- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Ry0K3N #57159 üzenetére
Használtan vettem, azt hiszem LECtől az elsőt, ami majdnem másfél éves volt már.
Nálam két hónap után elhalálozott. Vissza küldtem garanciába, 8 héten belül kaptam másikat. Az pedig négy héten belül ment tönkre. A harmadik r9 270-et kaptam garanciás cserébe, júliusban, szeptemberben pedig az is megmurdelt. Kaptam egy 3gbos EVGA 1060at, azt már pedig eladtam, a minap rákérdeztem a vevőre, nála még mindig megy! -
pibor
csendes tag
válasz
Ry0K3N #56952 üzenetére
Telepítés után minden jól működik. Futnak a játékok, stb. Egészen addig, amíg újra nem indítom a gépet. Tehát a telepítés utáni legelső újraindítás után már kék képernyővel indul a windows, és nem is indul el többet. Kipróbáltam a 15.7.1 és a legújabb driverekkel is. Mivel egy újraindításig működik a kártya, gondolom nem feltétlen azzlal lehet a baj.
-
zseko
veterán
válasz
Ry0K3N #56947 üzenetére
Ahogy most gyorsan ránéztem, az a 960 egy jó 18%-al erősebb, de az fps 30-ról 120-ra növekedés elég impresszív. Kíváncsiságból, akkor most neked hogy fut pl. az új Wolfenstein? Nálam beltéren általában 30-50fps között (attól függ mennyire nézek a falra, olyankor akár 60-70 is meglehet, helyszíntől függően), de élsimítás-, Chromatic Aberration-, film grain-, dof- és dof AA kikapcsolva, blur medium, a többi high. Kinti részen ez már 25 és alá beesik, így pár dolgot levéve mediumra (water, decals, meg még kettő amire hirtelen nem emlékszem)megint 35-40 fölé megy. Egész jól összerakták a játékot
A legújabb Tomb raider tűrhetően fut, pár pálya kivételével, ahol 18 fps-re vagy alá is beesik.
Persze fullhd mind (1920x1200)
Egyelőre csak 1300x-re váltok, majd ha az új stepping kijön, akkor lesz egy 1700.(#56948) Speed(R) Jaja, ez a proci már elég régi, mondjuk a vulkan api adott egy kis pluszt még, de már kiszolgálta magát. Próbáltam monitorozni a játékot (wolfenstein) gpu-z-vel meg a sima feladatkezelővel, érdekes mód az látszott, hogy a vga 98-100%-on megy, a proci meg 60-80% között. Kiváncsi leszek mennyi pluszt tud még majd kihozni a kártyából egy új proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest