- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jake88
tag
válasz
Zeratul #4477 üzenetére
De nem az mert kb filmet nézek akkor is előadja. VLC playernél. Sőt ha görgettem firefoxba majd megálltam valahol. Sőt még Microsoft Officenál is
Na kicseréltem catalystot közbe 12.3-ra és most is előadta idáig 1x. De most meg jó. Akkor hogy is van ez? Szar Catalyst 12.8-as? Pedig az is újra raktam már nem is 1x.
-
Jake88
tag
válasz
EvilSymbol #4475 üzenetére
Holnap kiveszem kártyát az alaplapból és visszarakom.
Kolléga említette régebbi catalystot 12.4-et megpróbáljuk még azt is.
-
Jake88
tag
válasz
EvilSymbol #4470 üzenetére
külön van kötve TV hdmi-n, monitor DVI-n szal kimenet se lehet.
-
Jake88
tag
válasz
EvilSymbol #4459 üzenetére
Mondom az vicces,hogy Tv-nél is előadja külön kábellelal is... Kábel hiba kizárva.
Gigabyte alaplapom van p67-ud3-b3.Elkell viselnem ezt a hibát egy 100eft-os kártyánál azért ez fasza...
Tényleg valami kis nevetséges hiba lehet,mert ha vram lenne akkor csíkozná folyamatosan képet azért azt jobban észre lehet venni.
-
Jake88
tag
válasz
DroiDMester #4430 üzenetére
Másik játékban is előadta. De várok még egy új drivert és meglátjuk.
Sőt akkor bedob csíkot ha filmet nézek szal biztos van benne hiba.
-
Jake88
tag
válasz
EvilSymbol #4418 üzenetére
Kajak nem látjátok? Pedig nem drogozok egyébként bejön probléma akkor is ha görgetek szal fórumon is beadta.
-
Jake88
tag
-
Jake88
tag
Sziasztok lenne egy problémám.
Adott egy MSI 7870-es kari.Na már most néha gyors mozgásoknál berak egy csíkot képbe. 1sec és már el is tűnik,vagy még annyi se. Rohadt idegesítő.
Játéknál vettem észre de most már internetezés közbe is csinálja.
Olyan mint ha nem lenne fent vga driver. pedig fent van Catalyst 12.8-as legújabb verzió.Régen egy 260gtx-em volt annál nem volt semmi ilyen gáz....
Kár volt ati radeont venni........Iponba vettem kártyát ha vissza vágom nekik gariba lefogadom úgysem cserélnék ki,mert ez ugye a fasza Magyarország....
Csinálnék róla Printscreent. De pont nem kapom el soha.
-
Jake88
tag
Sziasztok!
2db 8pin tápcsati van MSI R7870 Twin Frozr-en? Vagy 2db 6pines?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest