- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gelacihun #37858 üzenetére
Az egész jól hangzik.
Szerencsére nem kellett gariztatnom, csak szoftveres probléma volt.
(#37861) hadde: Arra nagyon nehéz lesz találnod gyári hűtőt. Nem sok elhalálozott Lightning van, egyrészt azért mert nem mennek tönkre, 2. még sok garis van... de kívánom, hogy találj. Tönkrement a gyári hűtésed?
-
mqm
senior tag
-
HSM
félisten
válasz
gelacihun #28886 üzenetére
A 8.1-ben elvileg már nem lesznek csempék...
Az XP-t szerettük, de az én véleményem szerint a 7-es sokkal jobb minden szempontból, még a vacak elsőgenerációs atomos nettopomon se lassabb az XP-nél, direkt jó alaposan leteszteltem.... A Vista szerencsére csak nagyon rövid ideig kellett, hogy használjam, azt is a melóhely miatt, azt nem szerettem....(#28887) gabipac: A Dual-Bios-os karikon örülj, hogy két BIOS van, az egyiket elrontod, legalább a másik működni fog...
Minek egyszerre elrontani mind a kettőt, úgyis csak egyet használsz rajta egyszerre....
Én nem vagyok híve az ilyen-olyan oldalakról leszedett BIOS-mókolásoknak. -
sixpak
nagyúr
válasz
gelacihun #23186 üzenetére
Köszönöm a választ. Nem akarok bios-t cserélni, meg semmi egyéb tervem nincs vele, azonkívül, hogy belepattintom a PCIe foglalatba.
Eddig soha egyetlen kártyámat nem piszkáltam, még csak a gyári (catalyst) tuningot sem próbáltam ki, mindegyik úgy ment állandóan, ahogy beraktam a gépbe és eme jó (vagy rossz) szokásomat meg is szeretném tartani.
Tehát más szempontból minden rendben van vele? Egy mezei full hd tv-n tolom, nem is tervezek több monitort.
Esetleg a táppal kapcsolatos dilemmámra tudnál valami megnyugtató választ adni?
Persze nem árt, ha igaz is, nem csak megnyugtató. -
válasz
gelacihun #16272 üzenetére
sz.tem sehonnét
végig kell járni azt az utat amit én is........ olyan 50-60.DB BIOS -t tettem fel mire meglett a jó
Sajna nincs konkrét megoldás csak próbálgatni lehet hogy melyik BIOS -al jó végig kell próbálni melyik 7950 es bios al működik esetleg 7970 -el De sajna a FLEX az speckó kártya (és bios -t igényel) nem sok esélyt látok hogy fog működni másik BIOS -al
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged