- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Semmi. Különbség. Nincs. 270X és 7870 között.
Több gyártási tapasztalat, ebből kifolyólag picivel magasabb órajel, amit kis szerencsével egy 7870 is simán hoz. Nem kapott semmilyen új funkciókat, nem lett okosabb, ugyanúgy GCN1.0.
GTX760 és GTX950 között azért volt architektúraváltás, ott nem átnevezés volt az új generáció. -
Giot
addikt
Ugyanarra a GPU-ra épül a 7870 és a 270X. Utóbbi emelt órajeleken üzemel, ezzel kb 15% az előnye.
Nekem volt 270X Vapor-X a Sapphire-tól jó VGA, most egy Powercolor 7870-et használok melynek gyárilag magasabb a mag órajele mint a 270X-nek, így erősebb is mint a 270X. Sőt tesztek alapján (Techpowerup) ezen az órajeleken 7950 (stock) teljesítményt hoz.
A 7870 egy jó vétel ha fiatalabb kiadást akarsz belőle (picit emelt órajeleken amit a legtöbb 7870 tud) 270X.(#55718) Maximow Sajnos ott nem a slottal van gond.
-
Sarkadi
tag
Én a 7870-es kártya mellett döntenék, nekem is Sapphire van és megvagyok vele elégedve! 40%-os ventilátor sebesség mellett max. 70C°-ot érek el, a legújabb driverrel Windows 10 alatt problémamentes. 1920x1080-as felbontás mellett a The Wicther 3-at pl. Magas beállításokkal játszom, Battlefield 4 Ultra beállításokkal fut és még sorolhatnám. Ami pedig alapból optimalizálatlan játék, annak teljesen mindegy milyen erősségű VGA-d van. Illetve némi tuninggal nyerhetsz pár plusz FPS-t, ezt ki kell tapasztalni.
Remélem tudtam segíteni!
-
Tomix24
addikt
1080p ig élsimítás nélkül még nem tellik be igzából 99%-ban. Az alatti felbontásokon meg lehet 2x-nél nagyobb élsimításokkal is babrálni, ha valaki arra gerjed. Bár ezek a karik a 2012-es játékoknál már fizikailag sem bírják el erőben az élsimítást. Szóval tök mindegy a 7850-nél kb hogy 1 vagy 2. De ha megvetted, akkor meg tényleg tök mindegy már
-
Tomix24
addikt
Semmi, az 1GB-os 3-5%-al gyorsabb mint a 2GB-os társai.
"1 Gb feletti részt, az egész csak egy jó reklám fogás "
De mind ki tudja használni, illetve túllépni a 2012-es játékoknál, ha 2x-nél nagyobbra teszed az élsimítást. Ekkor leesik az FPS kicsit, vagy néhol drasztikusan is akár. 1080p-ig , élsimítás max 2-en-nél nem vennél észre különbséget. (Crisys 2 + HD texture pack, Skírim + HD texture pack - ezek kívételek, ide nem elég a HD modok miatt a kari)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest