- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabás
addikt
Ez a baj
Mondjuk ebben bűnös a Lucid is, mert semmi dokumentációt nem ad ki…
A Virtual Vsync és a Hyperformance cuccokat csak együtt érdemes használni, máskülönben az utóbbival akadozás jelentkezhet (mondjuk az előbbivel is, ha az FPS beesik a monitor frekvenciája alá). Képtörés nélkül lehetetlen több képkockát megjeleníteni egy monitoron, mint annak a frekvenciája, így ez Virtu nem is ennek elkerülésére irányul, hanem a beviteli eszközök (jelen esetben egér) és a játék közötti késleltetés csökkentésére.Olvasnivaló: [link]
-
Gabás
addikt
Többek közt az a trükk benne, hogy teljesen értelmetlen mérni az FPS-t a használatakor, mert becsapja ezt a mérést. Csak akkor van értelme használni, ha a képkockasebesség meghaladja a monitor frissítési frekvenciáját, és akkor sem a teljesítményt növeli, hanem az adott alkalmazás válaszidejét javítja (ha tudja).
-
Malibutomi
nagyúr
Én megvárom a véglegest.
Ilyeneket javítanak:
Beta 8 on its way:Improves CrossFire scaling for Planetside 2
Improves performance up to 5% in Max Payne 3
Includes single GPU performance updates for Far Cry 3
Resolves the Skyrim lighting issue (missing a lighting pass) for the AMD Radeon HD 7900 Series [secondary problem from b7 fix]
Resolves the hang encountered playing Dishonored on the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 Series
AMD Catalyst 12.11 CAP1 (should be used in conjunction with AMD Catalyst 12.11 Beta8)
Max Payne 3 (DX9): Resolves light reflection corruption in single GPU mode
Far Cry 3: Improves CrossFire performance
Hitman Absolution: Improves Anti-Aliasing performance for single GPU configurations
Sniper Elite 2 – Resolves the flickering encountered when pressing Alt + Enter in CrossFire configurations
Crysis 3: Improves CrossFire performance and fixes corruption
Devil May Cry 5: Improves CrossFire performance
WarFrame: Improves CrossFire performance
Carrier Command: Gaea Mission: Resolves single GPU corruption when enabling Anti-Aliasing through the Catalyst Control Center -
mire föl ez a nagy mellény?
tök jó, hogy megpróbálod elmagyarázni, de ha nem vagy tisztában a fogalmak jelentésével, akkor jobb lenne, ha nem idéznél és nem magyaráznál jogszabályokat, mert csak félrevezetsz másokat.
a szerződéskötés, ahogy lejjebb is írtam, addig tart, amíg a webshop visszajelez - ez mind interneten keresztül történik. onnantól kezdve szerződéses viszonyban vagytok - ő köteles a visszaigazolt áron szállítani, te pedig, ha szállít, fizetni érte.
az a rész, amikor személyesen átveszed, és nem vagy távol (3 felkiáltójellel), az már a szerződéses kötelezettség teljesítése. ennek a formájáról a törvény nem szól.
azt már csak egész mellékesen teszem hozzá, hogy eddig egyszer éltem az elállás jogával, és az pont egy weben rendelt, személyesen átvett termék volt. a webshop a rugalmasságnak minimális jelét sem mutatta (vettem helyette drágább terméket, de abba nem akarták beszámítani, ill. pont a 30. napon utalták a pénzt vissza), de az fel sem merült, hogy személyesen vettem át, és akkor nem megy az elállás. 'nuff said.
-
elolvastam a törvényt, és sehol nem látom benne az átvétel módját szabályozva. a szerződés pedig akkor jön létre, amikor megrendeled az árut, és a webshop visszaigazol. ami utána történik, az mindegy.
én azt írtam, hogy ha egy webshop oldalán írják, akkor nem mérvadó, nem pedig azt, hogy félrevezetés. mint tudjuk, minden szentnek maga felé hajlik a keze - és ebben az esetben is ez bizonyosodik be.
-
lowzor
veterán
Szvsz mikor a futár meghozza, akkor is meglátod, hogy mit küldtek és ha nem azt, akkor nem kötelező átvenni. Ha átveszed, az azt jelenti, hogy elfogadtad azt, amit küldtek, tehát tök olyan, mintha a boltban vennéd át személyesen.
Kb nem is erről szól ez, hogy ha nem azt küldik, akkor visszacserélhesd. Ezt a 8 napos visszaadás lehetősége nélkül is kötelező megtenniük. Ez azért van, hogy ha nem tetszik/ nem felel meg, vagy valami hasonló, akkor visszaadhasd. -
->Raizen<-
veterán
Leltem még egy kis tartalékot a gépben a ramok 1333 mhz-n mentek biosba 1600-ra tettem meg a max szorzó nem volt 36-on csak 34-en. Alacsony terhelésnél 3,6 ghz-n jár 1-2 mag mikor kell a 4 mag 3,4 ghz-en megy.
Serious sam 3 is simán fut mindent ultrán.
Nem tudjátok hogy kelthetném életre a 3dmark 2001se progit?
Elindítom és nem csinál semmit a folyamatokra nézve látszik hogy fut a háttérbe pedig.
-
-
fagylalt
senior tag
-
KaakukK16
aktív tag
+ azért lowon 7870 el 130-150 körüli majdnem átlagnak kell lennie...
Persze függ,Vsync,HD felbontás,AA,stb..van amit ki kell kapcsolni,okosan kell beállítani!ennyi a titok nyitja! Nekem most 7850 alapon volt ilyen 100 ,vagy szűkebb helyen 150 akár 190 ig is felment..Lowon persze...7870 akár pici tuningal de elvárom,hogy médiumon 100 körüli vagy picivel felette legyen..
-
EvilSymbol
csendes tag
Kezd ilyen trololo topic-ka alakulni a dolog, meg mindig nem jutottam el a videoig, de most mar nagyon nagyon erdekel.
@Jake
Lehetseges, hogy tenyleg valami ilyen nevetseges hiba okozza a dolgot. Vedd ki a kartyat, torold at a csatlakozokat, a taprol jovoket is, meg a monitorkabelnel is, mindenhol. Aztan meglatod megmarad-e a gond. -
szasanyi
félisten
Meg lehet próbálni, és ha jól látom helyben van. Két gondom van, amit mondtam: mi miért nem látjuk, illetve ha ott nem reprodukálódik a hiba akkor csak időhúzás, és visszakapja ugyanazt. No, de erről ennyit, majd a tulaj eldönti meddig (és mivel) próbálkozik még, és mikor viszi gariztatni.
-
BioNiCMaN
addikt
Ezen kívül én sem találtam csíkot (ha ezt lehet annak nevezni), de nem arról volt szó, hogy vízszintes?
-
szasanyi
félisten
Nekem mind1, de én biztosan nem postáznám - vagy vissza nem vinném - addig, amíg mindent körül nem jártam, le nem teszteltem. Persze, pofon vágni nem fogják, és a további garancia lehetősége sem vész el nem is arról van szó. De tudom, hogy egyes esetekben a jogos, megalapozott garanciális igény esetén is mennyi pöcsölés, időhúzás van alkalomadtán, tehát inkább ezért mondtam.
-
szasanyi
félisten
Szerintem is fölösleges - és lehet akár költséges is, de mindenképp macerás - garanciális ügyintézést kezdeményezni amíg minden téren be nem bizonyosodott, hogy a problémát hw hiba okozza.
Mit fog mondani, mire fog hivatkozni? Erre az egy játékra, amihez belinkeli ezt a videót amin senki semmit sem lát?Jake88: drirectX frissítés és driver csere volt már? Mert ugye ilyen jellegű, szoftveres oka is lehet. Esetleg VSync be- kikapcsolás nem változtat nálad?
-
Sz.tem meg meg kell(ene) próbálni még vagy 3-4.másik játékkal is és ha ott is hasonlót csinál akkor gariba küldeni mert ezzel a problémával csak felesleges kört fog csinálni simán vissza küldik hogy hibátlan!
De az is elképzelhető simán csak egy DRIVER bug és másik driver al tökéletesen menne!
-
Jake88
tag
-
Ma megjelent már a VÉGLEGES Catalyst 12.8 (8.982.0 July 27) AMD Official WHQL ezt érdemes próbálgatni!
********************************************************************************
GyureX neked meg inkább azt ajánlom használd a kártyán a DisPlay portot vagy a DVi -t és nem lesznek ilyen méretezési gondjaid de nem értem miért nem értitek már meg hogy HDMi egy rakat fos minden VGA -n DP vagy DVi kell használni és nem lesznek ilyen gondok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest