üzenetére
Akkor az a "gond"
alapfesszel "csak" 1050-et visz a kártyád, a memóriát még húzhatod ha akarod, olyan 1500-at gond nélkül szoktak vinni, általában, bár nem számít sokat.
Ha 1050-nél többet szeretnél akkor Sapphire Trixx, 1,25 voltig nyugodtan lehet feszt emelni, memória feszt 1,6 voltig, nem minden kártyának annyi a gyári fesze valamelyik 1,5-ről indul. Tesztnek az új 3dmark az egyik legjobb. -
Stunts666
őstag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Catalystban huztam. 1050/1300 korul plusz a teljesitmeny vezerlot feltoltam 10% illetve 20%-ra.
-
BeLucZ
addikt
-
Cole86
senior tag
na én jegeltem a hirdetést.. írtam asusnak.. utánakérdeznek a gyártónál.. ha garis akkor cserélik egy újra és lehet már nem veszek többet asus-t... ez nem hiszem el!

-
Stunts666
őstag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Arra gondoltam, mert 80-ra meg sosem ment fel. 1100on birta a Battlefield 3-at kb 2 oran keresztul es egy szurkes zold kep fogadott csikokkal. Aztan vissza allitottam 925. Megprobaltam megegyszer huzni, akkor csak 1050-re toltam fel es nem birta vegig a heaven-t.
-
Stunts666
őstag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Azért, mert ha már huzok rajta 100 mhz-t és felmegy 79 fokra, akkor megadja magát a kártya.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Stunts666
üzenetére
Miért zavar ennyire ? 75 meg 66 fok az egyáltalán nem "probléma"..90-100 fok sem kottyanna meg a gpu-nak, sem a memóriának. A vrm pedig még többet bír, a hűtőborda nélküli példányok is teljesen rendben vannak, az enyémen sincs és 1150mhz-en sem megy játékok alatt 70-75 fok fölé..
a gpu még ennyi sincs (windforce, alap venti szabályzás). -
szasanyi
félisten
-
Cole86
senior tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Jelenleg meg vissza veszi 0,800mvra és amennyi feszt adok neki annyit rányom egyből tuning alatt, tehát most 100%... ehhez képest áramtalanítás után megint off...
Szerk:
Na kikapcsoltam a gépet ,de nem nyomtal le, ergo így is áram alatt maradt.. visszaállt megint a voltage lock beton!
Üresben sem veszi vissza a feszt ,se semmi..!
Emberek! EZ garanciális hiba vagy nem?

-
szasanyi
félisten
válasz
Cole86
üzenetére
De ha továbbra is - az eredeti, gyári BIOS verzióval is - az a helyzet, akkor ott vmi nem jó.
Olyan nincs, hogy áramtalanítás után bármi (akár alaplap, akár VGA) elfelejti a gyári BIOS beállításokat. Illetve lehet, de az nem normális az tuti.MOD - ez a régebbi típus, vagy már az újabb V2 kiadás?
-
Cole86
senior tag
válasz
BeLucZ
üzenetére
7970 DC2T .. bármelyik biossal ezt csinálja.. rossz lenne a kártya vagy mi a fene? ilyenről több külföldi fórumon is olvastam ,de csak a sima dc2eseknél, ahol alapból voltage lock van...!
elfelejti.. inkább vissza ugrik a voltage lockba, bár üresben nem veszi vissza feszt , tehát ez azért eléggé érdekes...
ez garanciális hiba lenne? ebben az esetben cseréltetem egy újra..
szerk: nincs rajta v2 felirat sehol... ez számít? tehát ez nem a ghz edition még csak alapból gyári oc-s..
Viszont tuningban jobban is megy náluk.. de ez nem lehet voltage lockos.. meg aztán szinte a létező összes asus biost kipróbáltam már.. mintha csak az érdekelné ,h egy legrégebbi után egy újabb valahogy feloldja és aztán kikapcsolás után megint visszaáll a voltage beton.. (ami szerintem nem egészséges,mivel nagyon alacsony+ üresben nem veszi vissza ahhoz képest)
-
válasz
Preacher1980
üzenetére
Ên egyiket sem ajánlom

-
Cole86
senior tag
-
karesz501
senior tag
válasz
Preacher1980
üzenetére
Egyértelmű ASUS DCII az én szavazatom ha belefér a keretbe és a gépházba

-
Preacher1980
tag
Üdvözlet az Uraknak!
VGA-t szeretnék cserélni: a kiszemelt 7950.
Kérdés: ASUS DCII vagy Gigabyte Windforce???????
A választ előre is köszi!
Üdv
-
szasanyi
félisten
válasz
Cole86
üzenetére
Ezt sajna nem tudom, mert akkor már válaszoltam volna. Én a tápkikapcsolós, ártamtalanitós felvetésre reagáltam: ti. azzal kapcsolatban voltak korábban, alaplaphoz illetve CPU tuninghoz köthető problémák, de VGA esetében ilyenről még nem hallottam. Tehát nem azt mondtam, hogy nálad a tuninggal összefüggő hibáról lehet szó.

-
Cole86
senior tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Alaplapnál atom stabil, 4500mhzen.. igazából csak a procit lehet húzni, memória meg 2000mhzen 1,65v helyett 1,6v megy stabilan..
Mi lenne instabil beállítás?
Nekem olyannak tűnik ez mintha elfelejtené a biosát a kártya...
Mintha külföldi fórumokon írtak volna hasonlókat...
-
szasanyi
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
Ezzel kapcsolatos anomáliák inkább alaplapoknál, ott is a tuningbeállításokkal összefüggésben jelentkeztek. Legalábbis erre emlékszem, míg VGA kapcsán ilyenről még nem hallottam.
-
Cole86
senior tag
Na ilyet tuti nem láttatok.. tegnap ssd-re új win, driver stb..
Régi bios felrak, úk DCII TOP 7970es bios (tehát a legújabb) felpakol.. tudtam utána feszt állítani és üresben vissza is vette rendesen.. 20 újraindítás, tesztek, okés.. gép kikapcs.. erre reggel megint beton fesz 1095mv üresben és 1070mv terhelésnél...
Ez mitől lehet? Ha nem kap áramot a kártya akkor elfelejti a biosát vagy mivan?????

-
szasanyi
félisten
-
Koszonom sracok!
Akkor valszeg Asus Direct CU II-es HD 7950 mellett teszem le a voksomat.
A 7970-est sokallom picit, es nem annyival gyorsabb, mint amennyivel dragabb, de cafoljatok meg, ha nem igy van!
Mar csak 1 kerdesem lenne: erdemes majus-juniusig varni az uj generaciora, fognak az arak miattuk jelentosen lejjebb menni, vagy vasaroljak be most?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként valószínű, de ha van BIOS kapcsoló akkor semmi vesztenivaló vagy kockázat nincs benne! Ki kell próbálni, én így tökéletesen elégedett vagyok.

Ti melyik típust ajánljátok,preferáljátok? Sapphire nem igazán tetszik, MSI meg baromi drága.. A lightningra gondolok.. PowerColor 7970-et láttam még iPonon, de sajna lekerült az oldalról.. gondolom elfogyott, pedig 106k-ért abszolút megérte volna .. Köszi a válaszokat.. 

nem néz ki olyan rosszul az a kártya, nem lehet, hogy csak sz@rul van pasztázva?
Nemhogy tuning nincs, de a gyári órajelet sem viszi.