- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rundll32
tag
Sziasztok !
Én egy Sapphire 7870 Flex edition-os kártyával rendelkezem. több mint 3 éve szuperül üzemelt, eddig... Most viszont történt egy olyan, hogy játék közben (Drakensang online) széthullott a kép aztán "black screen" lett.. de utána visszatért a kép egy időre. Utána újra elöjött ez a hiba,de már a kép nem állt helyre. Ezután resteltem a gépet és már a windows se töltött be. Ponotosabban mielött beadná az asztalt akkor vált "black screen"-re bios és egyebek oké (ott még van kép)...
Mérgembe újrahuztam már a windowst is... amíg az alapértelmezett "szabványos" VGA van az eszkezelőbe addig van kép a 7870-ről is. De ahogy felrakom a gyári drivert "black screen" fogad... ki lett próbálva Win7el és Win8.1 el is a régi CD-n található driver-el és a legujabb Catalystal is. az eredmény ugyan az: black screen driver telepítés után
Járt már valaki így ? mi lehet a gond ?
Válaszokat előre is köszi !Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
Rundll32
tag
válasz pengwin #56087 üzenetére
Szia !
Ne add fel, akármilyen hihetetlen is az enyém már itthon van és üzemel. Reggel elvittem itt Szegeden egy PC-s boltba ( ocsipc.hu ) és az ott folgozó srác megcsinálta. Ők foglalkoznak egyébként a kereskedelmen kivül laptopjavítással, alaplap és VGA javítással is. Mivel én ezeréve ismerem őket nekem megcsinálták soron kivül. Lényegében a GPU újra lett "forrasztva" és a hövezető paszta is megvolt száradva így a hűtésem se volt már az igazi, még újra lett pasztázva is egy specko ezüstös pasztával.
A gond szerinte az, hogy ezek a kártyák a hoszzuk és a rajta levő hűtő súlya miatt, eldefomált pozicióban vannak a gépben és ez okozhat hajszál repedéseket a forrasztásoknál pl.Na mind1
Zárás elött szólt, hogy kész is van hozzam haza és próbáljam ki
És láss csodát ezeket a sorokat már ismét a régi kártyával írom, eddig jó most jön a nyuzó próba.
Szóval nem kell mindjárt temetniÜdv:
[ Szerkesztve ]
Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden, ami Unreal Engine
- BestBuy topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Társasjáték topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.