- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Sziasztok!
Windowsban hány MHz-n kellene pörögnie a Core órajelnek? Most ennyin megy és melegedik eléggé a gép oldala.
Úgy emlékeztem 250 az üresjárati érték!Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
Sziasztok!
Van egy R9 270 kártyám az asztali gépben amit egy Phenom II x4 hajt 3,4 GHz-en. A rendszer és a játékok egy 256 Gigás SSD-ről futnak. Most szereztem egy notebookot amiben Geforce 860M kártya van és megrökönyödéssel tapasztaltam, hogy mennyivel jobban futnak rajta a játékok. Nem az fps számokban van a különbség, hanem az AMD-s gép annyi mikroakadást termel, hogy így visszatekintve hihetetlen. Mi lehet az oka? A notin vajsimán futnak a játékok, nem röcögnek. Jó lenne ha az asztalin is így volna. Most Path of Exile játékkal tapasztaltam ezt, holott nem is nagy a gépigénye.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Hali!
Mióta feltettem az új Radeon szoftvert, játékok alatt a GPU órajel többnyire nem megy 450 fölé. Uninstalláltam, majd visszaraktam az előzőt, de nincs változás. Tapasztalt valaki ilyet? MI lehet a megoldás? Teljes gyalu?
W8.1Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Srácok mostanában azt tapasztalom, hogy játékokban az fps 200-ról leesik 50-re, aztán vissza, össze vissza ugrál. A játék meg akadozik. Nem találtam teljesítményre vagy takarékossági funkcióval kapcsolatos beállítást. Nem hiszem, hogy túl melegedni, alig pörög a venti, és régebben nem is csinálta. Tapasztalt valaki hasonlót? Path of exile-al játszok, nem egy erőművet igénylő játék.
Köszönöm.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest