Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
Köszi Urak !
Igazául arra leennék kíváncsi, mint pl a gtx 760 és a gtx 950 közötti különbség, azaz kb egy szinten vannak, de a 950 már ugye tudja a dx12-öt. Szal újabb kiadás és ennek megfelelően azért csak jobb.
Itt ezen az oldalon van e hasonló a 7870 és a 270X között.
Sose volt AMD kártyám így nekem ez teljesen sötét oldal.
-
fauv
őstag
Üdv !
Srácok egy pici tanács kellene.
Van egy kolléga, aki az aprón most zsír új 7870, 270X-es kártyákat árul.
Akinek van tapasztalata ezen kártyákról, mondjon már véleményt, melyiket érdemes megvenni?
Köszi előre is a helpet.
-
fauv
őstag
válasz
Turbolada II #55445 üzenetére
Köszi , figyelek rá.
-
fauv
őstag
Üdv !
Tervezek egy 7870-es kártyát venni. Esetleg van olyan gyártó, vagy típus ezen belül, amit nem szabad megvenni?
Köszi előre is.
-
fauv
őstag
köszi
-
fauv
őstag
Srácok a kártyám PCI Express 3.0 tud, de a lapom csak 2-est, ez mennyire rontja a teljesítményét a kártyának?
-
fauv
őstag
ezek szerint ha jól értem, akkor a VGA memóriája a full HD-s megjelenítéskor számít, ott már számít az 1 GB feletti rész.
köszi
-
fauv
őstag
Srácok, az lenne, a kérdésem, hogy a memórián kívül mi a különbség az 1 GB / nekem ez van / és a 2 GB Sapphire 7850 OC között.
Bementem egy szám tech boltba és ott azt mondták, hogy jelenleg nincs semmi olyan progi, játék ami ki tudná használni az 1 Gb feletti részt, az egész csak egy jó reklám fogás, ezzel szemben mindenki meg van őrülve, hogy minél nagyobb memóriával rendelkező kártyát vegyen.
Szal mi az igazság?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged